Miehet naisia parempia jopa missikisoissa? Tuore Miss Hollanti on mies

Aikaisemmin maailmalla on tehty selväksi, että miehet ovat naisia parempia urheilussa, kun naisia leikkivät miehet ovat osallistuneet naisten sarjoihin. Nyt on selvinnyt, että miehet ovat myös kauniimpia kuin naiset näiden voittaessa kauneuskilpailut naisten nenän edestä.

Rappiokulttuuri

Kuvituskuva.

Tuore Miss Hollanti valittiin lauantaina. Voittajaksi valittiin ajan arvojen mukaisesti mies, sillä hän oli tuomariston mukaan kisan kaunein osallistuja. Seuraavaksi mies pääsee edustamaan Hollantia Miss Universum ‑kisoihin.

Rikkie Valerie Colle on ensimmäinen Hollannissa missikisat voittanut mies. Hän on 22-vuotias transu, joka kuvittelee olevansa nainen.

Aikaisemmin maailmalla on tehty selväksi, että miehet ovat naisia parempia urheilussa, kun naisia leikkivät miehet ovat osallistuneet naisten sarjoihin. Nyt on selvinnyt, että miehet ovat myös kauniimpia kuin naiset näiden voittaessa kauneuskilpailut naisten nenän edestä.

Myös Suomessa transukilpailija

Myös Suomen Miss Suomi ‑kilpailuissa on mukana mies, joka on leikellyt nakkinsa pois roikkumasta. Rimi Riutta on yksi kahdestakymmenestä finalistista syksyn finaalissa.

Hän on julkisesti myöntänyt osallistumisensa olevan poliittinen kannanotto: ”Halusin uskaltaa olla ensimmäinen, koska tarvitsemme kuitenkin sen ensimmäisen, joka antaa mallia muille. Jos kukaan ei uskalla olla ensimmäinen, ei tule muitakaan perässä”, Rimi sanoo medialle.

Esimerkiksi silikonirinnat on kielletty Miss Suomi ‑kilpailuissa, mutta sukupuolielinten leikkely on nykyään OK kyseiselle kilpailulle.

Feministit eivät vielä ainakaan toistaiseksi ole ottaneet kantaa siihen, miten sen pitäisi parantaa naisten asemaa yhteiskunnassa, että miehet voittavat jo kauneuskilpailutkin.

Lähde: Times Now News

Missikilpailut Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi saatana, että on irvokas maailma nykyään.

 • sisar

  Vastaa

  Mikään kaunotarhan tuo ei ole, mutta itselleni sopii hyvin ‚että miehillä on kauneusihanne, joka viittaa miehisyyteen; saanpahan olla rauhassa ahdisteluilta. Toisaalta, kauneuskilpailuita on käyty tuhansia ja tuhansia, ja nyt yksi transu voittaa. Onko se sitten sitä miehen logiikaa, että yksi voitto päihittää tuhannet muut voitot naisten puolelta. Insinöörilogiikkaa. Whatever; pääsia, että naisia esineellistävät tapahtumat saataisiin miesten haltuun eli äijät karjalavalle kävelemään.

 • sisar

  Vastaa

  Ja sitten vielä kumoan yhden omituisen ajatusvirheen; transu ei ole mies eikä nainen, vaan hänessä on kummankin piirteitä. Esimerkiksi hormonihoito häivyttää oman alkuperäisen sukupuolen kehon muotoja, radikaaleimmista hoidosta puhumattakaan. Ei tuo transu ole mies. Ei kyllä nainenkaan.

  • Aha

   Vastaa

   Antaako dna-näytteetkin nykyään tuloksen ”ei oo kumpikaan, tai vähä molempia”?

   • Konservatiivi

    Vastaa

    Kromosomien tasolla sukupuoli on koodattu jokaiseen ihmisen soluun. On joko XX (nainen) tai XY (mies). Näin helppoa se oikeasti on.

   • sisar

    Vastaa

    Ei anna, mutta hormonien syöminen muuttaa ulkoista olemusta huomattavasti, ja toisaalta dna ei kerrokaan ihmisen sukupuoleen viittaavasta ulkonäöstä mitään. Esimerkiksi nainen, joka alkaa syömään mieshormonia, saa pian parrankasvua, ääni madaltuu ja hartiat korostuvat. Jos nainen on pitkä, ei kukaan erota hänen alkuperäistä sukupuoltaan. Toisaalta itse olen huomattavan naisellinen ulkonäöltäni, mutta maajoukkuekisoissa nuorena lääkärit halusivat ottaa minulta dna-näytteen todetakseen sukupuoleni, koska minulla on kuulemma naiseksi korkea testotaso. Ilmeni, että olin XX, mutta samantyyppisissä tapauksissa on olut myös XY (tai jokin variantti). Siis naisena itseään pitävä, naisen täydellisessä kehossa, ulkomuodoltaan nainen, ”naisena syntynyt”. No, testotasoista on hyötyä nyt vanhemmalla iällä, kun en vanhene käytännössä lainkaan, olen parikymppisen näköinen enkä oikeaa ikääni voi ihmsille koskaan sanoa, koska he joko ”pyörtyvät” tai alkavat luulemaan, että olen mt-potilas, koska näytän todella hyvin nuorelta, teiniltä jopa, mutta olen kohta eläkeiässä todellisuudessa.… estrogeenilla kun on taipumus vanhentaa nopeammin…

  • Homohomohomo

   Vastaa

   Transu on homo mies. Piste. Ihan sama mitä ”hoitoja tai leikkauksia” ym ym hämäystaktiikkaa, kaiken ytimessä on homo mies. Homo mies joka menee äärimmäisyyksiin homoutensa kieltämisessä.

  • peruuttamattomia

   Vastaa

   Kannattaa joskus lukea Mustan Orkkidean blogeja. Harvinaisen rohkea teko julkaista totuus ”muutoksen” jälkeen kun ymmärtää ettei ole kumpaakaan. Ja yhteiskunta sekä ”tukiverko” hööpöttivät muutokseen.
   Kun totuus iskee vasten kasvoja peruuttamattomien tekojen jälkeen, se on usein itsemurhan paikka.

 • Julli

  Vastaa

  Sairaaksi on maailma mennyt.

  Totuuden nimissä, erityisesti naisten pitää ryhdistäytyä, jotta tämä hulluus ja oikeiden naisten vähättely ja heidän oikeuksien polkeminen saadaan loppumaan.

  On normaalia ja selvää, että mieleltään sairaat leikellyt miehet eivät ole milloinkaan naisia. Eivät milloinkaan. Tämä on ollut selvää jo monelle miehelle heti alusta alkaen. Meitä ei ole kiinnostanut vihervasemmiston äänekäs ja painostava väkivaltainen puhe friikkien hyväksymisestä naisiksi. On naisia, miehiä ja friikkejä. Friikkiys ei poistu väittämällä olevansa nainen.

  Meitä selvästi ajattelevia ja asiat oikein näkeviä miehiä on paljon. Me olemme naisten oikeuksien puolella. Ihmettelen, miksi naisia itseään ei kiinnosta heidän oikeuksiensa puolustaminen?

  Vanha viisaus pitää edelleen paikkansa – nainen on naiselle susi. Vihervassariämmä on naiselle susi.

 • maino ekunen

  Vastaa

  Tuon näköisellä naisella ei olisi mitään saumaa missään kauneuskilpailussa. Ymmärtääkö nämä friikit, etteivät he voita siksi, että olisivat jotenkin kauniita, vaan ainoastaan siksi, että riittävän moni tuomari on itseään jalustalle nostava woke-ääliö?

  • Realisti

   Vastaa

   Vahva veikkaus on että ymmärtävät kyllä varmasti sen ja itseasiassa jopa laskevat sen varaan. Raha se on mikä tässäkin on se suurin motivaatio. Riittää kun miettii urheilua missä naisten sarjoissa onkin tullut yhtäkkiä heti ensimmäisellä kerralla voitto, kun miesten sarjoissa eivät ole päässeet edes 10 parhaimman joukkoon. Kyllä voittaja tienaa varmasti enemmän kuin kisan viimeiseksi jäänyt.

 • Observer

  Vastaa

  Voi ristuksen v*ttu ja topattu puuk*rpä…

 • Munatonta

  Vastaa

  Huom, RUMA mies voitti naiset kauneuskilpailussa. Hevosnaama luuviulu mies. Naisena minua vituttaisi ihan kyrpänä. Miehenä minua naurattaa sikana, naiset eivät tee tälle sketsille mitään. Ottavat taas turpaan joka suunnasta eikä löydy rohkeutta pistää tällaiselle stoppia. Naiset ovat heikkoja, pelkureita. Ämmiä.

  • Pekka j

   Vastaa

   On käsittämätöntä että naisasiajärjestöt eivät puutu tällaiseen ? Muiden kandidaattien pitäisi kävellä ulos noista kilpailusta, mutta eihän nämä tyhjäpäät muutenkaan mitään ajattele ?

 • fckprtsn

  Vastaa

  Partisaani jälleen pyörii harhoissa. Litteään maahan ei luulisi kovin syviä kaninkoloja löytyvän, mutta kohta tämä rupeaa olemaan transvestigationin tasolla nämä jutut.

  • Haluatko ostaa vokaalin?

   Vastaa

   Mene katkolle, eihän tossa avautumisessa ollut mitään järkeä.

 • TT

  Vastaa

  Alexander Stubbilla olisi mahdollisuuksia tuollaisessa hammaskeiju-kisassa.

 • Pitsi

  Vastaa

  Thaimaassahan noita paljon näkee missikisoista alkaen.

 • Pekka j

  Vastaa

  eivät kuitenkaan osallistu naisten missikisoihin, niillä on omansa . Ladyboylla on samat oikeudet mutta myös velvollisuudet, katoy on kolmassukupuoli, niitä ei kuitenkaan sotketa naisiin, esim urheilussa.

 • J.K.

  Vastaa

  Kauneuskilpailu tai missikilpailu on varsinkin nuorten naisten kesken järjestettävä kilpailu kauneimman arvosta.[1] Kauneuskilpailun voittaja on kauneuskuningatar tai missi. Hänen lisäkseen valitaan yleensä kaksi perintöprinsessaa.

  Kauneuskilpailut ovat maailmanlaajuinen liiketoiminnan ala, jossa oikeus missiformaattiin saatetaan myydä yhtiöltä toiselle.[2] Suomessa missibisneksen tunnetuin toimija on Finnartist Oy, joka omistaa esimerkiksi Miss Suomi ja Suomen Neito ‑kisaformaattien oikeudet.

  Haluan takaisin 90-luvun alkuun.

  Ihme ettei Wikipedia ole vaihtanut tietosanakirjansa vastaamaan tämän päivän friikkisirkusta.

 • J.K.

  Vastaa

  Nuoret taaperot teini-ikään päästessään ovat koulujen seksuaalikasvatuksessa saaneet julmettoman aivopesuaallon mielensä kehittyvissä aivoissa, mikä on de facto sekoittaneet heidän päänsä kansanterveyttä uhkaavaan asiaan neo-ideologiaan.

  Emme ole kalifornialaisia, vaan suomalaisia.

  LGTPXXX- on uhkana Yhdysvalloissa, heidän tartuttua aseisiin BLM-liikkeen kanssa.

  Mustat Pantterit ‑niminen terroristiryhmä on uudelleen syntynyt saaden voimia (dollareita)
  BLM-aktivesteilta heidän saaden nostoa Sateenkaariväen lobbyrahoilla, vaikkei Mustat Pantterit hyväksykään homo-dippaajia.

  Kun kuviota tarkastelee kunnolla, on se jossain vaiheessa paha turvallisuusuhka.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi