PolPon Taponen: Maahanmuuttajarikollisuuden tilastointi on väärin

Taposen tuore kirjoitus sai erittäin kriittisen vastaanoton.

Poliittiset viholliset

Poliittisen poliisin (PolPo) äänekkäin sometrolli Jari Taponen hyökkää jälleen tilastotiedettä sekä avointa maahanmuuttopoliittista keskustelua vastaan. Taposen mukaan siirtolaisrikollisuuden tilastointi on lähtökohtaisesti väärin.

”Kun rikostilastoissa ja ‑tiedottamisessa eritellään ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat muista, kategorioidaan kaikki maahanmuuttajat helposti potentiaalisiksi rikollisiksi. Kategorioinnin sijaan tulisi keskittyä yksilöihin!” Taponen julisti Twitterissä.

Aiemmin tänä kesänä hän kirjoitti samaan teemaan liittyen, että ”tyypillinen ajatusvirhe/valhe leviää” maahanmuuttajia koskevien rikostilastojen kautta. Toisin sanoen Taponen pitää poliisin itsensä keräämiä ja analysoimia maahanmuuttajarikostilastoja valheina.

Jostain syystä Taponen ei ole suhtautunut samalla skeptisyydellä esimerkiksi ”äärioikeistoa” koskeviin rikostilastoihin, joita hän on mielellään levitellyt julkisuudessa. Hän on myös aiemmin vihjannut, että kansallismielisten vanhempien lasten huostaanottoa voitaisiin harkita. Lisäksi hän on linjannut, ettei kansallisradikaaleilla ole oikeutta sananvapauteen.

Ei tilaa toisinajattelijoille

Taposen tuore kirjoitus sai erittäin kriittisen vastaanoton. PolPon virkamieheltä muun muassa kysyttiin, miten hän kykenee selittämään parhain päin maahantunkeutujien rajun yliedustuksen vakavissa rikoksissa. Mikäli kyse on todellakin yksilöistä eikä ryhmistä, miksi rodullisten ryhmien välillä sitten on tilastotieteellisesti merkittäviä keskimääräisiä eroja?

”Kansalaisilla pitää olla käytössään riittävä tieto harjoitetun maahanmuuttopolitiikan arvioimiseksi,” eräässä kriittisessä kommentissa todettiin. Taponen ei tahtonut vastata kommenttiin mitään.

Pian viestiketju täyttyikin kuvakaappauksista, jotka todistivat PolPo-virkamiehen blokanneen toisinajattelijat keskustelusta. Sananvapaus ei ole koskaan kuulunut kulttuurimarxistien arvoihin.

Lähde: Twitter

Lue myös:

PolPon Taponen: Maahanmuuttajien rikostilastoihin viittaaminen on ”valhe”

Jari Taponen Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset PolPo Rikos Rotu Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Erittelemällä rikostilastoissa esim miehet ja naiset, myös sukupuolet leimataan roistoiksi.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa
 • Minä

  Vastaa

  Yksilöissähän se huomio onkin. Tilastossa yksi yksilö esiintyy yhtenä tapauksena per rikos.

  Taposen mukaan on vaan väärin tarkastella kokonaisuutta, koska silloin voisi nähdä multikulttuuripolitiikan todellisuudesta sen osuuden rikollisuuteen.

  On siis väärin tarkastella kokonaisuutta, koska se johtaa kokonaisuuden näkemiseen.

 • Valkoinen onni

  Vastaa

  Ehkäpä Taponen sitten herää todellisuuteen kun oma lähipiiri ja ihanaa rikastusta

 • Hail Taponen

  Vastaa

  Taponen on kyllä eniten polarisaatiota levittävä yksittäinen poliisi. Taposen kaltaiset yksilöt pakottavat ihmiset valitsemaan puolensa, ja se on hyvä asia.

 • Eikö monikulttuurisuus toimi?

  Vastaa

  Kun näitä matujen tekemiä rikoksia niin kovasti halutaan peittää, niin Polpo tulee myöntäneeksi kasvavan matuongelman.Pistäisivät faktat pöytää, jos he todella uskovat matujen olevan pyhimyksiä.Mun mielikuvissa Polpo on kuin Tukholmasyndroomainen ämmä, jonka mielestä hänen miehensä ei ole väkivaltainen, muuten vaan ottaa turpaan pari kertaa päivässä.Suomalaisia he muuten jahtaavat ”vihapuheesta” vain ja ainoastaan sen takia, kun he eivät Polpon harmiksi olekaan neekereitä hakkaavia öyhöttöjiä.Suomalaiset ovat saatava näyttämään rasisteilta vaikka väkisin.

 • Mauri Ohutsuoli

  Vastaa

  98% maahantunkeutujista pilaa kaikkien maineen.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Pedofiilit kuuluisi sulkea omalle saarelleen. Ei tarvitse olla epäinhimilliset olosuhteet, vaan he tehkööt omanlaisensa yhteiskunnan sinne. Taponen voinee jatkaa ylikomisariona.

 • Lars

  Vastaa

  En voi lakata hämmästelemästä, miksi mitä ilmeisimmin mielisairas henkilö voi kantaa virkamerkkiä sekä ladattua asetta?. Kansalaisilta noin yleensä ottaen perutaan aseen/aseiden
  hallussapitoluvat täysin mitättömin, suorastaan naurettavin perustein, mutta tietyt mitä ilmeisimmin häiriintyneet henkilöt saavat liikkua vapaasti aseistettuina julkisilla paikoilla.

 • Kari

  Vastaa

  Taposella ei aivot riitä tasapuoliseen ajatteluun. Jos riittäisi niin tätäkään Ei voisi mainita. Koskahan taposen tilalle löydetään joku parempi?

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten tämä voi toimia poliisin virassa jos edes ei ole rehellinen.. Uskomatonta

 • Amaryllis

  Vastaa

  ”Kun rikostilastoissa ja ‑tiedottamisessa eritellään ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat muista, kategorioidaan kaikki maahanmuuttajat helposti potentiaalisiksi rikollisiksi. Kategorioinnin sijaan tulisi keskittyä yksilöihin!” Taponen julisti Twitterissä.”

  Silloin nähdään totuus.….kun on jotain kättä pidempää esittää, mikä se totuus on. Ja suhteutettuna kokonaismäärään, selviää vielä paremmin, tyhmällekkin, mikä se totuus on. Ei Taponenkaan sille mitään mahda, että totuus on toisenlainen, kuin hyysärit toivovat.

 • Jones

  Vastaa

  Suattaapi olla että tuo Taponen on itsekkin puoliksi mamu. Eipä siis ihme, että hän pitää mamujen puolta viimeiseen asti ja on haitaksi suomalaisille.

 • munallinen nillittäjä

  Vastaa

  Onko tämä se, jota kutsuttiin ”munattomaksi nillittäjäksi”? Miten siinä keississä kävi?

 • EV

  Vastaa

  Ei liity tähän, mutta Hesari tuhosi taas yhden arvostetun työntekijän uran perustuen valheelliseen huhuun, tässä pari linkkiä tähän ”vastuulliseen journalismiin”: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006598823.html Lopputulos: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006600492.html

 • No voi helvetti!

  Vastaa

  Futistreeneissä leikittiin ihan tavallista hippaa, ja siitä tuli fudut valmentajalle.Miksi nykyurheilijat suorastaan kilpailevat sillä että kuka on kovin matuperseennuolija?Voisi luulla ettei kohta jengiä enää ainakaan fudis kiinnosta.Maksa ittes kipeäksi, että pääset kattomaan kentällä palloilevia tuhkamunia.Luulin etten enää ylläty mistää, mutta yllätyinpä taas sittenkin.

 • Osin oikeassa

  Vastaa

  Jos asiaa tarkastellaan suomalaisten näkökannalta niin Taponen on oikeassa. Suomalaisten tekemiksi rikoksiksi listataan mm. Suomessa syntyneiden ulkomaalaisten (sis. erirotuiset parit) rikokset, Suomen kansalaisuuden saaneiden tekemät rikokset ja yli 2v Suomessa oleskelleiden henkilöiden rikokset. 

  Kun nämä erotellaan suomalaisten tekemistä rikoksista niin ollaan lähempänä oikeudenmukaisuutta jolla mitataan suomalaisten rikollisutta.

  Ja kuten ylempänä jo todetaan, yksilöiden tekemistä rikoksitahan tässä on kyse.

 • sotatila

  Vastaa

  Suomi kuten monet muut länsieuroopan maat ovat tukevasti punaviherliejussa kiinni. Sossu-holhousvaltio on aivopessyt ja tehnyt ihmisistä riippuvaisia valtiosta. Kuten huomaamme ei ole merkitystä mitkä puolueet ovat vallassa niin syöksykierre vain jyrkkenee kohti tuhoa.

  Netissä monet vieläkin odottavat että joku suuri herääminen tapahtuu ja kansa syöksee maanpetturit vallasta. Ei tule tapahtumaan. Ei ainakaan Suomessa. Keskiverto suomalainen on alistunut rooliinsa päähänpotkittavana vero orjana joka kustantaa matujen sikailun ja piehtaroinnin yltäkylläisyydessä.

  Meitä eivät tule pelastamaan Trumpit tai Le Penit. 

  Meillä ei ole resursseja, voimavaroja kääntää poliittista tilannetta maassa meidän eduksemme. Niin kerta kaikkiaan suuret voimat ovat meitä vastassa maailmanlaajuisesti. Korona ja ilmastonmuutos hysteria ovat pelkoaseita jotka näyttää tehoavan alistuviin vero orjiin.

  Poliittinen ja taloudellinen valta on meidän ulottumattomissa. Mutta me voimme tehdä vallanpitäjien elämän sietämättömäksi toiminnalla johon meidän voimavarat riittävät.

  Pienet sissiryhmät/puolisotilaalliset joukot iskevät voimalla järjestelmän heikkoihin ja haavoittuviin kohtiin.

  Tähän toimintaan tuskin osallistuu enempää kuin kymmeniä tai satoja aktivisteja/taistelijoita Suomessa.

  Me olemme sotatilassa. Meitä syyllistetään. Meidät halutaan vaientaa. Vihollinen haluaa tuhota meidät jossa hän on jo osittain onnistunut.

  Tarvitaan myös erikoisosaamista erilaisten operaatioiden toteuttamisessa. Erilaisten teknisten asioiden sekä tietokone ohjelmien ja ohjelmoinnin asiantuntemuksensa. Tarvitaan osaamista miten kätkeydytään metsässä ja kaupungissa. Miten vältytään lämpökameran ja muiden etsintä ja seurantalaitteiden tunnistukselta.

  Miten hankitaan varoja toiminnalle.
  Miten saadaan toimiva ja suojattu, turvallinen viestintäjärjestelmä perustettua.

  Miten liikutaan ja siirrytään paikasta toiseen. Aseiden turvallinen käsittely ja harjoittelu. Varusteiden hankkiminen jne.

  Kun alistuminen ja antautuminen ei tule kysymykseen ainoaksi vaihtoehdoksi jää taisteleminen.

 • Lehtinen

  Vastaa

  @ sotatila 14.8.2020 klo 16:57

  > Miten saadaan toimiva ja suojattu,
  > turvallinen viestintäjärjestelmä
  > perustettua.

  Olen pohdiskellut aihetta täällä (ja kommenteissa lisää). Nyt vielä yksi ajatus siitä, miten hajauttaa nettinäkyminen täysimittaisen informaatiosodan oloissa:

  Asennetaan eri palvelimille keskenään synkronoituvia “Archive.Is” hakukoneita.

  – Tiedot synkronoidaan eri palvelimien kesken netin kautta,
  – mutta myös netin ulkopuolisia kanavia myöten.
  – Huom. Radioamatöörejä on saatava mukaan toimintaan.
  – Linuxissa on valmiita ohjelmistoja datan siirtoon analogisen radiolähettimen kautta.
  – Periaatteessa jokainen eri sivuston ylläpitäjä tallentaa tiedon omalle “Archive.Is” palvelimelle, joka sitten synkronoi ja sitä kautta hajauttaa tiedon.
  – Sivustoilla on useita peilisivustoja.

  Linkit

  Archive.Is blogi
  Archive Is palvelin
  Toinen vastaava palvelinratkaisu.

 • sotatila

  Vastaa

  Ollaan tietysti sananvapauden puolella herkeämättä.

  Mitä tulee viestintään, yhteydenpitoon, tietoon olinpaikasta siinä on aina muistettava että yksikin signaali saattaa vaarantaa koko operaation ja siihen osallistuvat.

  Viestiliikenteen on oltava turvallista. Siihen on joka hetki voitava luottaa että ulkopuolinen taho ei pääse käsiksi meidän viestintään.

  Me tarvitaan tietysti teknistä laitteistoa ja nykyajan tietoteknologiaa mutta vähintään yhtä tärkeää on perinteisen viestinnän käyttö. Läheteillä on tärkeä tehtävä viestiliikenteen turvaamisessa.

  Radiopuhelinten käyttö. Ei tarvitse edes ääntä käyttää. Äänen perusteella henkilö voidaan tunnistaa.

  Mistään älypuhelimesta, kännykästä, rannekelaitteesta tai muusta laitteesta ei saa lähteä yhtäkään signaalia joka voi paljastaa olinpaikan. Kaikki työ ja suunnittelu, valmistautuminen kriittiseen hetkeen saattaa yhdessä silmänräpäyksessä paljastua jos yksikin signaali päätyy vääriin käsiin.

  Jättäkää pois kaikki tällaiset laitteet kun lähdette suorittamaan operaatiota.

  Onnistunut sissitoiminta perustuu siihen että kykenee toimimaan siten että on koko ajan mahdollisimman näkymätön. Äänet, hajut, heijastavat pinnat ja kulmat, epäsäännölliset muodot, varjot ym altistaa taistelijan paljastumiselle.

 • Danny

  Vastaa

  Taponen ja hänen kaltaiset aiheuttavat häpeää poliisivoimille.…. 

  Persialainen ateisti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi