Transu Miss Suomi ‑finaaleihin

Mieskilpailija, joka on vähintään Suomen kymmenenneksi kaunein nainen, on Rimi Riutta.

Rappiokulttuuri

Miss Suomi ‑kilpailun kymmenen finalistia on nyt valittu. Kymmenen kauneimman kilpailijan joukkoon on päässyt pujahtamaan myös yksi mies.

Aikaisemmin kilpailuun ei ole saanut osallistua, jos on esimerkiksi ollut silikonitissit. Nykyään kuitenkin leikellyt sukupuolielimet eivät estä pääsyä kilpailuun. Vuonna 2018 kisojen hallinnoija Sunneva Kantola kertoi medialle, että ”me etsimme aina luonnonmukaista missiä.” Kommentti liittyi keskusteluun silikonitisseistä.

Mieskilpailija, joka on vähintään Suomen kymmenenneksi kaunein nainen, on Rimi Riutta. Hän on möreä-ääninen mies, jonka todellisesta sukupuolesta ei jää mitään epäselvää hänet kohdatessaan.

Finaali järjestetään ensi kuussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kotimaa Missikilpailut Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Ainakin tuo mörkö tekee yhden ennätyksen: Suomen kaikkien aikojen rumin missi. Ennätys tosin menee varmaan ensi vuonna murskaksi, kun osallistujista puolet on mekkomiehiä.

    • Snif

      Vastaa

      Lyödäänkö vaikka vetoa että tuo karvainen oksennus voittaa. Niin on nykymaailma wakella paskottu että tuo sonta jyrää kaikki alleen.

    • Pilalla, täysin pilalla

      Vastaa

      Et vissiin nähnyt ”Miss Helsinki” afrikkalaista voittajaa joka ei todellakaan ollut ns kedon kaunein kukka.
      Irlannissa, Ranskassa, Saksassa jne ja nyt Suomesssakin missikisat on vain poliittista moraaliposeeraamista

  • seant

    Vastaa

    Täytyy taas ihmetellä kilpailevien naisten logiikkaa Speden sanoin. Miksi nämä synnynnäiset naiset yleensä sallii tämän pelleilyn. Olisiko näillä naisilla sen verran munaa, ettei osallistu koko kisaan jo tämä mies on mukana. Naispyöräilijät ei osalistu mihinkään kisaan, jos kisassa on syntyessään poika, niin järjestäjien oli pakko suostua sääntöön, että pitää syntyessään pitää olla tyttö.

  • pantse

    Vastaa

    Ramihan se on lähteny kisoihin. Mulla on kanoja ja pari kukkoa. Odotan kukkojen munimisen alkamista. Vielä olleet pesät tyhjät kukkojen osalta. Pitää pysyä maailmanmenossa mukana…

  • TT

    Vastaa

    ”Nei-to-sista ken on kau-hein, ”tyt-tö” kaik-kein ka-ma-lin,…”

  • Irmgard

    Vastaa

    Tuollaisia sairaita kuvottavia friikkejä ei pitäisi olla muualla kuin painajaisunissa. No, onneksi hiekkakuoppia Suomessa riittää loppusijoituspaikaksi näille kuvotuksille.

  • Vellu Lähteenmäki

    Vastaa

    Woke- uskontoa pahimmillaan! Sairasta!!!!

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Miss Suomi ‑kisat turmellaan. Osallistumisoikeus tulisi rajata koskemaan vain syntyessään naissukupuoleen kuuluviksi kirjattuja. Tosin mitä tästä seuraisi. Jonkin keinosiemennetty lesbopariskunta tai ‑kolmikko vaatisi peniksellisen vauvansa kirjaamista naisena syntyneeksi.

  • Rimjob Riutta

    Vastaa

    Uusi voittokategoria lehdistön suosikin rinnalle: Ja tämän vuoden Miss Karvaisin Perse on.….

    • Anssi Ollila

      Vastaa

      Vuonna 2024 globohomo-Suolessa on homoseksuaali armeijan ylipäällikkönä ja transseksuaali mies maan kauneimmaksi kruunattu. Fakta.

  • Jurpo

    Vastaa

    Siis mitä hiton väliä, kuka näitä kisoja edes kattoo. Eikö näihin voi suhtautua vaan huumorilla, vai mikä tässä mättää :).

  • GLGL

    Vastaa

    Tarkoitushan on ajaa missikisa-instituutio alas. Feministien agendan mukaan mennään.
    Joutaa kyllä mennä. Täysin turha ”kilpailu”.

  • Paul Dittel

    Vastaa

    Jos mies, joka on juridisesti vaihtanut sukupuolensa (tämmöinen laki meillä on nyt) päättää osallistua naisten missikisoihin ja pääsee mukaan (ties minkä vuoksi), mutta joka on hankkinut itselleen silikonirinnat, niin hylätäänkö hänet epäluonnonmukaisuudesta? Ja jos ei hylätä, niin silloinhan naisetkin saavat käyttää silikonirintoja kilpaillessaan, vai kuinka on? Luonnonmukaisuus on epäluonnonmukaisuutta ja päinvastoin.

  • SaddamHussein

    Vastaa

    Kyllä päivä päivältä rankemmaksi vaan menee tämä Suomen touhu. Ulkomaalaisten tekemien rikosten jatkuva räjähdysmäinen kasvu mikä on vasta alkua ja seuraavana näiden helvetin sateenkariväen vallankumous. Feministillä on varmaan ihanaa kun miehet tulevat naisten lajeihin rikkomaan kallot ym. kaikki nöyrtykää kun sekaisin olevat yli 1000 sukupuolta rynnivät sisään. Jokainen luulee olevansa toinen toistaan erikoisempia ja tärkeitä ihmisiä.

    Diktatuuri olisi toimiva järjestelmä. Jengiä pitäisi telottaa ja poistaa. Kaikki mädät yksilöt torille hirtettäväksi niin voisi meininki muuttua. Nyt Suomalaiset jää jalkoihin pahemman kerran. Kun perussuomalaiset on hallituksessa niin he ovat rasisteja eikä heille anneta edes mahdollisuutta. Vaikka seuraavissa vaaleissa tulisi voitto (hyvin epätodennäköistä) niin kukaan puolue ei tee heidän kanssa yhteistyötä koska pelkää leimaantuvansa rasisteiksi. No minkäslaista politiikkaa kokoomus ja sdp vuoron perään vetää?? Ulkomaalaisia sisään ja homma senkun vaan pahenee.

    Ei hyvältä näytä. Maa minkä puolesta legendat nuo rohkeat taistelijat rintamalla kaatuivat niin siitä maasta ei ole enää jäljellä kuin rauniot ja kohta ei ole niitäkään.

    • Utopiarealismia

      Vastaa

      Tulevaisuudessa tulee väistämättä olemaan maita/yhdyskuntia joissa epäsopivat/tuhoisat yksilöt eivät pääse sisään ja jos jo sisällä olevat aiheuttavat ongelmia niin ne tuhotaan siltä istumalta. Kelvoton materiaali heikentää yhteiskuntaa eikä tulevaisuudessa yksilön oikeudet ole minkään arvoisia, ihmiselämä/arvo tulee olemaan hyvin vähäpätöinen argumentti eikä muitten elätettäväksi pääse kukaan. Muukalaisten kulttuuri ei tule kiinnostamaan ketään. Nämä tulevaisuuden maat tulevat olemaan onnellisimpia ja vauraimpia maita, tietenkin. Rikoksista rangaistaan tuhoamisella, vankiloita ei ole. Tiedämme myöskin totaalisella varmuudella että nämä maat eivät ole tummaihoisten maita. Näin tulee käymään, sillä tämä ihmiskunnan itsensä tuhoaminen ja heikkolahjaisten loputon lisääntyminen ei voi näin jatkua loputtomiin.

  • vielerfolg

    Vastaa

    tiedoksi: tämä oli ylilaudan ”embrace and amplify” hanke.
    ihan vaan vittuilua vassareille: että miehet on parempia aina, myös naisina.

  • Julli

    Vastaa

    Mies osallistuu naisten missikisoihin.

    Mahdollista vain woken aikakaudella.

  • PerusSionistit

    Vastaa

    Persut ei tee mitään koska eivät halua tehdä mitään. Valeoppositio joka toimii vihanpurkuventtiilinä mutta ei uhkaa (((järjestelmää))) millään tapaa.

    Mikäli haluaa mitään oikeaa muutosta niin Sinimusta liike on olemassa

    • Otto Korsteeni

      Vastaa

      Persut lähtivät bilderbergiläisen kokoomuksen aputytöiksi kyykyttämään suomalaisia köyhiä. Kyllä varmaan v****taa niitä köyhiä suomalaisia, jotka äänestivät persuja vastustaakseen EU-tukipaketteja ja keharimaihin tapahtuvaa rahandumppausta sekä miljardien käyttämistä Suomen matuttamiseen.

  • Otto Korsteeni

    Vastaa

    Mukana siis yksi transu ja kaksi ei-valkoista naista. Vain!! 😉
    Ensi vuonna pitää olla viisi ei-valkoista umpilesboa ja viisi transua finaalissa, muuten on rasismia ja transfobiaa. Kysykää vaikka Petteri Orpolta.

    • TT

      Vastaa

      Ensi vuonna Alexander Stubb osallistuu ja voittaa.

      • SaddamHussein

        Vastaa

        Ensimmäistä kertaa uimapukukierroksella muna perseessä. Aiemmin se on ollut vasta kierroksen jälkeen.

  • Late

    Vastaa

    tää touhu on menmy aivan täysin sairaaks. transut kuuluu mielisairaalaan, suljetulle osastolle

  • kopter

    Vastaa

    Jokaisen vastaan tulevan transun saa hakata

  • jaska

    Vastaa

    tässä pilataan koko miss suomi kisan uskottavuus !

  • Suvi Koskela-Juvankoski

    Vastaa

    Voi voi, kun luen teidän alkukantaisten ihmisapinan jäänteiden surkeita mielipiteitä. Ette ole itsekkään muuta kuin poikkeavia syöpäläisiä. Sukupuolta voi vaihtaa, mutta aivoja surkeilta vanhemmilta ja kuolleita elimiä ei voi. Hassua tuo teidän surkea ”elämä”.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi