Päivi Räsänen ohjeistaa: Koulujen homopakotuksesta voi välttyä vetoamalla uskonnolliseen vakaumukseen

Opettajalla ja rehtorilla on velvollisuus toteuttaa jokaisen perus- ja ihmisoikeudet. Opetuksen tulee olla katsomuksellisesti sitouttamatonta. Opettajalla ja rehtorilla on velvollisuus toimia yhteistyössä kodin kanssa, Räsänen kirjoittaa.

Rappiokulttuuri

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (vas.) ja kansanedustaja Päivi Räsänen.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen ohjeistaa kansalaisia, miten he voivat välttää kouluissa ”pakollisen” poliittisen Seta-aivopesun. Räsäsen mukaan vetoaminen uskonnolliseen vakaumukseen vapauttaa oppilaan ”pakollisesta” opetuksesta.

”Työpajan taustalla ja toteuttamisessa on mukana voimakkaasti ideologinen järjestö #Seta, joka aiempien kokemusten mukaan tuottaa perheiden uskonnonvapautta loukkaavaa ja jopa suoraan lapselle haitallista opetussisältöä.

Olen saanut monilta huolestuneilta vanhemmilta yhteydenottoja. Jotku rehtorit ovat väittäneet näiden olevan pakollisia, vaikka sisältö olisi jyrkässä ristiriidassa perheen arvomaailman kanssa, eivätkä edes ole osa opetussuunnitelmaa. Opsuunnit ei edellytä sateenkaari-ideologiaa.

Vanhemmilla on oikeus arvioida, onko oman lapsen edun mukaista osallistua työpajaan, ja kieltää lapsen osallistuminen, mikäli paja on uskonnon‑, ajatuksen- ja omantunnon vapautta loukkaava ja jos sen järjestää ideologista sisältöä tuottava edunvalvontajärjestö.

Kodilla on päävastuu kasvatuksesta. Ihmisoikeussop mukaan vanhemmilla on oikeus varmistaa, että lapsi saa vakaumuksensa mukaisen kasvatuksen myös peruskoulussa. Vanhemmilla on oikeus saada tietoa lapselleen annettavasta opetuksesta ja varmistaa, ettei uskonnonvapautta loukata.

Opettajalla ja rehtorilla on velvollisuus toteuttaa jokaisen perus- ja ihmisoikeudet. Opetuksen tulee olla katsomuksellisesti sitouttamatonta. Opettajalla ja rehtorilla on velvollisuus toimia yhteistyössä kodin kanssa”, Räsänen kirjoittaa.

Ei kuitenkaan poista isoa ongelmaa

Vaikka kieltämällä homopakotuksen omalta lapselta voi suojella omaa perhettään kulttuurimarxilaiselta politiikalta, ei se poista suurempaa ongelmaa, joka on Setan esiintyminen kouluissa lapsille.

Setan arvomaailmasta kertovat esimerkiksi se, että vuonna 2019 järjestö vaati viranomaisia huostaanottamaan lapset, joiden vanhemmat vastustavat sateenkaari-ideologiaa. Samana vuonna järjestö nimitti ”vuoden homoksi” 14-vuotiaan lapsen.

Lähde: Twitter

Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Päivi Räsänen Rappiokulttuuri Seta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kaipa voi vedota vielä paremmalla oikeudella terveeseen luonnonmukaiseen elämäntapaan. Siihenhän uskontolin on oppinut vuosisatojen kuluessa nojautumaan.
  Kummastakaan ei ole todennäköisesti apua, koska vallanpitäjät ovat sokeaa massaa ideologiansa suggeroimina suuren osan joukkosokeutuneiden kansalaisten valitsemia. Sokeituminen tässä tarkoittaa ajattelulyvyn kaventumista.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kaipa voi vedota vielä paremmalla oikeudella terveeseen luonnonmukaiseen elämäntapaan. Siihenhän uskontolin on oppinut vuosisatojen kuluessa nojautumaan.
  Kummastakaan ei ole todennäköisesti apua, koska vallanpitäjät ovat sokeaa massaa ideologiansa suggeroimina. Vallanpitäjien valinnan ovat tehneet ideologian sokaisemat kansalaiset. Sokeituminen tässä tarkoittaa ajattelulyvyn kaventumista median vaikutuksesta kannattamaan huonoa politiikkaa.

 • Koba

  Vastaa

  Pitää muistaa että Suomessa ei ole koulupakkoa vaan oppivelvollisuus.Mikäli lapsi on omatoiminen ja jompikumpi tai molemmat vanhemmat voivat avustaa lasta kotikoulussa niin oppimistulokset ovat yleensä paremmat kuin normaalikoulussa,puhumattakaan pervo ja ählykoulussa.Kunnan on järjestettävä vanhempien kanssa yhdessä oppilaan opetus ja edistymisen valvonta.Yleisin lienee että oppilas käy suorittamassa kokeet koululla.Koululta valitaan tällöin oppilasta valvova ja ohjaava opettaja.Kotikouluun siirtyminen vituttaa yleensä ankarasti kunnan sivistystointa ja rehtoria erityisesti.On asiasta omakohtaista kokemusta.

  • Tupakkinurkan Eastwoodi

   Vastaa

   Asiaa. Kotikouluun vois vielä ottaa pari parasta kaveria,joskohan on ns. laillista. Hienoa on jo jonkun pässin rehtorin vitutus.Iso peukku jos olet edes jossain määrin hoitanut opetuksen irti pervokouluista. Nuo sivistystoimien ikuiset yliopistopöhköt on yksi yhteiskunnan syöpä. Linja-autoittain filosofian ja kasvatustieteen maistereita? Hei haloo? Ja opetetaan vielä jotta mieskin synnyttää? Pimeetä sakkia. Tarpeeksi kun lukee niin johan siinä sekoo.

 • Jallu

  Vastaa

  Kyllä kokoomus teki nyt vittumoisen tempun, kun vaati sitä vuoden vahtosykliä sukupuolen vaihtamiseen. Innokkaalle vaihtajalle se pitkä tovi, jos vaikka joudut 10 kk. Varttumaan seuraavaa sukupuolen vaihtoa. Paras olisi ollut, ettei olisi mitää aikarajaa, vaikka joka päivä eri sukupuolta ja niitäkin keksitään koko ajan lisää. Tällä hetkellä n. 80.

 • Korkeaa Jännitystä

  Vastaa

  Lyödäänkö vetoa että ählykouluihin tällaista sekoilua ei edes uskalleta tunkea koska sieltä tulisi heti jihadisti kouluun öyhöttämään ja huutamaan allahuakbaaria, sen sijaan SETATTAMINEN aloitetaan etnisesti valkoisista koululaisista jotta heidän päänsä sekoitetaan ja heistä tehdään heikompia. Islamin jätkät vetää sen takia turpaan kaikkia vaikka tekevätkin sen aina joukolla. Siitä hyvä tuo muslimien maailman valloitus että ne hoitavat setalaiset aikanaan pois.

 • TT

  Vastaa

  Mädätysagendaa edistävät ovat usein huijareita, jotka valehtelevat mädätyksen (esim. koronapiikkien) olevan pakollista. He pyrkivät vaikeuttamaan mädätyksestä kieltäytyvien elämää ja onnistuvat paikoin hyvin ja nimenomaisesti koronakommunismin plandemiassa, jossa pelottelu ja painostus nousi uskomattomalle tasolle. Moni uskoo valheet ja taipuu. Päivi Räsänen on itse typerä buumeri, joka ei ole oivaltanut rappioagendan salakavalaa etenemistä, on ollut sitä itsekin edistämässä, mutta on sentään vanhemmalla iällä noussut ansiokkaasti kehitystä vastaan.

 • Suomimies

  Vastaa

  oliko se 14 vuotias Tuure Boelius?

 • Tupakkinurkan Eastwoodi

  Vastaa

  Voisko joku kertoa noista uudemmista sukupuolista ‚heh, vampyyri kuulemma löytyy. Mut olisko pingviiniä,vaihtasin paperit vuodeksi ihan vittuuttani semmoseksi. Ja sen jälkeen vasta oliskin rasismia ja eläinsuojelurikosta ym. Leikitään nyt sitten noiden aasien säännöillä. Menisin aluksi Kelaan vaatimaan oman uima-altaan,katos ei muuten eheydy. Kvääk

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi