Egyptiläiset raivoissaan Netflix-sarjasta, jossa Kleopatran valehdellaan olleen musta

Netflix on itse ilmoittanut, että he valitsivat täysin tietoisesti sarjan tähdeksi mustan naisen. Yhtiön mukaan valinnalla tahdottiin tukea "monikulttuurisuutta".

Rappiokulttuuri

Egyptin hallituksen edustajat ovat julkaisseet vastalauseita kulttuurimarxistisen Netflixin uudelle ”dokumenttisarjalle”, jossa ajanlaskun alussa Egyptiä hallinnut Kleopatra esitetään virheellisesti mustana. Netflixin historiankäsitys perustuu niin sanottuun afrosentriseen pseudotieteeseen, jonka mukaan Kleopatran ja Mozartin kaltaiset historian merkkihenkilöt olivat tosiasiassa negridejä.

Netflixin valheellinen ”dokumentti” julkaistaan myös Suomessa tällä viikolla. Sen pääroolissa esiintyy Isossa-Britanniassa asuva rotumuukalainen Adele James. Lisäksi sarjassa esiintyvä ”asiantuntija” väittää suoraan Kleopatran olleen musta. Sarjan ilmeisenä tavoitteena on pönkittää mustien itsetuntoa, joka on ollut pohjamudissa vuosituhansia kestäneen alisuoriutumisen ansiosta.

Egyptin hallinto totesi julkilausumassaan, että arkeologiset todisteet osoittavat yksiselitteisesti, ettei Kleopatra ollut musta vaan vaalea. Nykyisen tiedon mukaan hänen sukujuurensa olivat pohjoisessa Kreikassa.

Netflix pyrkinyt aiemmin myös normalisoimaan pedofiliaa

”Tämä on luokiteltu dokumentiksi eikä draamaksi, eli sarjan omistavien tahojen pitäisi tutkia sen tarkkuutta ja tarkistaa tieteelliset sekä historialliset faktat, jotta kansojen historiaa ja sivilisaatiota ei vääristellä,” Egyptin hallitusta edustava Mostafa Waziri painotti.

Netflix on itse ilmoittanut, että he valitsivat täysin tietoisesti sarjan tähdeksi mustan naisen. Yhtiön mukaan valinnalla tahdottiin tukea ”monikulttuurisuutta”.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Netflix on joutunut kieroutuneen sisältönsä vuoksi kritiikin kohteeksi. 2020 se menetti merkittävän osan tilaajistaan, kun se julkaisi pedofiliaa normalisoineen Cuties-nimisen elokuvan.

Lue myös: Valtamedia valkopesee Netflixin uutta pedofiilielokuvaa

Lähde: Ilta-Sanomat

Afrikkalaiset Afrosentrinen pseudohistoria Egypti Historia Kleopatra Kreikka Kulttuurimarxismi Monikulttuurisuus Mozart Musta rotu Netflix Pedofilia Rappiokulttuuri Rotu Ulkomaat

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JFK

  Vastaa

  Tässä olisi tilaisuus lisätä maailman tietoisuutta myös suomalaisesta kulttuurihistoriasta ja mytologiasta. Netflix varmaan tekisi dokumentin vaikka ilmaiseksi, jos heille vinkkaisi, että Väinämöinen voi olla heidän versiossaan transu negridi, jos niin haluavat, kunhan osaa soittaa kannelta. Tunnettuvuus on tärkeämpään, kuin se, miten se saavutetaan.

  • TT

   Vastaa

   Ei siitä kanteleensoitostakaan niin väliä. Jotain musahommaa Wainamoisen pitää osata: tverkkausta, räppäystä, perseenpyöritystä,…?

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  On vissiin ensimmäinen kerta, kun olen samaa mieltä jonkun arabimaan hallituksen kanssa!!!
  Saatanan Netfliksi tai mikä perkele se on – historian harrastajana mua ällöttää sen tarkoituksellinen möly jostain saatanan monipaskakyldyyristä. Egyptin hallitus on ihan oikeassa!!!
  Kleopatra ei jumalauta ollut pikipää eikä rullahuuli, vaan pohjoista rotua.
  Perkeleen helevetin saatanan nekrut, kun ne ei saa aikaan muutakuin paskaa ja uusia nekruja.

  • Jokuvaa

   Vastaa

   Ei sul maantieto oo hallussa jos et älyy et kreikka ja macedonia ei oo “pohjoisessa”. Ihan tiedoksi et ennen kleopatraa tummaihoiset nubialaiset hallitsi nubiaa ennen kun nää lähi itäiset ja kreikkalaiset tuli valtamaan Egyptin. Aika paska historian harrastaja oot lmao…….

 • Schlageter

  Vastaa

  Neekereille pyritään kaikin keinoin luomaan kunniakasta historiaa, mutta tieteellistä taustaa sellaiselle ei kerta kaikkiaan ole. Muistanette ansiokkaassa lehdessä Uusi Suunta / Kansallinen Suunta 1990-luvulla ilmestyneen artikkelin, joka kertoi amerikkalaisten kouluoppikirjojen ”historiasta”, jonka mukaan Hannibal oli neekeri? Hänhän tuli Afrikasta, joten heikkolahjaisille amerikkalaisille se riitti todistamaan, että kyseessä oli neekeri.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  En ole vuosikausiin seurannut mitään TV-sarjaa enkä katsonut uusia elokuvia koska ne ovat nykyään yhtä ja samaa sairasta paskaa kaikki!.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti, huippuasiantuntija

   Vastaa

   Nykysarjoissa orjaisännät ovat puoliverisiä mustia ja aakkosporukkaa. Valkoiset raatoivat orjina puuvillapelloilla.

 • Minä

  Vastaa

  Jos asian eteen pitää väärentää historiaa ja esittää totuutena valheita, on asiassa jokin vika.

 • historioitsija

  Vastaa

  Olen miettinyt, että miksi Netflix ei tee dokkareita todellisista hahmoista. Keskisestä Afrikasta löytyy sen historian varrelta ökyrikkaita heimokuninkaita, joilla oli aikanaan myös poliittista vaikutusvaltaa. Esimerkkinä vaikkapa Malin kuningas Abu Bakr, jonka kerrotaan varustaneen kolmentuhannen laivan laivaston kaksisataa vuotta ennen Kolumbusta ja purjehtineen Amerikkaan. Tämä on tutkittua historiatietoa, vaikka laivaston koosta kiistellään yhä. 

  Olen joitakin vastauksia saanut ajatteluni kautta tälle nykyilmiölle historian vääristelystä: multikultturalismin fanaatikot, jotka fanittavat omaa kuvaansa afrikkalaisesta kultturista (kulttuurihistoriasta myös) (tietenkin mitä ilmeisimmin erotettuna Afrikan mantereen todellisesta tapahtuneesta historiasta), ovat syistä tai toisista (todellisen sivistyksen puute?) mentaalisesti erillään eurooppalaisesta arkaaisen Kreikan ja klassisen Kreikan menneisyyden tuottamista tiedon jatkumoista eurooppalaisessa nykypsyykessä. Esimerkiksi pythagoralaisuus: Kerrotaan, että pythagoralaiset harjoittivat filosofiaansa kuuntelemalla numeroita; heidän matematiikkansa oli lukumystiikkaa, johon kuului maailmankaikkeuden matemaattisen luonteen korostaminen; matematiikan ja abstraktin ajattelun suhteen korostaminen pythagoralaisuudessa on jatkumo sittemmin tapahtuneeseen kehitykseen tieteessä ja matemaattisessa abstrahoinnissa. Siis, kun multikultturalisteilla ei ole eurooppalaisesta menneisyydestä mitään ymmärrystä ja siten sen jatkumona kehitellystä, esimerkiksi lukuteoriasta, niin ei kai se ole ihme, että esimerkiksi tilastoilla ei näytä olevan heille mitään merkitystä. Luonnollinen luku 34 voi olla heille 1, tai olla olematta; heille ei siis merkitse mitään luonnollisten lukujen rekursiivinen prosessi tai järjestysrelaatio. Ajattelunsa voisi olla: 1 = {∅}, 2 = {∅, {∅}}, 3 = {∅, {∅, {∅}}}, jne. Ja kun järjestysrelaatiolla ei ole merkitystä, niin lopunperin edes tapahtuneen historian järjestyksellä ja sisällöillä ei ole merkitystä heille…

  • Kristiina

   Vastaa

   Veikkaisin että nämä historian vääristelijät ovat itse asiassa melkomoisia rasisteja jotka eivät usko että mustat olisivat koskaan saaneet aikaiseksi yhtään mitään merkittävää, joten ainoa keino yrittää pönkittää länsimaissa asuvien orjien jälkeläisten itsetuntoa ja saada heidät tukemaan haluttua politiikkaa on väittää että tunnetut valkoisen historian henkilöt olisivatkin olleet mustia, tai ainakin laittaa musta näyttelijä esittämään heitä kun tehdään historiaa käsitteleviä tv-sarjoja tai elokuvia. 

   Ja ehkei kysymys edes ole mistään mustien itsetunnon pönkittämisestä vaan koko homman takana on ”hajoita ja hallitse”, eli varmistaa että varsinkin Amerikoissa maan tummaihoinen vähemmistö ei vahingossakaan edes osittain liittoutuisi jonkun ”väärän” joukon kanssa tai menisi äänestämään, no, vaikka Trumpia. Milläs se paremmin tapahtuisi kuin pitämällä mahdollisuuksien mukaan huolta siitä että mustat saadaan uskomaan että heitä jatkuvasti kohdellaan väärin, että kaikki valkoiset ovat vihollisia paitsi jotkut demokraattipuolueen päähahmot – eikös joku poliitikko jossain viime vuosisadan puolivälissä uhonnut että saa n****t äänestämään demokraatteja ainakin muutamaksi sadaksi vuodeksi? Ja pitämällä heidät riippuvaisina valtion tuesta ja porukoina joilla on huono koulutus ja mahdollisimman vääristynyt kuva maailmasta? Porukkaa viedään kuin pässiä narussa… ovat edelleen plantaasilla, nykyään vain eivät tajua sitä koska valkoiset omistajat eivät enää käytä heitä työvoimana vaan ohjailevat heitä viekkaammin tukemaan omistajiensa valtaa, äänestäjinä, uhriutujina, välillä iskujoukkoina jos tarvitaan vaikka väkivaltaa kaduille… idiootteja suurin osa, valitettavasti. Eivät kuitenkaan kaikki, joukosta löytyy aina muutama Thomas Sowell.

   • Erityistason agentti

    Vastaa

    Kansallisteatterin Musta homo Mannerheim. Alas ovat suvakit vajonneet.

 • tymä

  Vastaa

  En tiedä miksi pitää tunkea mulliturpia joka paikkaan ja ihan hyvä että Egypti raivostui. Ei vaan voi olla että vaan loputtomiin tungetaan tätä skeidaan joka paikkaan.
  Muuten Cuties, hyi vittu!!! Se oli ihan täyttä lapsipornoa koko leffa ihan oksetti.

 • Kielipuoli

  Vastaa

  Tuolloin Egyptiä hallitsivat kreikkalaiset, jotka eivät osanneet edes kansan kieltä. Tosin Kleopatran kerrotaan lahjakkaana ja kielitaitoisena osanneen egyptiä. Eikö kreikkalaisten pitäisi suuttua?

 • Salomon

  Vastaa

  Ei hätää! Kaikki on mustaa!
  Neekerit on rakentanut koko sivilisaation

  • Ajatusleikki

   Vastaa

   Joskus olen leikitellyt ajatuksella siitä minkälainen maapallomme olisi jos neekerit olisivat olleet teknisen kehityksemme johdossa valkoisen sijaan. Voisi olla että vieläkin asuisimme savimajoissa ja tanssisimme sadetansseja.

 • Erityistason seksuaaliagentti

  Vastaa

  Niin onkin. Valkoisilla on mustat vaatteet Suomessa ja keinorusketus ja puhuvat paksulla jenkkiaksentilla.

 • Jokuvaa

  Vastaa

  Ja pohjois egypti oli aikoinaan nimeltään nubia jos et älynny.

 • Yksinkertaista

  Vastaa

  Ihmiset eivät älyä… Netflix, niinkuin HBO:kin, ovat olemassa vain siksi että ihmiset antavat niille rahaa. Ilman rahaa ne kuolevat pois.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Amrenissa oli keskustelua mustien näyttelijöiden sijoittamisesta elokuviin ja sarjoihin rooleihin, joiden esikuvat ovat olleet valkoisia.
  https://www.amren.com/news/2023/05/netflixs-queen-cleopatra-appears-to-have-the-worst-audience-score-in-tv-history/

  Uutisen kommenteista huomiota kiinnitti muun muassa Pax Romanan viesti:

  ’Queen Charlotte: A Bridgerton Story’
  “The most effective way to destroy people is to deny and obliterate their own understanding of their history.” ‑George Orwell

  Oma johtopäätös. Valkoiset ovat rotuna hyökkäyksen kohteina.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Kukas omistaakaan viihdeteollisuuden? Niinpä niin,amalek’n eli valkoisen rodun (((viholliset))),jotka haluavat vääristää kaiken historiallisen totuuden ja valkoisten saavutukset.

 • Patanaama

  Vastaa

  Onhan meillä jo versio Mannerheimista. Mustasta ratsastajasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi