Oulun poliisi kertoi maahanmuuttajaongelmista liian avoimesti – SDP aikoo ”puhuttaa”

Oulun poliisi suututti SDP:n kertomalla ulkomaalaisten roolista kaupungin koronatilastoissa.

Väestönvaihto

Pirjo Sirviö.

Oululainen kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja kuntavaaliehdokas Tiina Wiik tiedottaa Twitterissä sosialidemokraattien kummallisesta toiminnasta valtuustossa. Pääministeripuolue SDP:n oululaisen valtuustoryhmän puheenjohtaja Pirjo Sirviö uhkaa painostaa poliisia vaikenemaan maahanmuuttoaiheisesta tiedottamisesta.

Teoriassa ”demokraattisissa” valtioissa lainsäädäntövalta ja poliisitoimi on erotettu selkeästi toisistaan, jotta poliittiset päättäjät eivät pääse manipuloimaan lainvalvojia. Käytännössä näin ei kuitenkaan ole, vaan hallituspuolueet antavat poliisille jatkuvasti poliittisia toimintakäskyjä.

Poliisi puhui liian suoraan

Oulun poliisi suututti SDP:n kertomalla ulkomaalaisten roolista kaupungin koronatilastoissa. Poliisi tiedotti joutuneensa sakottamaan maahantunkeutujia, jotka ovat rikkoneet karanteenikäskyjä.

Kun valtuutettu Junes Lokka nosti asian keskusteluun kaupunginvaltuustossa, Sirviö menetti malttinsa. Hän ilmoitti avoimesti ottavansa poliisin puhutteluun, koska nämä olivat kertoneet maahanmuuttajien rikkeistä liian avoimesti.

Wiik pyysi Oulun poliisilta kommentoimaan, kuinka usein poliitikot antavat virkavallalle toimintakäskyjä. Nolostunut poliisi ei kuitenkaan suostunut vastaamaan.

Lähde: Tiina Wiik

Asyl Elintasopakolaisuus Junes Lokka Karanteeni Koronavirus Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Oulu Oulun poliisi Pirjo Sirviö Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Sosialidemokraatit Tiina Wiik Ulkonaliikkumiskielto Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  On näillä SDP:läisillä yletöntä valta.
  Mieleen tulee naapurimaan Berijan aika.
  Ilmeisesti Sirviön mielestä ei haittaa olleenkaan, mitä ihmiset saa kokea kunhan se vaan kohdistuu suomalaisiin, eihän ne ole edes ihmisiä.
  Eikö kansa nyt miettii, mitä äänestävät.
  Ja tuo on niin hävytön vallankäyttöä, että erota pitäisi, mutta kynsin hampain pidetään vallasta kiinni.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ei kansa mieti. Hölmölän kansan mindset on kuin tietämättömällä pikkulapsella joka lähtee kenen tahansa mukaan joka vain lupaa tikkarin, lapsen tietämättä mikä se tikkari todellisuudessa on ja mihin ruumiinaukkoon se tungetaan. Tuskin missään muussa länsimaassa on edes nähty yhtä irvokasta näytelmää että henkilö joka huutelee muita populisteiksi, lupaa suoraan rahaa, sen kuuluisan satasen siitä jos äänestävät häntä ja edustamaansa ääriliikettä joka SDP:näkin tunnetaan. Ja niin, se satanen osoittautui paskapuheeksi mikä nyt ei ollut yllätys muille kuin niille todellista populistia Rinnettä&co äänestäneille pöljille. Ja nyt sama järjestö lykkii vaaleja eteenpäin anastaen itselleen ja rikoskumppaneilleen lisäaikaa myyräntyön tekemiseen kunnanvaltuustoissa ajalla jota äänestäjät eivät ole heille myöntäneet, mm. pikavauhtia kulisseissa säädettävät ruuhkamaksut.

 • Juulia

  Vastaa

  En ota enää kantaa. Viestit ei näy kuitenkaan. Hyvää loppuelämää Suomalaiset!

  • juha.

   Vastaa

   Kyllä näkyvät aikanaan Juulia, mutta eivät ajantasaiseasti. Kaikille uusille ja wanhoille käy samalla tavalla. Sen kuin tykittelet puolestani! Lehden toimitus tietenkin päättää linjan. En minä osallistujana.
   Kunhan et vain yksinomaan solvaa meitä, vaan asia perusteilla mennään.
   Eiköhän tässä olla ihmisiä kaikki, jos oikein yritetään!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kannanotto kannattaa aina, tuli se sitten viiveellä tai tuli siitä sitten rangaistus, jälkimmäinen tarkoittaa nykyisin sitä että se on osunut oikeaan ja rangaistus puolestaan sitä että elämme todellakin dystopiassa jossa mielipiteet ovat kiellettyjä jos ne eivät ole totalitaarisen hallinnon sallimia mielipiteitä eli hallinnon politiikalle suotuisia. Mitä taas viestien näkyvyyteen tulee niin viestithän näkyvät, mutta viiveellä joka taas johtunee siitä että tämän kaltaiselle sivustolle taitaa tulla niin paljon vihervasemmiston spammia ja häirintää että julkaistavien kirjoitusten suodattamiseen vaan kuluu oma aikansa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Juulia hyvä, mitä sinä nyt höpötät?
   Ei tämä mikään livekommenttikenttä ole. Kyllä ne viestit tulee näkyviin, pienellä viiveellä tosin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Taitaa Junes Lokalle pukata taas vihapuhesyytettä, kun otti julkisesti esille epämiellyttävät tosiasiat.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Oulun poliisilla ja kuntapäättäjillä on lestayhteys, joten yhteydenpito hoidetaan suljettujen ovien takana.

  Luojan kiitos, että Lokka ja Wiik eivät ole alistuneet tälle lestamafialle!

 • Niko Nurmi (Ps - Kotka)

  Vastaa

  Eikös Oulussa myös haluttu olla selvittämättä maahqnmuutosta aiheutuneet kulut?

  Jos kaupunki lapioi rahaa johonkin, minkä kustannuksia ei tiedetä tai ei saa kertoa, koska se on epämielyttävää ja joku valtuutettu/puolue haluaa toimia näin, on hän/puolue aivan väärässä paikassa.

  Tällainen ihminen/puolue ei ole ajamassa kaupungin etua, vaan päinvastoin.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Oulun kaupungilla on myös kova pyrky v. 2026 kulttuuripääkaupungiksi ja unelma sen tuomasta rahavirrasta. Matkakeskusta on suunniteltu pitkään, kaksi kertaa hanke on käynyt läpi byrokratian pitkän kaavan mukaan mutta ei vain ole löytynyt rakennusfirmaa joka siihen ryhtyisi, ja tähän mennessä ei ole saatu aikaan muuta kuin City-bussin pysäkit Matkakeskus E ja Matkakeskus P postiaukiolla (oikeammin entinen postiaukio, koska postia ei enää ole).

 • Soilikki63

  Vastaa

  Juurikin tyypillistä matujen hyysäämistä, jota vihervasemmisto harrastaa ihan jatkuvasti. Yrittävät salailla matujen tekemiä rikoksia ja niiden aiheuttamia kuluja veronmaksajille. Kyllä maksajilla on oikeus tietää mihin verorahoja käytetään. Tuntuu, että kantasuomalaiset ovat jo toisen luokan kansalaisia tässä maassa!

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Sirviön mielestä mm pakolaisten pedofiiliringeistä ei saa varoittaa kansalaisia. Ovatko kaikki hänen äänestäjänsä pedofiileja, vai mikä heidän syynsä on?

 • juha.

  Vastaa

  Tyypillinen paskainen sosiaalidemokraatti ämmä!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Vitun demarihuorat

  • Kekkuli

   Vastaa

   60/70-luvulla ne oli demareita. Nykyään niiden aatemaailma on ääri-kommunismi tai paremminkin Bolshevismi. Heidän mielestään ”väärin ajattelevat” on teurastettava.

 • N.N.

  Vastaa

  Suomessa on nyt häikäilemättömiä valtapoliitikkoja, jotka varmistavat, että he pysyvät vallassa hinnalla millä hyvänsä.
  He keksivät puolusteluja vihalleen kantiksia kohtaan, he verhoavat politiikansa kauniisiin fraaseihin ja iskusanoihin. Suomi kohtaa kohta hävitystä.
  Työnsä puolesta luulisi, että ymmärtäisivät miltä tuntuu olla hyväksikäytettynä ja hakkatuna, mutta ei, koska eivät välitä. Tärkeintä on pitää suomalaiset harhaluuloissa ja edistää oma uraa, saada tienastia tällä saralla.
  Onneksi asiat alkaa paljastua, toivottavasti ajoissa ja toivottavasti päästään joskus äänestämään, vaikka tuntuu, että keksitään lisää ja lisää tekosyitä kieltämiseen.
  Sitä paitsi olen sitä mieltä, että tuo …, tuo pitäisi lähteä, ei kai häntä sellaiseen valittu?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”toivottavasti päästään joskus äänestämään” – Ennen tätä hallintoa, en sano edes Hallitusta, ei olisi uskonut että Suomessa joutuu todella oikeasti miettimään tätä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Niin, koska 1918 oltiin hyvästä yrityksestä huolimatta kyvyttömiä ja jätettiin ääriliike SDP itämään, saamme nyt nauttia sen suorittamasta täydellisestä demokratian halvennuksesta ja alasajosta juuri näiden ideologian rumuuden ja sen kannattajien ylimielisyyden paljastavien ulostulojen muodossa, siinä missä nyt ”nautimme” vaalien siirtämisestä nyt istuvan hallinnon eduksi, tiedotuksen keskittämisestä hallintojuntalle, liikumis- kokoontumis- eli käytännössä mielenosoituskielloistakin. Tähän vielä päälle rokote- eli oikeasti alamaisen tottelevaisuuspassi jota ilman ei pääse osalliseksi yhteiskunnan palveluihin ja ”vapaaseen” liikkumiseen. Hyvä Kiina, eikun Suomi!

 • N.N.

  Vastaa

  Saattaako olla niinkin, että Oulun poliisit/poliisilaitos on Oulun Kaupunkivaltuuston SDP-ryhmän likaisen peukalokynnen alla?
  Entäs muissa kaupunkeissa?
  Onko tämä sitten demokratia ja miksi ylipäätäänsä meille tuli tällainen tunne?
  Olen huolestunut, eikös olisi oikein, että viranomaiset astuu kansalaisten eteen ja vastaa kiertelemättä tähän kysymykseen.
  Ja onko valta mennyt kuinka monelle päähän, mietikää tykönänne.
  Olen entistä enemmän siitä mieltä, että tuo demokratian vastakohta lähtisi kiireesti valtuustosta.

 • justus

  Vastaa

  Maahan muutajat poistettava maasta. EI MITÄÄN TOLKKUA TAI JÄRKEÄ HEIDÄN TÄYSYLLÄPITOON. Järjestynyttä rikollisuutta ja pahoinpitelyjä vain. Raiskaavat nuoria hymyssä suin kun eivät saa edes rangaistuksia. Miten sinisilmäisiä olemme olleetkaan. Kutsumme kylään ja he paskovat paikat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä sen näkee taas, että totuutta Demarit peittelee minkä ehtii.
  Demarit on Suomen kansan vihollisia, älkää äänestäkö Demarikommareita valtuustoihin, he toimivat aina Suomen kansaa vastaan, ihan joka kerta.

 • N.N.

  Vastaa

  Eikö tällaisesta vallan väärinkäytöksesta pitäisi tehdä eduskuntakysely, ja tässä on hyvä esimerkki tekijöistä vaikka niitä on varmasti jokaisessa valtuustossa.

 • N.N.

  Vastaa

  Edestäpäin jotkut: emme hyväksy väkivalta eikä suinkaan lasten hyväksikäyttöä, se pois minusta.

  Takaapäin jotkut: et saa kertoa mitään heidän harrastuksistaan. Salaista pidettävä tietoa, siitä minä pidän huolta!

 • hkysti

  Vastaa

  Hyvät ihmiset äänestäkää, nyt jotain muutako SDP kun tommoisia ulos tuloja tekevät . Törkeää, sananvapauden kieltämistä viranomaiselta. Ps on se puolue mitä minä äänestän, katsotaan mihin se pystyy,ei ole mitään hävittävää vain voitettavaa

 • Antti

  Vastaa

  Hyvä on se totuus on jo valjennut suurimalle osalle kansaa, Ps oikeasti jos olisi puolueeton tutkimus tulos, pyörisi varmasti 30%, näin ei kuitenkaan tehdä, sillä kaikkia mielipide mittauksia vääristellään jo sillä keltä mielipide kysytään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi