Seta: Omasta sukupuolesta päättäminen pitää sallia myös lapsille

Setan mukaan 6-vuotias lapsi on jo älyllisesti niin kehittynyt, että voi tehdä koko loppuelämäänsä vaikuttavia päätöksiä.

Rappiokulttuuri

Setan propagandaa.

”Seksuaalista tasa-arvoa” eli julkista pervoilua, pedofilian laillistamista ja lasten sekä nuorten hämmennyksen lisäämistä ajavan Setan mukaan lasten tulisi saada itse päättää oma sukupuolensa. Tämä tarkoittaa myös lapsen itsensä tekemää päätöstä sukupuolielintensä silpomisesta.

Seta sai syyn ulostulolleen translain uudistuksesta, joka on mennyt eduskuntaan vastikään. Jos laki muuttuu, vaatii se edelleen täysi-ikäisyyttä itseään silpovilta henkilöiltä. Tämä ei tietenkään Setan kulttuurimarxisteille kelpaa.

”Meidän järjestöjen näkökulmasta ehdottomasti suurin puute tässä lakiuudistuksessa on se, että tässä edelleen sukupuolijuridisen vahvistamisen ehtona pysyy täysi-ikäisyys. Norjassa voi 15-vuotias sen omalla ilmoituksellaan tehdä. Sitten 6‑vuotias lapsi voi tehdä sen yhteistyössä huoltajiensa kanssa”, Setan puheenjohtaja Kerttu Tarjamo valittaa.

Toisin sanoen Setan mukaan esikouluikäisen lapsen tulisi saada leikata biologian mukanaan tuomat sukupuolielimensä pois, mikäli hän näin päättää. Setan mukaan 6‑vuotias lapsi on jo älyllisesti niin kehittynyt, että voi tehdä koko loppuelämäänsä vaikuttavia päätöksiä.

Lähde: MTV Uutiset

Kotimaa Kulttuurimarxismi Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Seta Transut

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Känkkä

  Vastaa

  Kuusivuotiaan lapsen tasolla tuo porukka siis, joka tuollaista ajaa. En tiedä, kun lukee tällaisia uutisia, haluaa väistämättä länsimaisen kulttuurin tuhoutuvan niin perinpohjaisesti, ettei jää kiveä kiven päälle.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  ”Hulluja ei kynnetä eikä kylvetä, niitä sikiää ihan muuten vaan”! Äitivainaani viisaita opetuksia.

 • otto suni

  Vastaa

  Setan älykääpiöihin verrattuna 6‑vuotias lapsi on älyn jättiläinen! Tämän hallituksen aikana saamme kokea Suomen tuhon ja yksi ilmeneminen siitä on juuri pedofilian kehittyminen lähes uskonnoksi. Ihminen syntyy joko pojaksi tai tytöksi, kehitykseen vaikuttaa ympäristö ja mahdollinen geenivirhe. Ei muuta, pelastakaa lapset näiltä hulluilta!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Emme todellakaan elä terveessä yhteiskunnassa, kun Setan kaltaiset järjestöt saavat olla olemassa ja levittää rappiosanomaansa.
  Alle 18-vuotias ei saa laittaa euroa pitkävetoon, mutta 6‑vuotias voisi tuosta noin vaan vaihtaa sukupuoltaan papereihin. Mitä vittua?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Täysi-ikäisillä setalaisilla älyllinen kehittyminen on jäänyt tapahtumatta.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kyllä läntinen kulttuuri on katoamassa maapallolta, kun tiede on menettänyt ohjaavan voimansa järjettömille ideologioille. Voipa olla niinkin pahasti, että läntinen kulttuuri pahoinvoinnissaan tuhoaa muitakin kulttuureita ydinvoimillaan.

  Lasten tietenkin pitää saada leikkiä olevansa myös toista sukupuolta. Sellaisia vaiheita liittynee kaikkien terveitten lasten kasvamiseen. Mutta se, että lähdetään muuttelemaan biologista alkuperää, tulisi kieltää selvällä lainsäädännöllä, koska johonkin luonnonmukaiseen elämään tyytymättömiä ongelmallisia on aina olemassa.

  Jos kysymyksessä on geneettinen häiriö, joita nykyään on enemmän kuin aikaisemmin, osaavat lääkärit voivat helpottaa tällaisten poikkeuslasten elämää, eivät mutatoituneet vanhemmat. Ikäviä mutaatioita on nykyään enemmän olemassa etenkin Suomessa, jossa imeväisten kuolleisuus lienee 0,2%. Ikäviä mutaatioita on myös liian monen valtaan halunneen päänupissa, mikä on syynä kyseessä olevien luonnottomien lakien laatimiseen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitä muita kulttuureita?

 • Pahan Jumala

  Vastaa

  Ongelmana sukupuolen ilmoituksena näen että siinä mielivallalla saadaan muut käyttäytymään. Jos minä voin pakottaa muut puhumaan ja toimimaan sen mukaan mitä minä tunnen, näen sen ongelmana. Näinhän tapahtuu kun kokemuksilleni annetaan lain voima.

  Tämä lasten sukupuolielimien silpominen on ollut muodissa ihmisten keskuudessa niin kauan kun kirjoitettu sana on ollut olemassa.

  Tälläinen munakorilla käyminen tarvitsee ainakin tärkeän syyn. Jopa paholaista kiinnostaa, poimitaanko hedelmät epäkypsinä.

  Jos ihan totta puhutaan, kaikki tai lähes kaikki tämän Saatanan kätyrien fyysiset piirteet ovat epämuodostuneita. Erityisesti feministeillä, näillä sääntöjen ja sanojen alistamilla alistajilla on erityisen vahvat leuat ja poskipäät muistuttaen itämaisia klassisia Saatanan/pahuuden kuvia. Esm Japanilaisia demoni/lohikäärme/leijona hahmoja.

  Nyt nämä epämuodostuneet tyypit on tippumassa kadotukseen. Siis pois tästä fyysisestä maailmasta. Kadoksiin, pois, ei enää täällä fyysisellä muodollaan. Eli sen näkösiä arkkityyppejä ei enää geenien mukana täällä elä. Niin he huutavat ja yrittävät kiskoa muita mukaansa.

 • Masa

  Vastaa

  Artisteista julkisuuden henkilöistä on iso osa Transvestiittiä. Maailmaa hallitseva eliitti on Vapaamuureita. Heillä on uskontonsa nukaan oikeus yhtyä kaikkeen, palvovat Bahometia el saatanaa. Kauanko vielä kestää että kansa tajuaa väestönvaihdon ongelmat. Tarkoitus on kasvatta orja sukupolvi eliitille eli 2 eri kansaluokkaa kuten satoja vuosia sitten.

 • Salomon

  Vastaa

  Aikoinaan jos olisin lapsena sanonut jotain typerää, tyyliin, haluun olla tyttö, niin olisin saanut remmistä selkään niin, että se tuntuisi vieläkin. Nykyään halataan ja toivotetaan onnea

 • entinen lapsi

  Vastaa

  Millainen olin kuusivuotiaana? Opettelin ajamaan polkupyörällä, opettelin uimaan ja lukemaan sekä kirjoittamaan. Jos vanhemmat sanoivat jotakin, niin se oli se ainoa oikea ehdoton totuus, sillä kyllä he tietävät. 

  Entäpä jos tuolloin oltaisiin ehdotettu, että ehkäpä tyttönä olisi hauskempaa? Nimi vain paperiin ja pieni operaatio puutarhasaksien kanssa, niin sitten saat jäätelöä. Kuinkahan nopeasti sisäisistä ristiriidoista kumpuavat henkiset ongelmat olisivat ajaneet itsetuhoon?

  Viisikymppiset ovat parin vuoden päästä, ihan hyvin menee, enkä ole koskaan halunnut olla toista sukupuolta. Sitä vain ihmettelen, että miksi vasemmistolaiset ovat aina joko yksinkertaisia, seonneita, kusipäitä, tai jokin kombinaatio näistä?

 • Minä

  Vastaa

  Haluavat tehdä lapsista sekopäitä. Kuusivuotias lapsi saattaa kuvitella, että sukupuolenvaihto olisi kiva asia ja vieläpä uskoa siihen, että sukupuoli vaihtuu, kun aikuiset sitä ideaa myyvät. Tosiasiassa sukupuolta ei voi vaihtaa, mutta sen voi tärvellä.

  He siis haluavat jallittaa lapset, jotka eivät ymmärrä mitä se sukupuolen vaihto on, eikä heillä ole mitään käsitystä seksuaalisuudesta, tekemään päätöksiä mielikuvitusta olevan sukupuolenvaihdoksen. Lapsethan uskovat mitä vaan ja ovat helppoja uhreja huijareille ja sitähän tuo on. Lapset huijataan uskomaan, että sukupuolen voi vaihtaa. Nämä ihmiset ovat pahuuden asialla.

 • juha II

  Vastaa

  Lainaan presidentti J. K. Paasikiveä (1870−1956). Seta ”Puhuu kyllä kauniisti, mutta täyttä paskaa!!!”

 • Hema

  Vastaa

  Sovitaanko että minä päätän teidän kaikkien puolesta? Minuakin harmittaa kun Saila Niinistö on omaksunut toksisen biologian, kepeän aatteellisuuden sijaan. Minä päättäisin että kerran voi vaihtaa, jos on aikuinen. Toisen kerran jos yrittää, menettää vehkeensä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi