Jopa 5 vuoden vankeus uhkaamassa isänsä sankarihaudalla twerkanneita ukrainalaisnaisia

Häpeämättömät somettajat tekevät mitä tahansa saadakseen huomiota.

Rappiokulttuuri

Kahta nuorta ukrainalaisnaista uhkaa jopa viiden vuoden vankeus näiden kuvattua ja julkaistua videon, missä he tanssivat ja twerkkaavat sodassa kaatuneiden sotilaiden sankarihaudoilla kiovalaisella hautausmaalla maan itsenäisyyspäivänä.

Siskokset on asetettu syytteeseen hautojen häpäisystä videon takia, jonka he kuvasivat isänsä haudalla vieraillessaan. Vähä-älyiset bimbot saivat idean ”kunnioittaa” isäänsä ja muita sodassa kaatuneita videolla heistä tanssimassa ja hytkyttämässä takapuoliaan näiden haudoilla. Heidät pidätettiin alle tuntia myöhemmin videon julkaisun jälkeen.

Kaksikkoa uhkaa rikoksestaan 3–5 vuoden vankeus. He ovat pyytäneet julkisesti anteeksi tekoaan.

Lähde: Remix

Rappiokulttuuri Ukraina Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kuuno

  Vastaa

  Eikös tällainen twerkkaus kuulu lähinnä neekerimuijjille? Oikeassahan paikassa tätä olisi ehkä mukavakin katsella, mutta kyllä haudat on aika huono valinta. Toivotaan, että ottavat opiksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  suomessa ei näy niin kauniita peppuja, vain läskireppu takamus
  roikkuu aina, monsterit

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Äläs nyt, kyllä suomalaiset naiset ovat kauniita. On tiukkoja peppuja ja ei niin tiukkoja, ihan samalla lailla kuin muuallakin.

 • Hema

  Vastaa

  Uutisoinnissanne on asiavirhe. Kyseessä on kaksi SKELETOR:ia heiluttamassa lonkkaluitaan. Kandeis välillä syödä jotain.

  • fascist beauty standards

   Vastaa

   no voi hellan lettas… kyllä on siinä on kaksi just tasan normaalipainoista naista. suomessa näitä vastaavia ei helsingin ulkopuolella näe missään.

   anna kun arvaan: olet itse väh. 100 kiloa koska pitää sitä nyt olla jotain mistä ottaa kiinni röhröh…

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Nuohan oli just aikoinaan niitä homo-muotikuvaajien suosimia vartalotyyppejä, joiden ansiosta ne nimenomaan pääsikin silloin hyvin mannekiineiksi ja suosioon. Ymmärtäähän sen hyvin, kun ei tuollaisilla pahemmin ole vyötäröä, persettä tai (yleensä)tissejä.

    Minäkin kyllä enemmän tykkään naisella muodoista, kun aikuinen mies jo olen!

  • Pitsi

   Vastaa

   Koko kehopositiivisuustrendi on aiheuttanut sen, että enää ei tunnisteta mikä on normaalipaino. On vain luurangon laihoja ja ylipainoisia. Joidenkin mielestä normaalipainoinen kuten Marilyn Monroe oli liian laiha tai liian läski. Minun keho lienee samanlainen kuin ”pikkupojilla, joita homot himoitsevat”, vaikken ole luiseva enkä sellainen halua olla sen enempää kuin kehopositiivinen feministi. Laihojakaan ei pidä haukkua, koska maailmassa on myös luonnostaan laihoja ilman, että luut näkyvät ja on anorektinen. Tunnetustihan laihoja/hoikkia saa haukkua.

 • Outo juttu

  Vastaa

  Mikäs juttu toi on? Saahan sitä tuulettaa kuolleille ukrainlaisille.

 • Köriläs

  Vastaa

  Ihanan huoramaista. Maailmanlaajuinen bimbokulttuuri, ensin ollaan feministejä ja vaaditaan samaa palkkaa sekä kunnioitusta eikä suvaita minkäänlaista seksualisointia missään. Sitten pumpataan tissit ja huulet täyteen kumia ja heilutetaan persettä kameroiden edessä joka paikan tullen ja upporikas, lihaksikas jättikyrpäinen mies loputtomalla libidolla hakusessa. Mikään muu ei kelpaa, onhan elätettävänä myös 3–4 pikku äpärää. Vaatimuksena myös että mies ulkoiluttaa ja kerää bimboämmien pikku räkättäjäkoirien paskaläjät ja rakastaa niitä pikkusaatanoita kuin omiaan. Nykynaiset on ihan pihalla, pelkkiä lutkia koko planeetta täynnä. Naurettavia ämmiä.

  • Rokottamaton

   Vastaa

   En tiedä, mikä on feminismin taso Ukrainassa. Eikö siellä ole nimenomaan huoria ja ihmiskauppaa paljon? 

   Mutta täällä feministisessä lännessähän ajetaan tasa-arvoa mm. muokkaamalla kieltä (”esihenkilö” jne) samalla kun ketä tahansa voi parilla klikkauksella tukea naisten nöyryyttämistä katsomalla pornoa tai ostaa paritetun naisen. Kumpikin toiminta on vieläpä huomattavan monen naispuolisen seksuaalineuvojan ja ‑terapeutin mielestä täysin ok tapoja toteuttaa seksuaalisuutta. Aivan kuten nk. parisuhdeanarkismi. Montuille olisi tarvetta…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi