Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja kiukkuinen Tiina Wiikin paljastamasta SDP-suhmuroinnista

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja hyväksyy korruption kotikaupungissaan.

Poliittiset viholliset

Mirja Vehkaperä.

Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja, keskustan Mirja Vehkaperä, on kiukkuinen varavaltuutettu Tiina Wiikille tämän paljastettua SDP-poliitikko Pirjo Sirviön väärinkäytökset. Demarivaltuutettu oli uhannut pitää puhuttelun poliisille liiallisesta rehellisyydestä. Lue aiheesta lisää uutisestamme ”Oulun poliisi kertoi maahanmuuttajaongelmista liian avoimesti – SDP aikoo ’puhuttaa’ ”.

Pääministeripuolueen edustajan mukaan poliisin rehellisyys maahanmuuttajarikollisuuden suhteen on ”rasismia” ja vaaleihin vaikuttamista, joten Sirviö järkeili sensuurin olevan rehellisen demokratian toteutumista.

Poliitikot määräilevät poliiseja

Wiik sattui kuulemaan Sirviön vaalivaikuttamiseen pyrkivän uhkauksen ja kirjoitti tästä Twitter-tililleen. Yksikään valtavirtainen media ei ole tarttunut uutiseen. Alkuun Wiikiä syytettiin valehtelijaksi, mutta pian kävi selväksi, että Sirviö oli kuin olikin uhannut pitävänsä poliiseille puhuttelun siksi, että nämä vastasivat maahanmuuttajarikollisuudesta esitettyyn kysymykseen.

Teoriassa ”demokraattisissa” valtioissa lainsäädäntövalta ja poliisitoimi on erotettu selkeästi toisistaan, jotta poliittiset päättäjät eivät pääse manipuloimaan lainvalvojia. Käytännössä näin ei kuitenkaan ole, vaan hallituspuolueet antavat poliisille jatkuvasti poliittisia toimintakäskyjä.

Kaupunginvaltuustolle ongelma ei uhkaus, vaan sen paljastaminen

Kaupunginvaltuustossa Sirviön uhkausta ei tietenkään nähty ongelmana, vaikka se paljastaa institutionaalisen korruption yhteiskunnassamme. Sen sijaan ongelmaksi koettiin se, että asia tuotiin esille.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Vehkaperä laittoikin valtuutettu Junes Lokalle kiukkuisen sähköpostin, jossa hän ohjeisti Lokkaa, kuinka hänen puolisonsa ei saisi kuulla kokousten sisällöstä mitään. Wiik on Lokan kumppani. Kokoukset pidetään koronan vuoksi etäkokouksina tietokoneiden välityksellä, minkä vuoksi samassa tilassa ollut Wiik myös möläytyksen kuuli.

Toisin sanoen keskustan Vehkaperä hyväksyy korruption kaupungissaan, mutta ei siedä korruptiosta huomauttavia kansalaisaktivisteja. Junes Lokka kannustaakin ihmisiä äänestämään ”rääkyvät suvakit” pois valtuustosta ja saamaan tilalle kansallismielisiä poliitikkoja.

Lähde: Tiina Wiik

Asyl Junes Lokka Keskusta Koronavirus Kotimaa Maahanmuutto Mirja Vehkaperä Oulu Oulun poliisi Pirjo Sirviö Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Sosialidemokraatit Tiina Wiik Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Frenologi

  Vastaa

  Mitähän tuon Vehkaperän kallonmuodosta voisi päätellä?

  • Bedduri Orbo

   Vastaa

   Kieroon katsovista silmistä sen tunnistaa lestamafiaan kuuluvaksi.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  No nythän on kuntavaalit tulossa (jos siis ovat), ja kaupungin valtiaisiin on mahdollista valita asiallisia suoraselkäisiä henkilöitä tuommosten vehkaperien ja sirviöiden tilalle. Kyllä semmosiakin on pohojoisella pohojanmaalla, pakko olla!

 • pöh

  Vastaa

  Vasemmisto suvakeilla, globalisteilla, kommunisteilla ja itseään ”hyviksinä” pitävillä tarkoitus pyhittää keinot.
  USA:ssa jopa keskitysleirejä ”uudelleenkoulutusleirejä” ja lasten pois ottamista ”trumpin kannattajilta” on ihan julkisesti demokraatti poliitikot vaatinut, mutta onko yksikään valtamedia uutisoinut asiasta?

  • 421 god bless

   Vastaa

   Tämäpä tämä. Nämä vaalit ovat todella tärkeät ja pitää olla tarkkana ettei vaalihuijauksia tapahdu

 • Tekijämies

  Vastaa

  No niin. Lestamafia aktivoitui!

 • juha.

  Vastaa

  Vassari ämmät vastaavat voittopuolisesti mädätyksen tyyräämisestä niin yhteiskunnassa kuin sen erilaisissa hallinnoissa. Ja puoluekannalla ei ole väliä, koska kaikki naiset lähestulkoot omaavat saman ”laumasuojan”. Eli pohjattoman tyhmyyden yhdistettynä feminismin diktaattorin elkeisiin, joka on realisoitunut kautta aikojen mm. avioliitoissa. joissa miehet esittävät usein statistin osaa.
  Oululaisen demarin edesottamukset ikäviin tosiasioihin ”rikastuksen” osalta vastaa täydellisesti ”Ruotsin mallia”, missä myös haittamaahanmuuttajien ”itsenään oleminen” ja sen julkituonti aiheuttaa viestintuojan ampumisen muittamutkitta ilman muodollisuuksia! Jätte kul!!!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kaupunginhallituksen puheenjohtajalla on samanlaiset kasvonpiirteet kuin Juha Sipilällä ja hänen vaimolla, Minna-Maarialla!

 • Eikka

  Vastaa

  Mitään salaisia kaupunginhallituksen kokouksia ei saisi olla olemassakaan, nehän rahoitetaan kaupunkilaisten rahoilla ja niissä käsitellään heitä koskevia asioita. 

  Demaripomon suorasukainen toimintatapa poliisin suhteen herättää kysymyksen vaikenemisesta grooming-jengien olemassaolosta virkavallan taholta pari vuotta sitten. On varsin oikeutettua olettaa nykyisten tapahtumien perusteella, että salailun takapiruina saattoivat olla myös yhdessä tuumin ns. maahanmuuttoa suosivat poliitikot.

 • GLGL

  Vastaa

  Fiksuilel lestadiolaisille sellainen pyyntö, että äänestäkää jotakin isänmaallista lestadiolaista, jos lestadiolaista on pakko äänestää. Niitäkin lestadiolaisissa on paljon (ainakin ennen oli). Suvulle voi sitten valehdella, että äänesti Sirviötä, niin pysyy välit kunnossa pääilmansuuntiin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  KePu on nykyään täysin vasemmistolainen puolue, he mahdollistavat vihervasemmiston kaikki idioottimaisuudet hallituksessa ollessaan.
  En usko, että Keskustalla on mitään tulevaisuutta poliittisella kentällä, sen verran pahasti ovat äänestäjiään viime aikoina kusettaneet.

 • Lars

  Vastaa

  Olennainen osa Sosiaalidemokraattina olemista on epärehellisyys, mielenterveydelliset ongelmat sekä maanpetoksellinen asenne ja toiminta. SDP pitäisi ehdottomasti kieltää isänmaan vastaisena, sekä sitä vahingoittavana rikollisjärjestönä.

 • N.N.

  Vastaa

  Rikollisilla on monasti vahva taustavoima. Mitä voisi sanoa niistä, jotka ovat niin korruptuneita, etteivät edes tunnista tekemäänsä rikos rikoksi.
  Tässä on nyt kaksi henkilöä, jotka toimivat ehdottomasti demokratian lain vastaisesti ja molemmat täyttyy lähteä.
  Nehän haluavat kihkeästi vaikuttaa vaaleihin ja suorastaan rikollisilla tavalla.
  Eikö Suomessa ole korruptio?
  Haluamme rehellisyyttä, onko se liika vaadittu. Haluamme avoimuutta, onko se liika vaadittu.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Toisin sanoen keskustan Vehkaperä hyväksyy korruption kaupungissaan, mutta ei siedä korruptiosta huomauttavia kansalaisaktivisteja. ”

  Että heillä on otsa harhauttaa ihmisiä, ovatko niin kansalaisten yläpuolella?
  En ihmettele, että viranomaiset, poliisit, oikeuslaitokset ja muut pelkäävät työpaikkojensa puolesta kun tällaiset hameet viuhuu.
  Tehkää nyt johtopäätökset, ei teitä tätä varten valittu sinne. On se niin epärehellistä touhua, mitä sanovat vanhemmat jonka lapsia on joutunut tietyn ryhmän pahoinpitelemäksi, ja vielä yritätte kätkeä totuuden!

 • N.N.

  Vastaa

  Tietenkin kansa pitää saada tietää, mitä valtuustossa tapahtuu.
  Jos on jotakin aivan poikeuksellista, sitten korkealla kynnyksella ok pitää salaisena, mutta muuten kansalaiset pitäisi saada seurata kokoukset.
  Puhutte avoimuudesta, puhutte ja puhutte, mutta yhtä salakähmäistä kuin jossain Neuvostoliittossa.

 • N.N.

  Vastaa

  Kyllä ottaa päähän tällaiset ”pikku-Hitlerit”.

 • Tomppa

  Vastaa

  Oulun kaupunginvaltuuston keski-ikäisiä vihervassarinaisia yli puoluerajojen yhdistää tietoinen haluttomuus nähdä maahanmuutosta johtuvia ongelmia. Tämä on eräänlainen strutsistrategia: kun pää laitetaan piiloon sinne, minne aurinko ei paista, ei nähdä ilmeisiä ongelmia, vaikka ne tulevat päivittäin kadulla vastaan. Vanhan sanonnan mukaan se, mikä on poissa silmistä, on poissa mielistä.

 • N.N.

  Vastaa

  En tiedä koskeeko tämä kirjoitus yläolevaa naista, toivottavasti ei, mutta en tiedä minne muuten laittaisin tätä.
  Luin juuri järkyttävän uutisen elikkä se että groomingjengit viedään yhä lasten joukoon.

  Nyt oululaiset ottakaa ennen äänestystä selvää näistä valtuutetuista ja kenen joukossa seisovat, kai te välitätte lapsista ja nuorista ettekä ole välinpitämättömiä niiden suhteen.
  Huh huh, uskomatonta, ja näillä on valta ja vaikutusvalta vielä, kaupungin viranomaiset ovat niiden peukalon alla ja salassa sekin.
  Ja salassa tapahtuu niin paljon, me emme sais tietää mitään, että saavat jatkaa samalla lailla. Tuntevatko olevansa hyväntekijöitä ja kenen hyväksi työskentelevät? Ei suomalaislasten hyväksi, se on varma.
  Nämä, jotka mahdollistaa lasten/nuorten hyväksikäyttöä, mistä he mahtaa nauttia- ajatuksestako siitä mitä saataisi tapahtua, en tiedä, mutta tämä peli täytyy loppua.

 • N.N.

  Vastaa

  Kun nämä uimakyvyttömät tuli Ouluun, luulimme heitä pakolaiseksi. Eräs pikkulasten isä korjasi asian ja otimme selvää mitä todellisuudessa on menossa.
  Oli järkyttävä.
  Yhdellä sun toiselle perheelle aukea silmät eikä tässä ole kyseessä rasismiä vaan siitä, että totta kai suojelet omia lapsiasi etkä halua ketään joutuvan kenenkään kynsiin oli tekijä kuka tahansa.
  En ole kuullut, että suomalaisia epämääräisiä henkilöitä viedään kouluihin tutustumaan tyttöihin ja on varsin erikoista, että kun tiedämme, että 6‑vuotias on naimakelpoinen siinä tänne tunkeutuneen kultuurissa, heitä lähdetään tutustumaan ”meidän prinsessoihin”, ja kaikissa salaisuudessa. Minusta nämä, jotka osallistuu viemiseen ja järjestämiseen, ovat osasyyllisiä jos ja kun pahin tapahtuu, olkoon sitten kaupunginvaltuutettu, poliisi tai opettaja ja rehtori, jotka osallistuu tähän pirun ketjuun.
  Ja kun nämä suloiset ulkomaalaiset viedään naisten/miestenkin työpaikoille tutustumaan siihen sekä oppimaan jotakin, siitä syntyy pirunmoinen tilanne. Esimiehet pelkäävät. Siinä saa korvat punaisina kuulla huorittelua ja uhkauksia.
  Totuus on, että jos tämä olisi suomalainen törkimys, hän olisi käräjillä vähän äkkiä, kukaan ei puuttuu nyt. Ja voin sanoa, että varovasti silmät auki lähdetään iltaisin kotiin.
  Hyvä kello kauas kuuluu ja paha vielä kauemmas; turha sanoa, että perhe on nuorten työssäkäyviin puolesta erittäin huolissaan ja että ennen niin pakolaismyönteiset on muuttanut kurssia täydellisesti, eikä syyttä.
  Ja vielä kysyn, miten on mahdollista, että järkevät ja varmasti sydämelliset ihmiset voi olla mukana tämmöisissä. Eikö teidän kuulluisi myöskin ottaa selvää, mitä kentällä tapahtuu.
  Avoimuutta? Kentän äänen kuunteleminen? Eikö nämä lauseet ole teidän suusta?
  Toivottavasti vaalien jälkeen asiat muuttuu, että kukaan ei tarvii pelätä mennä töihin tänään eikä kytätä onko väylä vapaa, että pääsee kotiin, – turvallisesti!

 • N.N.

  Vastaa

  ”valkoisten elämillä on väliä”???

  Kysyn nöyrästi Oulun valtuustolta, että millainen suhtautuminen valtuustolla on meihin valkoisiin veronmaksajiin ja meidän vaatimattomaan elämään, onko meidän elämällä väliä tai pitäisikö meidän käyttää tumma kenkäblankkia lunastakseen paikkamme ja saammeko luvan maksa veroa vaikka olemmekin lumenvärisiä ja tarvitaanko meidät ylipäätään muuten kuin tietyn ryhmän huvittamiseksi ja ylläpitämiseksi.
  Pitääkö meidän kiertää seinänviertä ja yrittää olla näkymättömiä, hiljaisia ja hylätä kaikki suomalaisia arvoja ja vannoa uuden uskonnon nimeen.
  Vaaditaanko meiltä nöyryyttä ja taipuva mieltä teidän ja heidän edessä.
  Meillä on rajat, omassa mielessä, vaikka valtakunnan raja on häivytetty näkymättömiin ja vaikka kaupunginvaltuusto ylitää kaikki normaalit rajat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi