Sanna Marin: korona johtuu ilmastonmuutoksesta!

Pääministeri Sanna Marin toi viime viikolla käymässään vaalitentissä aivan uudenlaista näkökulmaa koronan juurisyihin.

Poliittiset viholliset

Sanna Marin.
https://youtu.be/ETbm6EK1h98

Pääministeri Sanna Marin toi viime viikolla käymässään vaalitentissä aivan uudenlaista näkökulmaa koronan juurisyihin. Pääministerin mukaan koronapandemia nimittäin johtuu ilmastonmuutoksesta!

Marin oli Ilta-Sanomien vaalitentissä Jussi Halla-ahon kanssa. Pääministeri on niittänyt mainetta sillä, että hän välttelee hankalia tilanteita, kuten suoria lähetyksiä poliittisten vastustajien kanssa. Ilta-Sanomien vaalitentti antanee jotain osviittaa siitä, miksi Marin toimii näin.

”Mitä tulee tämän kaltaiseen pandemiaan, jonka keskellä olemme. Tämähän on seurausta ilmastonmuutoksesta, luonnon monimuotoisuuden heikkenemisestä, siitä, että elintilaa on viety luonnolta”, pääministeri valisti Halla-ahoa. Halla-ahon mukaan Marinin näkemys siitä, että korona johtuisi ilmastonmuutoksesta, on outo.

Marinin johtama hallitus on reagoinut ”ilmastonmuutoksen aiheuttamaan koronaan” esimerkiksi valtavalla maskien käytön lobbaamisella, mikä tuskin on luonnon kannalta hyvä asia.

Hallitus Ilmastonmuutos Jussi Halla-aho Koronavirus Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sosialidemokraatit Valehtelu Yhteiskunta Ympäristö

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Nämä punaviherkommarit hokevat ”ilmastonmuutosta” jokaiseen väliin aina kun argumentit loppuvat kesken.
    Marin on joka kerta suurissa vaikeuksissa, kun hänelle ei ole tehtynä ennalta käsikirjoitettua puhetta, myöskään sellaisiin kysymyksiin hän ei osaa vastata, joita hän ei tiedä etukäteen ja siten ole päässyt harjoittelemaan vastausta.
    Marinista loistaa päälle päin se kaikki ammattitaidottomuus ja suorastaan jopa yksinkertaisuus. Media yrittää kaikin keinoin ylläpitää Marinin imagoa, vaikka vaikeaa se alkaa jo heillekin olemaan.

    Olisi mukava nähdä mitä Marin vastaisi, jos toimittaja kysyisi häneltä suorassa lähetyksessä hänen noin 10 vuoden takaisia kirjoituksiaan lääketeollisuudesta.

  • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Orwell-mainen selitys, mutta olihan näitä jo 70-luvun alussa ja tuputettiin meille koululaisillekin. Jotkut teinit ottivat tosissaan.

  • Aamiaiset

    Vastaa

    Onneksi sentään veronmaksajat myös maksavat Sannan aamiaiset, jotka maksaa 300€/kk. Eli 3600€ vuoteen, kun ei valitettavasti 17 000€ kuukausipalkka näytä riittävän. Kuitit myös salataan yllättäen.

  • Late

    Vastaa

    Kyllähän ne miljardit kehitysmaalaiset + kiina, intia, latinot jne holtittomasti sikiävät loiset syövät luontoa ja eläinten elintilaa, ja kun paskat välittävät luonnosta ja eläimistä…ei ihme että luonto koittaa niitä karsia milloin milläkin taudeilla ja luonnon katastrofeilla. Afrikkalaiset olis kadonnu jo ensimmäisen kunnon ebola epidemian aikana. Pitikö valkoisten mennä jo silloin tekohengittään tuhoon tuomittua holtittomasti sikiävää paskasakkia jonka luonto on tarkoittanut hävitettäväksi. Maailma olisi sanoinkuvaamattoman paljon parempi ilman väkivaltaisia huumeiden ja aseiden kanssa jatkuvasti riehuvia rättipäitä, neekereitä ja latinoja. Kiinalaisiakin on 2 kolmasosaa aivan liikaa, intialaisista puhumattakaan. Toivottavasti luonto onnistuis hävittään nää maailmaa tuhoavat pohjasakat

  • Nimetön

    Vastaa

    Eikohän korona kuitenkin johdu siitä, että Kaikkivaltias on sen maailmaan laittanut. Näin raamattu toteutuu.
    Muutamia kuukausia takaisin puhuttiin, että
    ‑Maailma on liika kansoitettu.
    ‑Ruoka kuulemma loppuu.
    – On ilmastoteko jättää lapsen tekemättä.
    Kaikkivaltias Jumala huolehti näin koronan välityksellä ihmisten vähenemisestä.
    Nyt sitä sitten itketään ja kauhistellaan.

  • Ron Moss

    Vastaa

    Keisarilla ei ole vaatteita, eikä Sannalla muuta asiaa kuin WEFstä syötetyt älyttömyydet. Nämä ilmiselvät keppihevoset ja tekosyyt joilla kansaa alistetaan ovat tieteellisesti kummatkin huuhaata ja niillä tehdään valtioitten romutusta ja muita valtavia rikoksia. Tällainen henkilö on Suomen pääministerinä, Tieto OyJn sponssaamien bingovaalien jälkeen ja suoraan antaa rahaa rikkaampiin maihin etelä-Eurooppaan.

  • piereskelymuutos

    Vastaa

    tää oli kyllä sellainen aivopieru että ei mitään rajaa. Luulin ettei stupdon ”73%:ia” voisi ylittää mutta sossut näyttävät pystyvän mihin vaan.

    Mistä näitä aivokirurgeja ja avaruuslentäjiä oikein maahamme sikiää?

    Kai se aviomiehenkin firman konkurssi ja Valtionkonttorin ulosotto johtuu ilmastonmuutoksesta samoin kuin se että maksattaa ministerinpalkalla ruokansakkin veronmaksajilla. Ilmastonmutosta kaikki tyynni. Tai, saattaahan siinä pienilmasto muuttuakkin kun oikein ylensyö. Paljonkohan nuo piereskelevät aviomiehensä kanssa? 

    En muista näin huonoa ministeriä joka tarvitsee 80 avustajaa selvitäkseen tehtävistään. Ja vielä tällaisella tasolla.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Ja rodunsekoitusministeri Ohisalon mukaan pääkaupunkiseudun matuväkivalta johtuu koronasta.
    Kuka uskoo?

  • Jones

    Vastaa

    Kuulostaa siltä ettei kyseessä ole täysin henkisesti terve ihminen. Tälläisiä päättäjiä meillä on. Perussuomalaisetkin ovat osoittautuneet huijareiksi ottamalla ulkomaalaisia vaalilistoihinsa.
    https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/danny-kavosifar

  • N.N.

    Vastaa

    Mistä tiesin, että Sanna on käynyt meidän jääkaappiin?
    Kun maksapasteijassa oli sen jalanjälki!

    Miten saat Sanna sinne jääkaappiin?
    Nostat häntä sinne ja laitat ovi kiinni!

  • Louhi

    Vastaa

    Jotenkin niin syvästi traagista, että tuollainen ihminen on päässyt noin korkeaan asemaan. Ei älykkyyttä, ei ymmärrystä eikä edes kaikkein alkeellisinta järkeä. Nätti naamari, jonka takana on vain loputon tyhjyys. Pelkkä sorminukke.

  • sotatila

    Vastaa

    Vaaleista ja puolueiden taustavaikuttajasta tärkeitä huomioita. 

    Feministipuolueen vaalimainos ilmestyi vaalitelineeseen.

    Äänestäjien ja myös niiden jotka eivät äänestä vaaleissa kuuluu ymmärtää, että kaikki vaalitelineissä olevat merkittävät puolueet ovat myös feministipuolueita. Ne ovat omaksuneet feminismin osaksi puolueen ohjelmaa. 

    Sama koskee punaviherideologiaa. Kaikki merkittävät puolueet vaalitelineessä ovat omaksuneet punavihreän ideologian osaksi puolueen ohjelmaa.

    Mutta kaikista tärkeintä on ymmärtää että kaikilla merkittävillä puolueilla tai puoluejohdolla on sama taustavaikuttaja. Tämä taustavaikuttaja määrää suuret linjaukset ja ohjaa puoluetta haluttuun suuntaan.

    Tästä taustavaikuttajasta on ilmestynyt nettiin erinomainen ja helposti ymmärrettävä video suomeksi tekstitettynä. 

    Johtopäätös: äänestäjä häviää aina. Jos ääntä edes lasketaan oikeasti. Äänestäjän äänellä ei ole merkitystä koska taustavaikuttaja on jo tehnyt päätökset. Kaikki muu on poliittista teatteria.

    Suuri osa äänestäjistä ei tätä valitettavasti ymmärrä.

    https://tokentube.net/v/1140103055/Pohdittavaa-kuntavaalien-alla

  • N.N.

    Vastaa

    Tietääkö joku viisas kaikki ne edut mitä saavat.
    Eikö niitä voisi listata tässä ykkösnumerosta lähtien?

  • N.N.

    Vastaa

    Katosiko hänen moraalinsa kun hänestä tuli PM tai oliko se vaan väliaikaisesti piilossa?

  • Juha Mustakangas

    Vastaa

    ”Realisti” Ymmärtäisin hyvin jos joku tehtaan duunari saisi ilmaiset aamiaiset,vaikka verovaroin. Hän saa kuitenkin työskennellessään jotain hyvää aikaiseksi maamme eteen. Marinin en ainakaan minä tiedä aikaansaaneen muuta kuin vahinkoa ja suurta sellaista. Voisko joku vinkata yhdenkin Marinin tekemän hyvän teon joka palvelee maamme etua,täh ?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi