Ken on heistä kaikkein komein? Miss Suomi ‑kilpailun kilpailijat julkistettiin

Nyt kyseessä on semifinaalit. Varsinainen Miss Suomi - tai Mister Suomi - julkistetaan syksyllä. Kilpailuun ei saa osallistua, jos on esimerkiksi silikonitissit, mutta leikellyt sukupuolielimet ovat ok.

Rappiokulttuuri

Perinteisesti kauniita suomalaisnaisia kerännyt Miss Suomi ‑kilpailu on ottanut uusia askeleita kohti uudenlaista naistulkintaa, kun kilpailuun hyväksyttiin mieskilpailija, joka pitää mekkoa. Kilpailuun ei saa osallistua, jos on esimerkiksi silikonitissit, mutta leikellyt sukupuolielimet ovat ok.

Mekkoa pitävä mieskilpailija on Rimi Riutta, 25. Hän on 19-vuotiaana aloittanut ”täysin luonnollisen” prosessin, jonka aikana pissavehkeet on leikelty pois ja hormoneja on otettu kaksin käsin.

Hän myöntää, että hänen tarkoituksenaan on tehdä Miss Suomi ‑kilpailusta transujen leikkiareena: ”Ajattelin, että nyt minulla voisi olla paljon annettavaa. Halusin uskaltaa olla ensimmäinen, koska tarvitsemme kuitenkin sen ensimmäisen, joka antaa mallia muille. Jos kukaan ei uskalla olla ensimmäinen, ei tule muitakaan perässä”, Rimi sanoo medialle.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Kulttuurimarxismi Missikilpailut Rappiokulttuuri Transut

Keskustelu

41 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Härski ilmestys.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Onpas naisellinen leukakin… Hyi helvetti, että on kamala otus.
  Tämä paheneva kulttuurimarxistimädätys on aivan hirveää katseltavaa, rappion määrässä ei vaikuta olevan enää mitään rajoja.

  • mr.flipflop

   Vastaa

   Mun mielestä toi on ihan hauska juttu.

   Lähtökohtaisesti, tilastollisesti voidaan olettaa, että suurin osa kilpailijoista on vihervasemmiston äänestäjiä jotka nyt saavat sitä mitä ovat tilanneet 🙂

   ACCELERATE!

   Onnea ehdokkaalle! Toivottavasti voittaa! 🙂

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Miehekkäämpi leuka ja panisit?

   Huonoa huumoria, ota siitä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Sarkasmi…

 • Topi

  Vastaa

  Aika homoa. Eikö ennen ollut sääntö, etteivät leikellyt saa osallistua?

  • Nimetön

   Vastaa

   ennen oli ennen ja nyt on nytten

 • ValhallaX

  Vastaa

  Normaalisti missikisoissa oli ennen sellaisia vaatimuksia kuin esimerkiksi, että ei saa olla naimisissa tai ei saa olla lapsia.

  Mutta nyt Saatanallisen Juutalaisen Ylivallan alla naisella voi olla penis.

  Huomatkaa tyypillinen Juutalaisen Ylivallan Primus Operandi. Aina, siis aina, mennään limaisimman, saastaisimman, nöyryyttävimmän vaihtoehdon kautta. Sellainen on Juutalainen Ylivalta, se on limainen, saastainen, se on Suoraan Helvetistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Mikä Prkl estää näitä naisiksi haluavia miehiä järjestämästä ihan omia ”missikisoja”?’Vaatimuksena yksinkertaisesti penis.

  Helppoa. Swidu.

 • Ilmastö-hörhötkin

  Vastaa

  Mihinkähän tämä maailman on menossa? Ennen vanhaan sanottiin että:”Vain äiti on varma” mutta nykyään kun mieskin voi synnyttää niin eihän tässä voi enää luottaa edes biologian tunnin opetukseen.

  Ilmastonmuutos-hörhöt kahkoaa että maapallo lämpiää. Mutta mitäpä jos maapallo itse identifioi että se kylmenee? Millä kompetenssilla ilmastö-hörhöt ovat sanomaa että se lämpenee? 

  Miksi muten avaruuden valloitus ja sodat eivät kiinnosta ilmasto-hörhöjä? Saati lentomatkustelu? Niistä niitä päästöjä tulee.

 • MMM

  Vastaa

  Missikandidaateista näyttäisi noin puolet olevan rotumuukalaisia, ja kirsikkana kakun päällä on tämä mies. Kilpailun nimen voisi muuttaa muotoon Miss Mela(niini) tai Miss Mulatti.

 • pää määrää

  Vastaa

  Onko voittajasta veikkaus? Jos tuomariston enemmistö on moderneja suomalaisia, Rimi voittaa.

 • Marko

  Vastaa

  Transun lisäksi semifinalistien joukossa on myös rotumuukalaisia, joka ei tänä päivänä kyklä enää yllätä mitenkään

  • Pitsi

   Vastaa

   PS:n unelmaa, kun löytyy puoliaasialaisiakin. Tällainen vain on huonoa rodullista itsetuntoa suomalaisia kohtaan, kun PS:a äänestävä mies on sokaistunut thaimaalaisista ja latinoista.

 • pöh

  Vastaa

  Tämä suuressa määrässä miesten ”muuttuminen” naisiksi länsimaissa, saa miettimään että mitä täällä oikein tapahtuu?
  Onko jollain mielialalääkkeillä osuutta asiaan?

  • Petturi Orpo

   Vastaa

   Juomaveteen lisätään naishormonin kaltaisia kemikaaleja. Siksi kukkakepin laihat miehet transujen lisäksi ovat enenneet.

 • pöh

  Vastaa

  Mitenkähän mies voi synnyttää? Nainen joka kuvittelee olevansa mies voi synnyttää, mies joka kuvittelee olevansa nainen ei voi synnyttää, eikä myöskään mies joka on syntynyt mieheksi.
  USA:ssa joissain kouluissa jo aikaa sitten alettiin jakamaan tamponeita myös pojille, mitähän kuvittelevat heidän niillä tekevän? Ehkä kokeilevat takavuosien trendiä että kastavat sen alkoholiin ja tunkevat uranukseen?

 • Mitään ei menetetty

  Vastaa

  Ne on kuitenkin ne samat valkoiset suomalaiset naiset jotka sankoin joukoin marssivat siellä Pride-kulkueessa vaatien transujen loputtomia oikeuksia, joten sitä saa mitä tilaa.

  On ihan selvä juttu että lähes kaikki nuoret suomalaiset naiset kannattavat sateenkari-ideologiaa joten tuskin pitäisi heitä hirveästi harmittaa jos naistenvaatteisiin pukeutuneet miehet vie heidän kilpailunsakin.

 • Snif

  Vastaa

  Ei ole ikinä kiinnostanut jotkut kalkkunoiden missikilpailut, nyt ei senkään vertaa. Miksei feministit sano mitään, ei sitten missään tuosta asiasta.
  Tuohan se ajaa naisten asiaa, eikös?

  • Leif

   Vastaa

   Feministit eivät ole pitkään aikaan, jos alunperinkään ajaneet naisten asiaa. Feminismi on osa äärivasemmistoa, jonka funktio on lyödä kiilaa miesten ja naisten välille länsimaissa. He markkinoivat olevansa muka naisten ja heikompien puolella sekä tasa-arvon kannattajia. Kukapa nyt haluaisi olla naistenvihaaja tai neuvosto… Öhm. tasa-arvovastainen.

 • Mehtästäjä

  Vastaa

  Kattokaapa Iltalehden esittelyvideo semifinalisteista.

  Svengaa kuin hirvi.… 😀 😀

 • Musta ase

  Vastaa

  Saa nähdä onko käynyt tuomarin sängyn kautta kisailuihin.

  • pöh

   Vastaa

   Ainakin on varmaan isoin lerssi kaikista misseistä 🙂
   Tuomarit tykkää..

 • Reetu Väisänen 1975

  Vastaa

  Vesku Loirin Tyynehän se siinä. Ei erotu ollenkaan ryhmäkuvassa rotevalla olemuksellaan ja 46 koon korkokengissään. Saas nähdä kuinka pitkälle vasemmistopervot kehtaavat tämän sketsin viedä. Itse veikkaan että kolmanneksi perintöprinssiksi, tai lehdistön suosikiksi, sillä Suomi ei ole vielä valmis siihen että maan kaunein nainen olisikin karvainen homomies. Olen kuitenkin syvästi järkyttynyt siitä että kyseessä ei ole musta/arabimies vaan ihan normaali islamofobinen rasistinatsiehdokas.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Tämä uutinen ei saa minua vieläkään seuraamaan missikisoja tai koiranäyttelyitä.

  • pöh

   Vastaa

   ”Tämä uutinen ei saa minua vieläkään seuraamaan missikisoja tai koiranäyttelyitä.”
   Mun kissa ihan selvästi tuntee olevansa koira, kauheeta ettei saa osallistua.

 • seant

  Vastaa

  Naisilla pitäisi olla sen verran ”munaa”, ettei kukaan osallistu kisaan, sillä pitkässä juoksussa se on heidän etu. Näin on jo tapahtunut urheilu puolella esim. eräs pyöräkisa, jossa naiset kieltäytyvät, niin sääntöjä muutettiin, jos on syntyessä ollut munat jalkojen välissä, niin ei ole asiaa kisaan.
  Kaikessa joudutaan muuttamaan sääntöjä ja tulkintoja, niin kauan kun mies transut saa käyttää nais nimeä. Touhu menee niin hulluksi kuten Ruotsissa, ettei transut pahoittaisi mieltään, ilmoitus kuului ”Länsi-Götanmaan alueella kaikille vuonna 1999 kohdunkaulalla syntyneille tarjotaan ilmainen HPV-rokotus ja samanaikainen HPV-itsetestaus”
  Nyt monet ovat huolissaan, varsinkin Ruotsissa, jossa paljon maahanmuuttaja, että useat naiset eivät ymmärrä keitä ovat ”kohdunkaulalla syntyneet”

 • Heteromies

  Vastaa

  Ainujen kielessä sana seta tarkoittaa koiraa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tää voittaa, se on varma. Älkäämme olko yllättyneitä.

  • J.K.

   Vastaa

   Jos ei voita, on se kansallinen hätätila välittömästi ja LGTPJNE Sateenkaari-armeijoineen leijuu jokaisen valtalehden otsikoissa niin kauan, että Missikisoihin voi osallistua eläimetkin.

   Maailma muuttuu koko ajan täysin väärään suuntaan. Ei hyvää päivää!

   Varmasti muuten juomaveteen lisätäänkin estrogeenia. Esim. nytkin joka päivä lukee varsinkin iltapäivälehdistössä terveyspalstoilla miesten testosteronivajauksista.

  • GLGL

   Vastaa

   Rimi on kaunein. Varma voittaja.
   Komea loppu missikisoille. Rimi teki sen, mihin feministijärjestöt eivät kyenneet 30:en vuoteen.

 • Anonymous

  Vastaa

  Nykypäivänä kaikki moraaliton ja sairas mukaanlukien pedofilia on ”normaalia”. Salli mun oksentaa.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Kyrvän paikka ( vaikka olisi ex-sellainen) ei ole missikisoissa
  Seppo Lehto Tunnettu Sanaseppä jo nimensä perusteella, aina soutelemassa kirkkoveneellä 😉

 • maino ekunen

  Vastaa

  Näyttää ”hoitojen” jälkeenkin maskuliinisemmalta kuin 90% virhevassareita äänestävistä, soijalla kasvatetuista miehistä. Sairas maailma ja sairaammaksi koko ajan menee.

 • Nimetön

  Vastaa

  Friikkisirkus jatkuu , ensin euroviisut ja nyt missikisat.

  Ja tyhmä Suomen kansalainen seuraa suu supussa.

  Seuraavaksi taidamme saada Suomeen päämarionetiksi Homo pressan joten voimme pyyhkiä persettä monien valtioiden hyvistä suhteista samantien.

  Ja joku jatkaa vielä väottää ettei saa arvostella, koska tämä nyt vaan on nykypäivää.
  Vittu nykypäivää ole vaan hyvää vtun p..vää.

 • Julli

  Vastaa

  Friikki, tekonainen eksynyt suomalaisten naisten joukkoon.

  Vihervassareiden arvot ovat sairauden arvot.

 • Salomon

  Vastaa

  Terävimmät oivat ovat varmasti huomanneet, että kilpailun äänestyskone mahdollistaa loputtoman määrän äänien antamiseen

 • pöh

  Vastaa

  Jos ois neekeri, islamisti ja mies niin voittaisi heittämällä missikisat.
  USA:ssa läski aasialainen mies voitti missikisat.
  En halua sotaa puolustella mitenkään, mutta on putin ja venäjä monessa asiassa oikeassakin.

  Venäjälle ei pysty tekemään värivallankunousta, niin USA uhraa ukrainalaiset.

 • Jamppa

  Vastaa

  onko tällä rimillä itsellään vankka usko et vois voittaa??
  ja voisiko hän olla lisäksi universumin kaunein??

 • Simo

  Vastaa

  Avohoitomissikisat

 • JT (he/him)

  Vastaa

  Pakko korjata jos perusasiat on hukassa. Kyseessähän EI ole mies, vaan nainen. Oli fysiikaltaan mies, vaikka identifioikin itsensä naiseksi, koki korjausleikkauksen tarpeelliseksi tunteakseen itsensä enemmän naiseksi. Mikä siinä on niin vaikeaa? Mikä siinä pelottaa? Onko maskuliininen olo kun voi testosteronia puhkuen lyöttäytyä laumaan huutelemaan muille, ettei vaan itse vahingossakaan erotu joukosta? Ihmetyttää tuollainen, itse olen miehenä syntynyt, mieheksi itseni identifioiva hetero, lapsiakin on. Ei sateenkaariväki ainakaan minun miehisyyttäni uhkaa, ja jos sattuisin ihastumaan korjausleikkauksen läpikäyneeseen naiseen, joka on syntynyt mieheksi, niin mitä sitten? Kyseessä olisi kuitenkin heterosuhde, ja oikeasti, mitä v**** väliä sillä on vaikka ei olisikaan heterosuhde? Vai sitäkö te pelkäätte, ihastumista, sen myöntämistä? Voi daa mitä porukkaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi