Keskustan virtuaaliseen vaalitilaisuuteen ”hyökättiin” – HS: ”Ei fyysisiä vammoja”

Puolueen puheenjohtaja Annika Saarikko joutui keskeyttämään puheensa "hyökkäyksen" vuoksi.

Poliittiset viholliset

Keskustan virtuaaliseen vaalitilaisuuteen hyökättiin keskiviikkona. Kyse ei kuitenkaan ole fyysisestä hyökkäyksestä, vaan internet-trollaamisesta.

Helsingin Sanomien mukaan hyökkäyksestä ei tullut kenellekään fyysisiä vammoja. Vaalitilaisuus järjestettiin teams-etäyhteyspalvelussa, jonka linkki laitettiin jakoon sosiaaliseen mediaan. Internetin iloisempi puoli löysi myös linkin, ja saapui paikalle sankoin joukoin trollaamaan.

Saarikko ehti puhua muutaman minuutin, kun ruudulle ilmestyi yllättäen videokuvaa, jossa ihmisiä uhattiin aseella. Video oli ilmeisesti peräisin jostain tietokonepelistä. Videokuvan päälle joku huuteli ”rasistista älämölöä” englanniksi. Huutelun lisäksi näytön viestikenttään ilmestyi teksti: ”Heil Hitler”.

Natsitervehdystä seurasi viestikentässä iso liuta ”rasistisia solvauksia” suomeksi. Hämmentynyt Saarikko keskeytti puheensa. Lopulta moderaattori joutui kiristämään asetuksia niin, että uudet ihmiset eivät enää voineet liittyä palveluun samalla, kun ”rasistisia solvaajia” heitettiin pihalle.

”Uhka demokratialle”

Helsingin Sanomien mukaan kyse on vakavasta hyökkäyksestä, joka on virtuaalisuutensa vuoksi jopa huolestuttavampi asia kuin fyysinen hyökkäys (asiaa ei perustella tarkemmin). Lehti kuitenkin painottaa, että ”kukaan ei saanut hyökkäyksestä fyysisiä vammoja”.

Saarikko itse oli pahoillaan tapahtumasta. ”Kyllä tämä hyökkäys yllätti. Se oli outo ja ahdistava kokemus”, Saarikko sanoo. Hän kiittelee sitä, miten nopeasti tilaisuuden järjestäjät saivat homman hyökkäyksen jälkeen haltuun.

Saarikko korostaa, että ”rasismi” on tuomittavaa. Poikkeukselliseksi Saarikon mukaan hyökkäyksen teki se, että siinä pyrittiin selkeästi häiritsemään ”demokratiaa” ja ”kansanvaltaa”. ”Olemme käyneet viime aikoina keskustelua demokratian tilasta, päättäjiin kohdistuvasta uhkailusta ja jopa väkivallasta”, Saarikko sanoo. ”Silti minua yllätti se, että demokratian todeksi eläminen vaarantuu myös tällä tavalla nettimaailmassa”.

Lähde: Helsingin Sanomat

Annika Saarikko Internet Keskusta Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rasismi Sananvapaus Trollaus Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • ShariaPoliisi

    Vastaa

    Iloisia keppostelijoita löytyy, ihme ja kumma 😂

  • Aapo Ervasti

    Vastaa

    Eiköhän siellä ollut asialla hallituksen etujärjestöt, kuten haaskalintu verkosto, elo-apinat, terroristijärjestö antifa ja muita provokaattoreita jotka haluavat häiritä kansallismielisiä.

  • Minä

    Vastaa

    Keskusta istuu samassa hallituksessa suuntukkijien kanssa, siis on rajoittamassa sananvapautta ja mielipiteiden ilmaisua. Se on demokratian perustojen nakertamista pahimmasta päästä.

    Vai on vakavaa, kun joku pilailee netissä keskustalaisten kiusaksi. Kylläpä nyt tuli pitkät sairaalakeikat ja sairaslomat. Olisi fyysinen hyökkäys kai ollut parempi, niin olisivat selvinneet sairaalasta viikossa parissa?

    Kun dramatisoidaan tuolla tavalla, pyritään luomaan valheellisia mielikuvia asioista, uhriutumaan turhasta ja tehdään dramatisoijat naurunalaisiksi.

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Kyseessä voi olla himosuvakkien false flag tempaus.

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      Tai sitten kyseessä oli homosuvakkien tempaus, ns. false fag.

  • Juha Pekkala

    Vastaa

    Voimia ja jaksamisia puheenjohtajatar Annika Saarikolle. Tämä varmasti vavisuttaa useita päiviä ja aiheuttaa huolta ja ahdistusta demokratian tilasta Suomessa. Liki yhtä barbaarinen teko, kuin kuvitteellinen nyrkkihyökkäys Sipilää kohtaan. Keskusta nousuun uhripisteillä!!!!

  • Nimetön

    Vastaa

    ”kukaan ei saanut hyökkäyksestä fyysisiä vammoja” 😀

    ”Tartten saikkuu, loukkasin polveni ku hirveät terroristit hyökkäs Teams-kokoukseen”

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    No mitens on kepulaiset, oikeinko nyrkeillä käytiin päälle virtuaalitilaisuudessa?

  • Kari

    Vastaa

    Kuolen nauruun. Tämä on sitä öyhöttämistä varmaan. Keskustalaiset tuntuvat kunnostautuvan öyhötyksessä. Sipiläkin oli HIRVEÄSSÄ nyrkkitappelussa ja pahoinpitelyssä joka kesti monta tuntia. Todellisuudessa mitään ei ollut.
    Nää on ihan hönöjä nää keskustalaiset.
    Öyhötyksen mestareita. Keskustan nimen voisi vaihtaa Öyhötys.

  • Kommentti

    Vastaa

    Tuollainen toimintahan on tasan tarkkaan tiedustelupalvelujen ja esim. KGB:n & CIA:n tai uuskommunistisista ohjekirjoista.
    Myös edelleen käytetyistä keinoista esim. Antifan strategioissa.
    Tiedämme viimeisen tällaisen esimerkin taktisesta valeagitoinnista ja false flagien toteutuksista (Mainilan laukauksista) Amerikan vaalien yhteydessä, missä Antifa roolitti aktiivejaan (ja joku taho maksoikin erään tunnustuksen mukaan).

    Videopelejä ja heilhitleriä, just just.

    Problem, reaction, solution eli (luotu) ongelma, siitä seuraava (luotu) reaktio ja perään (jo valmiina ollut, tai kaskelmoidusti odotettavissa oleva) ratkaisu.

    Ylläpidetään kuunatsihysteriaa ja lisääntyvää totalitarismin valeliberaalien toimesta.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tehkää seuraava heti seuraavaksi:
    Kirjoittakaa URL kenttään osoite
    antifa.com
    ja katsokaa mitä tapahtuu.
    Silti, ei yllätä.

  • Vittu ja se on paras

    Vastaa

    Haiskahtaa juutalainen valhe

  • White noise

    Vastaa

    Nyt on hesariaktivistilla tavallista kovemmat psykoosit päällä jutuista päätellen. Se että jonkun ison korruptiopuolueen organisaatio ei osaa käyttää Teamsiä luulis enemmänkin olevan noloa joskaan nyt ei yhtään yllättävää.

  • M

    Vastaa

    Kepu on historiaa, ja se selviää tässäkin. Ei edes kepulaiset modet osaa varautua tällaiseen ennakolta. Monet livestreamaajat osaavat häiriköinnin eston tehdä hienosti, nykyaikaisia kun ovat.

  • Minna-Liisa Kotavuopio

    Vastaa

    Haha. Juuri siksihän Suomessa EI demokratia toteudu, koska Kepu on hallituksessa muiden pienpuolueiden kanssa, jotka ohjaavat maatamme helvettiin muutaman prosentin kannatuksillaan !!!

    • Aku

      Vastaa

      Onko sinulla laskuoppia hieman hakusessa, hallituksen kannatus on pitkälti yli 50%. Suomessa demokratia toteutuu hienosti, vaikka te hihhulit toista yritätte väittää. Tule jo pois sieltä kuplasta.

      • Nimetön

        Vastaa

        Voisit kokeilla logiikkaakin joskus, Aku.
        Ensinnäkin kommentti mainitsi sanan ”demokratia”. Tällä varmasti viitattiin kansan tahtoon.
        Puolueet ohittavat useinkin kansan ja valitijoidensa tahdon. Nykyinen hallitus enemmän kuin koskaan.
        Joten tulokulmasi oli epärelevantti.
        Vielä typerämmäksi sen tekee se,
        että et edes kirjoita oikeita lukuja.
        Oikeat luvut ovat muuten ne, joissa on mukaanlaskettuna kaikkien äänioikeutettujen, eli äänestämättä jättävienkin luvut. Silloin huomaakin, kuinka heikkoa jokin kannatus todellisuudessa on.

  • Neurologi Nykänen

    Vastaa

    Teams-kokousta keppostelevat eivät maata kaada. Sen sijaan Saarikko tässä on se uhka demokratialle, HS:stä nyt puhumattakaan.

  • Plääh

    Vastaa

    Hallitus tuon järkkäsi. Näitä on nyt ollut paljon. Sipilän tönäisy ja vihreiden maalailu puoluetoimistonsa seiniin ym.

    Kataja-lavastuskin oli. Pian kai kielletään ja paljon asioita

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi