Sanna Marin uhkailee suomalaisia pakollisilla koronatesteillä

Perustuslakivaliokunta on jo kertaalleen tyrmännyt Marinin hankkeen maahantulo- ja pakkotestauskäytäntöjen uudistamiseksi.

Poliittiset viholliset

Sanna Marin.

Vaikka kasvava joukko suomalaisyrityksiä on konkurssin partaalla, pääministeri Sanna Marin kaavailee jatkuvasti uusia poliisivaltiotoimia pitääkseen suomalaisen yhteiskunnan karanteeniolosuhteissa. Nyt hallitus kaavailee pakkotestauksia, jotka rajoittavat entisestään kansalaisten itsemääräämisoikeuksia.

Marin kertoi suunnitelmistaan Yleisradion puheenjohtajatentissä. Tenttiin osallistunut kokoomuksen Petteri Orpo kannatti ideaa. Marin sivalsi tentissä perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa painottamalla, että hallitus tahtoo sulkea Suomen rajat koronavirukselta mutta ei maahanmuuttajilta.

”Esimerkiksi pakkotestaus rajoille on sellainen, mitä voimme viedä eteenpäin, samoin negatiivisen testituloksen vaatiminen”, Marin totesi.

Perustuslakivaliokunta on jo kertaalleen tyrmännyt Marinin hankkeen maahantulo- ja pakkotestauskäytäntöjen uudistamiseksi. 

Valiokunnan mukaan esitys oli rajussa ristiriidassa perustuslain kanssa ja näin korjaamiskelvoton. Hallitus kuitenkin toivoo, että viime kuukausina yltynyt koronalobbaus on nyt pehmentänyt perustuslakivaliokunnan laintulkintaa.

Lähde: Helsingin Sanomat

Hallitus Jussi Halla-aho Kokoomus Koronavirus Kotimaa Perussuomalaiset Perustuslaki Perustuslakivaliokunta Petteri Orpo Pohjoismaat Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Sanna Marin Sosialidemokraatit Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eila Immonen

  Vastaa

  Toi on älytöntä että pistettäis ihmiset pakolla testeihin haloo se pitää olla jokaisen itse päätettävissä.Se olis sama jos me pakoteittais sen syömään sellaista mistä sen mielestä olis pahaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Enää valtiojohto ei ole puhunut sanallakaan, että rajoituksia alettaisiin poistamaan. Olette varmasti huomanneet saman. Aina ollaan vähintään ”perustasolla”, joka on yhtä kuin rajoitukset ovat edelleen voimassa.
  Hallituksen kommareille tärkein asia on liittovaltiokehitys, suomalaisten verovarojen pikainen siirto pankkiireille ja Orwellilaisen yhteiskunnan luominen.

 • Armo

  Vastaa

  Itseltäni menee ohi ymmärryksen, miksei testiä voisi ottaa maahan saapuvilta. Pitäisikö ’seurata rahaa’?

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Ihan vaan siksi että mitään toimia jotka ylläpitää tätä koronaKUSETUSTA ei pidä sallia.

  • David

   Vastaa

   Koska se testi ei ole tarkoitettu diagnosointiin, vaan diagnoosin tukemiseen. Se ei siis voi kertoa onko oireettomalla ihmisellä ”koronaa” vai ei. Joten oireettomien ihmisten testaaminen on järjetöntä.

 • Että näin

  Vastaa

  Vasemmistolainen totalitarismin tie jatkuu ja sitä jatketaan vaikka väkisin, pääasia että agenda maan romahduttamiseksi etenee ja saadaan aikaan korjaamatonta tuhoa seuraaville hallituksille sekä itselle maksimaaliset edut.
  Keinotekoisten rajoitusten, jotka kohdistuvat täysin väärään kansanosaan, vaikutus on jo nähtävillä, 100.000 työntekijää lisää kilometritehtaalla 500.000 jatkeeksi ja montako kymmeniä ellei satoja konkursseja vielä tulossa kun ”koronatuet” joudutaankin maksamaan takaisin.
  Kummallista että tänne pitää kelkkoa väkipakolla ”työvoimareserviläisiä” vaikkei ole omallakaan porukalla töitä, korruptoituneet ja poliittisesti johdetut liitotkaan eivät hiisku sanallakaan asiasta vaikka monta kertaa olisi ollut yleislakon paikka.
  En yhtään ihmettelisi jos nyt menee laiton lakimuutos läpi, onhan muutkin menneet, kun perustsulakivaliokunnan johdossa istuu politrukki nimeltä Rinne.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Olipa yllätys että persenaama petteri kannattaa perustuslain vastaisia toimia.

 • Pirkko Sarkanen

  Vastaa

  EU kai senkin määrää, kun emme ole enää itsenäisiä?

 • Lakecat

  Vastaa

  Aivan rajoituksia, karanteeneja, lukituksia ”hoidetaan” niitä pitkittämällä ja pakkokeino käyttämällä, kunnes tämä pakkonarratiivi karkaa hallinnasta ja alkaa mellakat! Sitten poliisi pamputtaa!

 • Silja35

  Vastaa

  Maahanmuutajilta vai kehitysmaalaisilta pakolaisilta olisi se suuri kysymys? 

  Marinhan on sitä paitsi täysi idiootti tuon perusteella, ennen pidin sentään ns. urapoliitikkona enkä vasurifanaatikkona.

 • Hessu H

  Vastaa

  Pelottelu kulminoituu kuntavaaleihin, jotka “on pakko” peruuttaa. Keskustapuolueen kannatus on romahtanut niin totaalisesti, että hallitus hajoaa, jos kansa päästetään vaaliuurnille.

  Kun seuraa propagandaa huomaa selvästi miten käsikirjoituksen mukaisesti tilanne on jo nyt vähitellen kiristymässä.
  – Yhden puolueen “professori” jo taisikin heittää pallon kehään, kun “tiedemiehen suulla” varoitti kuntavaalien peruuntumisesta.

  • 421 dobg bless

   Vastaa

   Ei todellakaan saa perua kuntavaaleja

 • K.Lehto

  Vastaa

  Nuo pakkotestaukseen perustuvat vapaudenrajoitus toimet tuppaa oikeusistuimessa kaatumaan, kun itse testi ei ole luotettava. Korvauksia on jouduttu Euroopassa maksamaan ihmisille joita on pakkokaranteeenattu, kun tuomioistuimet ovat kieltäneet oikeuden testin perusteella rajoittaa vapautta.

 • Buuaahaah

  Vastaa

  Ulistaan siitä miten Marinin hallitus ei muka hoida koronaepidemiaa tarpeeksi hyvin, ja kun haluaisi hoitaa, niin estetään tämä. Menee uskottavuus persuporvarien jutuilta.
  Maahantulon rajoittaminen eli negatiivinen testi ennen tuloa, pakkotestit sekä 14 vrk pakkokaranteeni ovat tehokkain keino vähentää koronatartuntaketjujen pääsyä maahamme, joka mahdollistaa Uuden-Seelannin ja Australian tapaan maan sisäisen palvelutuotannon ja talouden käynnissä pitämisen.

 • juha.

  Vastaa

  WHO:kin on jo sanonut, että PCR-testi on sopimaton ja täysin epäkurantti testaustapa koronan selvittämiseksi. Se, että tätä käytetään johtuukin nimenomaan tästä, koska ”tartuntoja” täytyy saada mahdolliwsimman paljon narratiivin tueksi perusteena ulkonaliikkumiskielloille, ihmisten pelottelemiseksi, pienten- ja keskisuurten yritysten suluille ja poliisiväkivallalle, jonka tarkoituksena on ”sisäänajaa” uusi normaali eli kunnonkansalaisten silmitön hakkaaminen kokonaisella yhteiskunnan väkivaltakoneistolla olipa kyseessä sitten lapsi tai vanhus!!!
  Tässä tapauksessa poliisit eivät konttaa munattomina saappaiden nuolijoina, koska nyt kyseessä oleva viiteryhmä ei ole ”R(ä)uh(ä)an Nobelisti, vaan valkoiset veronmaksajat, jotka elättävät molemmat retkut työllään kunhan nämä valkoiset orjat annetaan mennä töihinsä!
  Pääministeri Sanna Marinin Leninin perseennuolijana saa pitää tyhjän päänsä kiinni, koska hän on se tosiallinen Suomen ongelma nro. 1.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi