Kansanedustaja Mikko Kärnä haluaa kriminalisoida koronarokotteen kritisoinnin

Kärnä aikoo itse ottaa rokotteen heti kun mahdollista.

Poliittiset viholliset

Mikko Kärnä (vas.) ja poliittista väkivaltaa kannattava juutalainen äärivasemmistolainen Dmitry Gurbanov.

Kansanedustaja Mikko Kärnä, joka tunnetaan esimerkiksi tasaisin väliajoin antamistaan lausunnoista Soldiers of Odinin kieltämiseksi, vaatii jälleen poliittisia kieltoja. Tällä kertaa testaamattomien koronarokotteiden kritisointi tulisi Kärnän mukaan kieltää lailla. 

Kärnä on vakuuttunut siitä, että pika-aikataululla kehitetty rokote on täysin vaaraton ja ratkaisu koronahysteriaan. Tämä siitä huolimatta, että rokote ei edes lääkefirmojen itsensä mukaan anna täyttä suojaa virusta vastaan.

”Tällainen toiminta [rokotekritiikki] on edesvastuutonta ja viranomaisilla tulisi olla edes jotain keinoja suoranaisen disinformaation levittämisen estämiseksi tai ainakin tällaisesta pitäisi voida määrätä seuraamuksia. Myös sosiaalisen median alustoilla itsellään on tässä iso vastuu. On myös huolestuttavaa, että nyt esimerkiksi ex-jääkiekkotähti Jere Karalahti ja kansanedustaja Ano Turtiainen saavat vapaasti saarnata koronavirusrokotteen vaarallisuudesta sekä naureskella niille, jotka haluavat sen ottaa. Tällainen toiminta on hyvin vaarallista”, hän moittii tiedotteessaan.

”Rokotteesta kieltäytyminen on epäisänmaallista”

Kärnä toteaa lisäksi, että hän pitää jokaista koronavirusrokotteesta ilman lääketieteellistä syytä kieltäytyvää epäisänmaallisena. 

Kärnä ei luultavasti pidä sopivana lääketieteellisenä syynä sitä, ettei luota tuotteisiin, joista on jo raportoitu ongelmia, eikä voittoa tavoitteleviin lääkefirmoihin, jotka omaavat historiaa miljardisakoista tappavien lääkkeiden myymisen vuoksi.

”Olemme nähneet millaista tuhoa ja kärsimystä tämä virus on saanut aikaan. Otan itse koronavirusrokotteen välittömästi kun se on mahdollista ja toivon todella, että niin tekee jokainen vastuullinen ja isänmaallinen suomalainen. Pseudotieteen levittäminen ja pelkojen lietsominen koronarokotetta kohtaan tällaisessa vakavassa tilanteessa on hyvin epäisänmaallista. Mitä nopeammin saamme kansan rokotettua ja saavutamme kattavan laumasuojan, sen parempi kaikille ja ennen kaikkea parempi Suomelle kansakuntana,” Kärnä julistaa.

Lähde: Uusi Suomi

Hyvinvointi Keskusta Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Mikko Kärnä Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Terveys Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos koronarokotteestä kieltäytyminen on ”epäisänmaallinen” teko, niin siinä tapauksessa minä olen sitten epäisänmaallinen ja todella ylpeä siitä.
  Mitä tulee Mikko Kärnään, niin hän on pelkkä poliittinen vitsi, lyhyesti tiivistettynä: Kärnä on todella tyhmä ihminen.

 • Übersturm

  Vastaa

  Pitäiskö tuo Kärnä tai ainakin sen lausuntojen levittäminen kieltää? Kaveri on kieltämässä koko ajan kaikkea mikä on vastoin vapaan maan perusperiaatteita, joten kaverille itselle kielto levittää myrkyllisiä ajatuksiaan ja vihapuhetta.

  • Edustaa omaa äänestäjäkuntaansa

   Vastaa

   Ikävä kyllä, Mikko on ”kansan edustaja”, eli hän edustaa kansaa. Ja näin ollen edustaa niitä henkilöitä jotka hänet valitsivat. Minkälaisen johtopäätöksen voimme siis tehdä Mikkoa äänestäneistä Suomen kansalaisista?

 • ShariaPoliisi

  Vastaa

  Jokainen isänmaallinen vetäisi mielellään erästä turpiin ja muiluttaisi kansanpetturit svedunistanin rajalle.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Valheen puolella olevat tarvitsevat sensuuria ja vastapuolen tukahduttamista valtion väkivaltakoneistoa käyttäen koska eivät pärjää argumenteilla ja totuudella. Kärnän henkinen kotimaa taitaa olla Pohjois-Korea.

 • Minä

  Vastaa

  Rokote suojaa jossain määrin sairastumiselta, ei tartunnalta. Rokotteen saanut tartuttaa edelleen muita siinä kuin rokottamatonkin. Rokote ei siis tee laumasuojaa, kuten disinformaatio-Kärnä haluaa pakottaa totalitaristisin keinoin toiset uskomaan.

  Laumasuoja syntyy vain sillä, että tartunta leviää ja kunkin keho kehittää keinonsa puolustautua virusta vastaan.

  Rokote ei siis suojele toisia lainkaan. Se suojelee jossain määrin ottajaansa. Rokote myös tarjoaa haittoja, jotka ovat tosiasiassa ehkä selvästi pahemmat kuin itse tauti, johon aika harva tartunnan saanut sairastuu vakavasti.

  Kärnä on jonkun juoksupoika, vastuuton juoksupoika.

 • hyvä ja huono johtaja

  Vastaa

  No, Mikolta on aiemminkin kuultu aivopieruja, joten tämä ei minusta poikkea siitä mitä yleisesti henkilöstä tiedetään.

  Mutta, minä en kritisoi tietoa rokotteesta. Ilmoitan vain että annan kaikki rokotteeni niitä enemmän tarvitseville. Ja Mikko varmasti haluaa näyttää esimerkillään että ne ovet hyväksi elimistölle ja siksi ottaa kaikki ylimääräiset itseensä. 

  Hyvä Mikko, esimerkki ratkaisee!!

  Tietääkös Mikko mikä ero on hyvällä paimenella ja pahalla paimenella? No, hyvä paimen panee henkensä lampaiden edestä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”hyvä paimen panee henkensä lampaiden edestä” – Huono paimen panee lampaita henkensä edestä?

 • Keijo

  Vastaa

  mRNA – ja DNA ‑cocktailit joista keskustellaan rokote-termin alla, eivät itse asiassa ole sitä. Moderna ja Pfizer ovat sanoneet että niiden tehtävä ei ole pysäyttää minkään viruksen leviämistä tai lisätä piikin saavan henkilön immuniteettia. Tämä on CDCn ja FDAn laillinen määritelmä rokotteelle, jonka johdosta niille annetaan helpommin käyttölupia.
  Yhtiöt, liikeyritykset kertovat kyseessä olevan lääkkeen, hoidon ”treatment”, jossa mRNA ‑ketju menee solun sisään ja saa sen tuottamaan patogeenejä. Se ei ole organismi, ei biosysteemi, vaan fyysinen mekanismi vaikkakin mikrokokoinen. Se ei lisää vastustuskykyä eikä katkaise viruksen etenemistä, eikä se ole laillisesti näin rokote.
  Se kyllä annetaan ruiskulla, mutta muuten se eroaa lääkelakitieteellisestä rokotemääritelmästä ja on jotain muuta.

 • Onko Mikko kansallismielisten myyrä?

  Vastaa

  Toinen toistaan käsittömämpiä juttuja se suoltaa.Ehkä tarkoitus on saada eduskunnan suvakit näyttämään täyskahjoilta, jotta ihmiset lopettaisivat äänestämisen.Tai sitten se vaan on täysi spede.

 • Vierailija

  Vastaa

  Vielä kun pistäisi kulmakarvat ja otsan ryppyyn, niin tuo Kärnän ilme kertoisi kaiken hänen sisäisestä maailmastaan, mutta kyllä se noinkin toimii.

 • Kohta expat

  Vastaa

  Kyllä jonkunlainen seula pitäis olla että ketä päästetään kansanedustajiksi.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Siinäpähän haluaa, mutta voi olla hieman hankala saada läpi tuollaista idioottialoitetta korruptoituneesta hallituksesta ja eduskunnasta huolimatta.

 • Lars

  Vastaa

  Tämä on taas yksi näitä kikkeli Kärnän jo suorastaan eeppisiä ulostuloja milloin mistäkin aiheesta. Kikkelin heiluttelija on itse yksi pahimpia isänmaanpettureita ja paskanpuhujia mitä Suomesta löytyy. Epäilen myöskin vahvasti kikulin mielenterveyttä hänen eri lausuntojensa perusteella. Henkisesti epävakaa, alhaisen älykkyysosamäärän omaava puolihullu totalitaristi lienee kohtalaisen osuva luonnehdinta tästä kokovartalo kyrvästä.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Kärnä on suuri pettymys politiikalle. Paljon potentiaalia oli mutta lopulta alkoi imemään globalistien mällejä niinkuin moni muu vasemmisto takku soturi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi