Tutkimus: Hormoneja käyttävillä transumiehillä 95% suurempi riski sairastua sydänsairauksiin

Mikä voi mennä pieleen, kun korvaat luonnolliset sukupuolihormonisi vastakkaisen sukupuolen hormoneilla?

Rappiokulttuuri

European Journal of Endocrinology ‑lehdessä julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että kaikki transsukupuoliset ovat ”merkittävästi suuremmassa riskissä” sairastua useisiin vakaviin ja mahdollisesti tappaviin sairauksiin, mukaan lukien sydänkohtauksiin ja aivohalvaukseen.

Tutkijat käyttivät terveystietoja 2 671 transuksi itsensä ilmoittaneelta, jotka olivat 20–30-vuotiaita ja asuivat Tanskassa. He vertasivat sitten transuryhmän sydänsairauksien esiintymistiheyttä 26 700 ihmisen verrokkiryhmään. Tutkimuksessa havaittiin, että sydänsairauksien riski oli suurempi sekä transsukupuolisilla miehillä että naisilla verrattuna verrokkiryhmään, eli normaalisukupuolisiin.

Estrogeenia käyttävillä transumiehillä sydänongelmien riski oli 95 % suurempi verrattuna verrokkiryhmän miehiin ja 73 % suurempi verrattuna verrokkiryhmän naisiin. Testosteronia käyttävillä transunaisilla sydän- ja verisuonitautien riski oli 2,2‑kertainen verrattuna verrokkiryhmän miehiin ja 63 % suurempi verrattuna verrokkiryhmän naisiin

”Transsukupuolisilla naisilla estrogeenilla tehdyt hormonikäsittelyt lisäävät rasvan määrää ja vähentävät lihasmassaa, ja lisääntynyt estrogeeni liittyy yleensä lisääntyneeseen autoimmuunisairauksien ja tulehdusten riskiin”, sanoo tutkimuksen pääkirjoittaja, Tanskan Odensenin yliopistolliseen sairaalaan kuuluva tohtori Dorte Glintborg.

Lähde: NY Post

Hyvinvointi Rappiokulttuuri Transut

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Epigenetic

  Vastaa

  Alamme pikkuhiljaa nähdä mitä porvarillinen elämäntapa aiheuttaa perimälle. Nirso,ylpeä,ahne yksilö, tuo itseänsä varten elävä nautiskelija. Hän ei ymmärrä että nämä synnit periytyvät, jos hän lisääntyy, jälkeläisestä tulee suuri nautiskelija. Hintteily,pervoilu ja transuilu tämä on lopputulos. Luonto ei anna armoa, elämä on luotu kärsimystä varten, se pitää sinut vahvana.

  • Pekka is pest

   Vastaa

   ”Nirso,ylpeä,ahne yksilö, tuo itseänsä varten elävä nautiskelija. Hän ei ymmärrä että nämä synnit periytyvät”

   Veikkaan, että juuri tuosta syystä ihmislaji on edes olemassa. Ihmisen käyttöjärjestelmään on koodattu, että lajin säilymisen varmistamiseksi molemmista ääripäistä karsiutuu jatkuvassa prosessissa pahimmat itseaiheutetut rönsyt pois (eli käytännössä hedonistit ja demarit).

   Hedonismin ja demariuden aikakausia seuraa aina valistuneisuuden ja kansallisylpeyden aikakaudet. Takaisinkytkeytyvä prosessi.

 • TT

  Vastaa

  Transfobinen elimistö protestoi syövän muodossa.

 • Observer

  Vastaa

  Luonnonvalita. Darwin Award menee nyt ihan oikeaan osoitteeseen.

 • Alkoholi on liuotinaine

  Vastaa

  Kaljassa oleva humala alentaa miehillä testosteronitasoja luoden samalla kaljamahan sekä manboobsit (miestissit).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi