Maria Ohisalo tuomitsi Greenpeacen tempauksen

Greenpeace on Vihreiden ydinkannattajajoukkoa.

Poliittiset viholliset

Maria Ohisalo.

Sisäministeri Maria Ohisalo tuomitsi Ilta-Sanomien vaalitentissä vuonna 2019 tapahtuneen Greenpeacen tempauksen, jossa järjestö kiipesi eduskunnan pylväisiin osoittamaan mieltä. Ohisalon mukaan Greenpeace rikkoi lakia ja se on tuomittavaa. Greenpeace on Ohisalon ja Vihreiden ydinkannatusryhmää.

Helpolla tuomitsemista ei kuitenkaan tentissä saatu sisäministeristä irti. Tenttaaja joutui tivaamaan useita kertoja selkeää vastausta selkeään kysymykseen ennen kuin Ohisalo päätyi tuomitsemaan teon. Hän yritti ennen tätä selittää tuomitsevansa kaikenlaisen radikalismin sekä tuomitsemalla väkivaltaisen kansalaistottelemattomuuden. Lopulta hän kuitenkin sanoi tenttaajalle tuomitsevansa myös Greenpeacen tempauksen sellaisenaan.

Rahakasta uraa poliitikkona tekevä Ohisalo ei siis seissyt aatetovereidensa teon takana, vaan päätti syöstä nämä junan alle tuomitsemalla heidän tapansa tuoda asioitaan esille. Hyväksynnän julkisesti antaminen kansalaistottelemattomalle olisi voinut haitata Ohisalon uraa, joten hän mieluummin kääntää takkinsa aatetovereilleen kuin hyväksyy näiden toimet.

Lähde: Ilta-Sanomat

Greenpeace Hallitus Kotimaa Luonnonsuojelu Maria Ohisalo Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • HeseHamppi

  Vastaa

  Taitaa ohisalo saada kenkää vihreistä öllöistä kun myy aatteensa ministerisalkun pitimiksi. Onko se marian hillotolppa joka on vaarantunut.
  Olen pitkään ollut sitä mieltä että hallitus on jo hajonnut ja lakannut, mutta nuo ei ole vielä tajunnut sitä, yksinkertaisia kun ovat ja omaan sotkuunsa uppoavia.

 • Pyrkyri

  Vastaa

  No mitäs pienistä, pieni valkoinen valhe on aina paikallaan kun rahasta ja urasta on kysymys.Ai niin…rasismikin on muuten väärin…

 • N.N.

  Vastaa

  Oi Maria Maria, miten selitää tämä parhaille ystävillesi, nuoruuden ja lapsuuden samankaltaisille.
  Huvittava! Miten myönsit, voitko enää nukkua?

 • EV

  Vastaa

  Pakkohan sen oli, kun sisäministeri on joka käänteessä piikitellyt Halla-Ahoa ja persuja siitä, että nämä eivät tuomitse laittomuuksia, epäasiallisuuksia tai ”äärioikeistoa” tarpeeksi selväsanaisesti. Ohisalo on viimeisen päälle puhunut itsensä pussiin, hyvä niin. Mm. vihreät panikoivat tällä hetkellä, koska tietävät häviävänsä huolella kuntavaaleissa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Otti varmaan koville

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi