Britannia: Ala-asteikäisten seksivalistusmateriaalissa kerrotaan 12-vuotiaille sodomiasta, 9‑vuotiaille annetaan kotiläksyksi masturboida

Julkisten koulujen seksivalistusoppitunnit ovat lasten seksualisointia ja pedofiliaa.

Rappiokulttuuri

Iso-Britannian julkisten koulujen opetusmateriaalissa ala-asteikäisille lapsille kerrotaan koulun seksivalistusoppitunnilla 12-vuotiaille anaaliseksistä ja 9‑vuotiaiden tulee kotiläksynä masturboida.

Asia tuli julkiseen tietoon Daily Mailin tutkittua opetusmateriaalia ja asia on herättänyt ymmärrettävästi raivoa kansassa. Media päätti tutkia asiaa, kun eräältä brittiäidiltä oli kielletty saamasta nähdä, millaista materiaalia hänen 15-vuotiaalle tyttärelleen näytetään koulun seksivalistusoppitunnilla. Tuomari oli kieltänyt äidiltä pääsyn oppitunnilla käytettyyn materiaaliin, mutta opetusmateriaalia on silti katsottavissa internetissä.

Materiaalin koulujen seksivalistusoppitunneille ovat tuottaneet erilaiset ”seksuaalista terveyttä edistävät” järjestöt, kuten Sex Education Forum,Coram Life Education ja LGBT Foundation, joiden materiaalin mahdollinen käyttö osana opetussuunnitelmaa on koulujen oma valinta.

Järjestöjen tuottaman materiaalin perusteella joillekin lapsille opetetaan kouluissa että:

-Ei-binääriset ihmiset eivät ole miehiä eivätkä naisia.
-12-vuotiaat tytöt voivat hakea nautintoa vagina, anaali- ja oraaliseksistä.
-9-vuotiaiden tulisi kokeilla masturboimista kotiläksynä.
-Vauvatkin voivat kokea nautintoa genitaalien koskettelusta.

Järjestöjen tuottamien materiaalien käyttö on kouluille vapaavalintaista, eivätkä pakollinen osa opetussuunnitelmaa, mutta koulujen ei kuitenkaan tarvitse kertoa käyttävätkö he niitä vai eivät.

Lähde: Daily Mail

Britannia Pedofilia Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jupi

  Vastaa

  USAn ensimmäinen transu senaattori on juuri pidätetty lapsipornosta

 • Samaa kaavaa

  Vastaa

  No jos mietitään Brittien geeniperimää niin tämä sodoma-gomorra-henkinen hapatus menee ihan samaa kaavaa historian kanssa. Vaatteet vain ovat erilaisia ja ajoneuvot. Mutta ihan samat eläimelliset himot ovat vallanneet saarenmaan kansaa jo vuosisatoja.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti lasten vanhemmat reagoi asiaan voimakkaalla raivolla ja nuo vastenmieliset tahot, jotka tällaista tekevät, alkaisivat pelkäämään, nuo pedarijärjestöt täytyisi saada pysymään kaukana koulusta ja opetussuunnitelmista, todella vastenmielistä toimintaa.

  Samaa yritetään Suomessa, siksi kouluihin päästetään avoimesti luennoimaan Setan kaltaisia järjestöjä, joiden toiminta on kaiken normaaliuden vastakohta, Setalla on jo ollut useita vuosia näppinsä pelissä opetussuunnitelmassa, tähän täytyisi ehdottomasti puuttua.

 • Pekko

  Vastaa

  Koulu on tehdas jossa valmistetaan tulevaa proletaaria. Syöttämällä heidän aivoihinsa algoritmi (käyttöjärjestelmä) he toimivat tämän järjestelmän ohjaamina. Media päivittää jatkuvasti tätä käyttöjärjestelmää, joten sen päivitys hoituu joka päivä. Eliitti tarvitsee proletaarin joka on heille uskollinen, muutenhan rahajärjestelmä romahtaisi samantien. Pekko on virus tässä järjestelmässä, ja täten eliitille vaarallinen. Luoja luo aina kilpailua, ilman sitä, ei olisi raha eliittiäkään. Luoja on pettynyt tähän rahaherrojen venkoiluun, he ovat rappion irvikuva.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Tätä se on kun juutalaisille annetaan yhteiskunnissa vapaat kädet. Valkoisten yhteiskuntien henkisen selkärangan murtaminen hoituu tehokkaimmin lapsista käsin.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisten ja kulttuurimarxistien mädättämä anglo-amerikkalainen kulttuuri on tällä hetkellä maapallon syöpä. Toisessa maailmansodassa britit ja jenkit olivat vielä ’hyviksiä’, koska väestöillä niissä oli vielä terveet perhekeskeiset arvot. Mädätys alkoi pikkuhiljaa, esimerkiksi Hollywoodin ja massakulttuurin muuttuessa yhä arvoliberaalimmiksi. Hippiliike integroitiin massakulttuuriin ja sen osin raikkaasta idealismista jäljelle jäi vain seksuaalinen vapautus, feminismin korostaminen, nuoruuden ihannointi, huumeet ja kaikenlainen perinteisten moraaliarvojen halveksunta. Kristinusko hylättiin ja tilalle yritettiin tuoda vaikkapa intialaisia guruja, joista 99% on huijareita. Taide ja kulttuuri muutettiin rumuuden ja saastan palvonnaksi. Media tuputtaa eteemme taukoamatta kummajaisia ja saarnaa aggressiivisesti suvaitsevaisuutta paskaa ja perversioita kohtaan. 

  On syntynyt outo tilanne, jossa USA:sta ja Iso-Britanniasta on kehkeytynyt maapallon törkein saastepesäke, mikä pursuaa mädätyskulttuuria ja yrittää tunkea sitä väkipakolla joka paikkaan. Suomi on tämän roskan yksi innokkaimpia vastaanottajia. Suomalaiset ovat ilmottautuneet puolustavansa anglo-amerikkalais-juutalaista kulttuuria jopa ase kädessä. Ollaan jopa liitytty natoon, jossa puolustetaan verisesti juutalaisen mädätyksen läntistä versiota. Anglo-amerikkalais-sionistinen yhteisö on taitava juonittelija ja massojen aivopesijä ja sen tuhovoiman on saanut nyt viimeksi kokea Ukrainan kansa, jota maan mielipuolinen johto tapattaa sodassa Venäjää vastaan. Anglo-amerikkalainen yhteisön yllyttämänä
  Ukrainan johto on ylittänyt kaikki Venäjän ilmoittamat punaiset viivat ja Länsiyhteisö on sabotoinut kaikki pyrkimykset sopia rauhaa ja tukee sodan jatkamista mittavin määrärahoin ja aseavun muodossa. Toivoa voitosta pidetään kuitenkin yllä mediakampanjoiden avulla.
  Länsimedian tarpeisiin järjestetään näyttäviä operaatioita, joissa Ukraina surutta uhraa omaa miehistöään. Toki laajaan sotaa mahtuu myös terveitä operaatioita venäläistä aggressiota vastaan, mutta sodan iso kuva ei ole miellyttävä. Vaikuttaa siltä, että sotaa jatketaan vain vain siksi, että apurahojen virta pysyisi yllä. Suomi ja suomalaiset on pakotettu tähän mielettömään leikkiin mukaan.

 • Minä

  Vastaa

  Kovin on pitkälle vietyä lasten manipulointia, kun tuomari kieltää vanhemmilta opetusmateriaalin näkemisen. Sateenkaarioppien mielen sekoittava moska syötetään lapsille vaikka väkisin.

  • Karl Marx

   Vastaa

   Tämä on ihan normaalia kulttuuri-marxilaista toimintaa: käännetään lapset vanhempiaan vastaan. Ja kun tiedetään että mitä kovempaa vanhemmat tivaavat/vaativat asioita lapsiltaan, sitä jyrkemmin lapset asettuvat vanhempiaan vastaan.

   Toisaalta… kun katselee nykynuorisoa esim. Suomessa niin voisi kuvitella vanhempien vaatineen lapsiltaan todella paljon ja pitäneen kotona tiukkaa kuria ;-D

 • hh1488

  Vastaa

  näköjään jimmy seville on edelleen päättävässä asemassa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi