Kuva-arvoitus: Mitä sinulle tulee mieleen Vihreiden Twitter-profiilikuvasta?

Monien mukaan se on varsin hyvin Pride-liikkeen todellista agendaa irvokkaalla tavalla kuvaava grafiikka.

Rappiokulttuuri

Koska käynnissä on Helsinki Pride ‑viikko, jonka tarkoituksena on normalisoida tavallista agressiivisemmin perversioita ja lasten seksualisointia eli pedofiliaa, ovat monet moraaliposeeraajat vaihdelleet jälleen sosiaalisen median profiilikuviaan.

Erityistä ihmettelyä on aiheuttanut vihreiden hiukan erikoinen profiilikuva. Monien mukaan se on varsin hyvin Pride-liikkeen todellista agendaa irvokkaalla tavalla kuvaava grafiikka.

Kysymmekin nyt lukijoiltamme: Mitä teille tulee mieleen tästä kuvasta?

Helsinki Pride Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Kotimaa Perversiot Poliittiset viholliset Politiikka Pride Rappiokulttuuri Vihreät

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Lapseen kohdistuva seksuaalinen vaino?

  Loviisan Plagenin uimarannalla on pervolippu vedetty salkoon. Kohde on haastava, koska narun kiinnityskoukku on ainakin 5 metrin korkeudessa, joten jos lipun haluaa takavarikoida, niin silloin tarvitaan tikkaat tai sitten kiipeää ketterästi lipputankoon ja poistaa lipun!

  • Topi

   Vastaa

   Mikäs sellainen mies on joka ei tolppaan kiipeä? Onko niin huonokuntoista porukkaa?

   • Tekijämies

    Vastaa

    Sellainen mies, jolla on perhe ja vaimoni ei pitäisi tällaisesta tempauksesta, koska siitä voi tulla sanktioita esim. lastensuojeluilmoitus. Vaimo kyllä vastustaa pervomädätystä.

    Meidän vanhempien velvollisuus on suojella pervoudelta lapsiamme ja parhaiten se on onnistunut niin, että lapset eivät tiedä mitään pridestä tai homoista ja me opetamme, että ainoa oikea sateenkaari on se, mikä ilmestyy sateen jälkeen taivaalle. Sen sijaan lapsille on kyllä kerrottu, että miehet tekevät ja naiset synnyttävät lapsia.

    Aiemmin otimme poikamme pois musiikkikerhosta, jossa ohjaajana ollut täti vaihtui homomieheen, jolla oli lävistyskoru silmäkulmassa. Eli meillä on nollatoleranssi pervoihin. Lapsia, etenkin poikalapsia ei pitäisi koskaan päästää homon lähelle.

    • Topi

     Vastaa

     Kiipeäminen tolppaan, lippu pois ja laskeutuminen alas: koko operaatio ohi alle minuutissa. Toistan sanani: lihavaa ja laiskaa porukkaa ovat suomalaiset.

  • Capture the flag

   Vastaa

   eikö narua saa poikki 4 m oksasahalla ja lippu tulee itsestään naruineen alas? Tulee kaupungille kalliiksi aina asentaa uusi lippu…

   • 83375

    Vastaa

    Joku palava jutka onkivavan päähän ja avot.

   • Nimetön

    Vastaa

    Notio tangon juureen. Lähtee narut ja ehkä muutakin joka estää uuden lipun salkoon nostamisen.

 • TT

  Vastaa

  Normaalisti ei tulisi mitään mieleen, mutta asiayhteydestä selviää, että siinä iso limanuljaska eli Vihreä ameeba lähestyy seksuaalisesti pientä limanuljaskaa. Taustalla on neljäsosa perversoitua hakaristiä.

 • CV

  Vastaa

  Ihminen on hävitetty ja on vain jonkinlainen sekasikiö hirviö jäljellä. Kansallisvaltiot ja valkoinen rotu on myös hävitetty ja tilalla on mustanruskea sateenkaari kultti. 

  Jotta näin ei pääse tapahtumaan tarvitaan vastarintaliikkeelle/sissitoiminnalle omistautuneita. Ehdoton kurinalaisuus ja omistautuminen liikkeelle. Urban guerrilla. Asetelman on muututtava siten että päättäjät pelkäävät meitä. Mutta ennen kuin se tapahtuu on sissitoiminnan käynnistyttävä voimalla.

 • Observer

  Vastaa

  Ameeba. Ei siinä mitään, sehän on juurikin heille sopiva maskotti.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuosta kuvasta pystyy tunnistamaan suhteellisen helposti kartan jossa näkyy Eurooppa ja osa Afrikkaa. Sen lisäksi kuvasta on tunnistettavissa suu auki oleva sika!.

 • middlehotbanana

  Vastaa

  ruskean ja musta, ikinälkäänsä kärsivä, kerjäävä henki, riemusangoin, imee järjestyksen ja auvoisuuden itseensä, tuottaakseen kaaosta ja rappiota. kaaoksen saatanallinen henki. likaa ja sortoa tuova demoni.

 • Topi

  Vastaa

  Paskaa, kusta, verta, mustaa kumia ja spermatahra? Tuohan kuvaa täydellisesti ”prideä”.

 • Siemens

  Vastaa

  Siemennesteläiskä

 • Aika pahan pistitte

  Vastaa

  Muurahaiskäpy jolla on E.T:n pää + kasa paskaa?

 • Pekka H Visto

  Vastaa

  Joku millin mittainen vesiotus jolla on 2 kädentapaista ja häntä, ja joka on muninut jo yhden röykkiön ja toinen on tulossa.

 • Joonas

  Vastaa

  kohdusta ulos tuleva vauva…?

 • Vetäs kuivat

  Vastaa

  Minulle tulee mieleen että joku on ”vetässyt kuivat” pride-lipun päälle. Vähän niinkuin tyyliin ”Siin teille, nuolkaa”.

 • Luciferian enlightment

  Vastaa

  Siinähän on selvästikin ns. heitetty lastit kaiken päälle, mikä liikkuu. Irvokasta.

 • Qeta

  Vastaa

  Arvaus: Joku epämuodostunut isokaluinen heebo hyökkäämässä toukan (lapsen) kimppuun?

  En ymmärrä…
  okei, tarkemmin katsottuna valkoinen alue edustaa merta, mutta tuo kaksinaismerkitys voi ihan hyvin olla harkittu, koska silloin selitys löytyy samalla kun voi avoimesti liputtaa pedofiliaa. Tämä voisi olla pedofiilien ”pizza” ja ”kolmiovortex” symboli.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Irvokkaasti kuvattu sikiö,jonka napanuora on irroitettu istukasta. Vaaleanpunainen alue lienee sydän. Ihmisenalku nurkkaan ajettuna ja irrallisena, kyvyttömänä jatkaa elämää. Häpeäliikkeen värit taustalla, kertoen asioihin perehtyneille, tämänkin tuhokulttuurittomuuden ja elämän jatkumattomuuden (((tekijät))).

 • JFK

  Vastaa

  Mädätystä vastustavat varsinais-suomalaiset eivät varmaankaan ilahdu siitä, että heidän kotikonnut kuvataan logossa paskanruskealla. Loppuosa Suomea onkin sitten mustaa, poislukien kalottialueet. Mitäköhän Virheät haluavat sillä viestiä? 

  Brittiensaaret on kuvattu kovin monoamorisiksi. Mikä lie siinä takana?

  Taustan värikuvio on mielenkiintoinen. Siinä läjä pastellivärejä, ”likaisten värien” suojassa lyövät kiilaa perinteisiin pride-väreihin. Kertooko se sitä, että uusi ryhmä seksuaalisia perversioita (pedo‑, nekro‑, väkivältä‑, kaviaari‑, yms.) on ottamassa vallan pridessä? Lesbot ja salakatselijat ulos?

 • kateenliirisappu

  Vastaa

  Ainoa oikea vastaus on tietysti: ”ilmastonmuutos”.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Tulee mieleen muun muassa se, että Vihreät ovat juutalaisten sätkynukkeja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pikku Kakkosen logossa on samannäköisiä hahmoja.

 • vihainen

  Vastaa

  Vitun kuvottavaa koko pridepaska, minun puolesta voit olla homo jos pidät sen omana tietonas mutta tämä vitun pride on sairasta lasten ahdistelua ja väkisin lapsille pakottevaa paskaa, pelastakaa joku suomi tältä paskalta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi