Olutmerkki otti transun maskotikseen – markkina-arvo laski 6 miljardia vain kuudessa päivässä!

Wokeistisilla teemoilla hyvesignalointi käy yrityksille kalliiksi, mistä on syntynyt sanonta "get woke, go broke."

Rappiokulttuuri

Olutmerkki Bud Lightin omistava Anheuser-Busch ‑yrityksen arvo laski kuusi miljardia vain kuudessa päivässä sen jälkeen, kun Bud Light palkkasi itsensä naiseksi kuvittelevan Dylan Mulvaney ‑nimisen miehen tuotteensa maskotiksi.

Anheuser-Buschin johtoa ei ennakkoon tiedotettu Bud Lightin aikeista aloittaa yhteistyö transun kanssa, joka oli olutmerkin juutalaisen markkinointipäällikön, Alissa Heinerscheidin idea. Juutalainen kertoi haluavansa päivittää Bud Lightin ”vanhanaikaista” imagoa.

Transun ottaminen Amerikan suosituimman olutmerkin maskotiksi on saanut lukuisat ihmiset aloittamaan boikotin sitä vastaan, johon on lähtenyt mukaan myös julkisuuden henkilöitä, kuten rokkari Kid Rock, joka kuvasi videon missä hän ampuu konepistoolilla täysiä Bud Light ‑pakkauksia tohjoksi.

Lähteet: Daily Mail (1, 2)

Rappiokulttuuri Talous Transut Ulkomaat Woke

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset on jo niin rikkaita, että mädätyksen tuottama riemu menee liikevoiton edelle. Muutaman miljardin menetys ei tunnu missään.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyvä, toivottavasti tuo transuilu ja muu lgbt-saasta kolahtaa niihin yrityksiin ja tyrehdyttää kassavirrat, jotka lobbaavat tuota sairasta pedo-pervoilua.

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Suomessakin Karhu-olut pakkotransutti pari vuotta sitten, Karhu-tölkeissä oli jotain setapaskaa printattuna tölkkiin.

  • Salomon

   Vastaa

   Joo niin oli… Se tais loppua hyvin nopeasti, siitä ei hirveästi tykätty. Mieti miten paljon sekavammaksi homma on mennyt siitä

 • Pekka j

  Vastaa

  Aika moni on Suomessa jättänyt karhu oluen hyllyyn, kuten minä

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionismia par excellence.

  Sionisti, eli Perkele Helvetistä, tekee kaikkensa ei vain tuhotakseen kaikkien maiden talouden (vrt. USA, joka on jo Kolmannen Maailman Perseenreikä) vaan sionisti haluaa tuhota kaiken kauniin ja korvata kauniin sonnalla.

  Tätä on äkkiseltään vaikea ymmärtää, sillä valkoinen ihminen ei voi käsittää ihmistä, joka haluaa elää sonnan keskellä tyytyväisenä. Mutta ei sionisti sitä loppupeleissä haluakaan, hän, tämä Perkeleen Peto, haluaa orjuuttaa ihmiset ja orjuuttaminen tapahtuu hävittämällä kaiken kauniin.

  Näin jäljelle jää vain orjuuteen taantuva kelvoton ihmisrotu ja Herrakansa Itse omine ”arvoineen”. Lue: ”Onko se hyväksi juutalaisille?” Jos on niin sonta on kaunista ja kaunis on sontaa, hyvä on rikos ja pahaa kiitetään.

  Tavallinen ihminen ei voi koskaan ymmärtää sionistia ja jos hän ymmärtää sionistia, hän on heidän orjansa, menetetty ihminen, tuhoon tuomittu.

  Siksi tämä kaikki on nyt normaalia, se on juutalaista ylivaltaa, sen keskellä me kaikki elämme, siksi tämä uskomaton sonta joka tuutista, 247. Tätä se on, painakaa mieleen. Ei ole muuta voimaa tämän sonnan takana, vain tämä yksi Perkele, suoraan Helvetistä.

 • Topi

  Vastaa

  Hevosnaama halusi päivittää Bud Lightin pölyttynyttä imagoa – mutta miksi? Miksi kaikkea pitää sorkkia? Eikö se imago voi olla valkoinen mies hihattomassa flanellipaidassa, takatukassa ja lippiksessä? Pitääkö sen olla neekeri tai hintti? Tätä en tajua. Miksei se koskaan voi olla valkoinen heteromies? Saako se olla valkoinen hetero vaikkapa edes kerran kymmenestä? (Tämä on vähän sama kuin kysyisi ”kuinka monta maahanmuuttajaa Suomessa on tarpeeksi?”) Jos mainoksissa on ollut yhdeksän kertaa erivärisiä lesbopareja, niin voiko se kymmenes mainos käyttää valkoista heteroparia?

  Samalla lailla tänään Ylellä joku suvakkilehmä hehkutti kirjamessuilta ”pokkien kirjoittamia kirjoja”. Toimittajan kysymän lisäselvityksen jälkeen kuulijoille kävi ilmi ”pokin” merkitys suvakkilehmän selittämänä: ”P‑O-C; musta tai ruskea”, johon tämä vielä lisäsi ”pokkien” kirjoittamien kirjojen olevan erityisen tärkeitä. Itse en ainakaan lukisi kirjaa sen takia, että sen on kirjoittanut esim. hintti, neekeri tai nainen. Jos kirja on hyvä, niin luen sen. Se että sen on kirjoittanut neekeri, ei tee siitä automaattisesti hyvää. (Jos kirja on julkaistu vain neekeriyden takia, niin taitaa todennäköisemmin kirjan laatu olla sivuseikka. Erikoista kustannustoimintaa, sano.)

 • Samaan aikaan Suomessa

  Vastaa

  Raisio tuhosi yhden upeimmista tuotemerkeistä poistamalla Kaukolan kansallispuvussa esiintyvän Elovena-tytön pakkauksistaan. Karjalan Myllyn kilpailusta alkunsa saanut taiteilijan luomus oli suomalaisen ruoan, maaseudun ja jatkuvuuden symboli lähes 100 vuotta. Isäni työskenteli Raision Tehtailla yli kaksikymmentä vuotta ja tämän saimme palkkioksi.

 • JFK

  Vastaa

  Klassinen tapaus. Bud ampui itseään jalkaan. Kun jenkkimies siirtyy kuluttamaan toista olutmerkkiä, ja todennäköisesti havahtuu laadulliseen eroon, tuskin koskaan palaa Bud:n kippaajaksi, vaikka saisi ilmaiseksi. Bud on vapaassa pudotuksessa yhdessä muun yhteiskunnan kanssa. Painottomuuden ihana olotila kestää vielä hetken. Hevosennaama VP saanee monoa. Vähemmästäkin on lähdetty.

 • Vapaa markkinatalousKO?

  Vastaa

  Vastaus löytyy kaikkiin kysymyksiin tästä.
  https://www.investopedia.com/terms/e/environmental-social-and-governance-esg-criteria.asp

  ESG Score on nykyajan woke-kapitalismin muoto (social justice score) ja täyttämällä tietyt kriteetit, yhtiö saa näitä pisteitä. Mitä enemmän pisteitä = helpommin rahoitusta floppaaviin projekteihinsa. 

  Pisteitä saa mm. DIVERSITEETISTÄ, LGBTQ supportista, ILMASTONMUUTOKSEN hehkuttamisesta ja monista muista kyseenalaisista asioista.

  Go woke, Go broke… …mutta jos on huorattu näillä tempuilla ESG pointseja, ei jättiläinen boikottiin kaadu… ja jos kaatuu, CEO:lla on kultainen laskuvarjo ja kärsivä osapuoli on firman perus duunari.

 • Salomon

  Vastaa

  Maaginen luku kuusi sieltä pomppaa. Kaveri sano helvetin hyvin; noille sekopäille on yks 6 milrd. pierunkuori, sen rahan menetys ei tunnu noilla missään, niin paljon sitä on. Tärkeämpää on, että saadaan vaikka ihan muutama ihminen tärvelemään oman identiteetin ja terveytensä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi