Transukriittiset lesbot häädettiin poliisin toimesta pois Pride ‑marssilta Britanniassa

Poliisi hääti lesbot, koska transut uhkasivat käydä väkivaltaisiksi.

Rappiokulttuuri

Poliisi oli käskenyt transuvastaisten lesboaktivistien ryhmää poistumaan Pride ‑marssilta Cardiffin kaupungissa Iso-Britanniassa, jotta nämä eivät aiheuttaisi konfliktia heidän läsnäolostaan suuttuneiden transumiesten kanssa.

Lesbojen aktivistiryhmä, Get The L Out UK, oli saapunut paikalla kantaen mukanaan banderolleja, joissa luki muun muassa: ”Lesbot eivät tykkää peniksistä” ja ”Transaktivismi pyyhkii lesbot pois.”

Banderollit olivat herättäneet raivoa paikalla olleissa miestransuissa, jotka uhkasivat käydä väkivaltaisiksi lesboja kohtaan. Koska transut ovat kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa lesbojen yläpuolella, poliisit poistivat lesbot marssilta väkivaltaisten transujen sijaan.

Lesbojen ohella transut ovat sodassa myös feministien kanssa, koska näihin ryhmiin kuuluvat eivät usein tunnusta naisia esittäviä miehiä oikeiksi naisiksi. Transumiehet ovat muun muassa vaatineet lesboja harrastamaan seksiä heidän kanssaan, sillä vaikka näillä olisikin penis jalkovälissään, tulisi lesbojen olla seksuaalisesti kiinnostuneita heistä koska he luokittelevat itsensä naisiksi.

Lähde: Daily Mail

Britannia Kulttuurimarxismi Lesbot Pride Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Sekoaminen on aika totaalista ja pahenemaan päin.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Toiset ovat lesbompia kuin toiset

 • Puolueeton

  Vastaa

  Pitäisi jo hiljalleen todeta vallanpitäjien piirissä ettei luonnottomia tapoja hyväksyttäisi julkisuuden ilmiönä. Yksityiselämässää ihminen saakoon olla normaalista poikkeva ellei häiritse muiden elämäntyyliä. Siinä olkoon riittävä suvaitsevaisuuden raja.

 • pöh

  Vastaa

  Jos tässä uskoisi johonkin, niin lopun ajat on lähellä.
  En ole koskaan ollut mikään uskovainen, mutta on sitä vaikeina aikoina joskus kätensä ristinnyt.
  Tämä maailma on oikeasti täysin sairas ja itsetuhoinen.

  • joo

   Vastaa

   Lue Swedenborgia, Urantia kirjaa ja RA/ykseyden lakia.
   Oli totta tai ei niin aikapaljon positiivisemman olon saa.

 • Julli

  Vastaa

  😆

  Tätä sekopäiden keskinäistä kiukuttelua on ilo seurata.

  Moniko miestransu on palkkatöissä?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia.

 • Timppis

  Vastaa

  Partalillit ottaa lämpöö lepakoista.nyt popkornit esiin limpparit mukiin ja odotellaan kun kunnon rekkalesbo takoo partalillejä turpaan.se on jo näkemisen arvoista.

 • Ai jaa?

  Vastaa

  Mihinkäs unohtui paikallinen valtaväestö? Eli heterot, joiden naamaan yritettiin hieroa tätäkin sontaa. Ilman että he olisivat tätäkään tilanneet. Mielisairasta touhua on.

 • Tony

  Vastaa

  ”Lesbot eivät pidä peniksistä”? Onpas ahdasmielistä. Ovatko nämä nyt siis ABCDEFHIV-porukkaa vaiko vanhan liiton lesboja? Voihan ihminen olla vaikka non-binary trans-lesbokin. Miettikää sitä — voi mennä aivo solmuun. Ei kai tavan homoja kiinnosta näiden aakkosvammaisten mökellys. Homot & lesbot — ml. trans-ihmisetkin — tahtovat varmaankin elää elämänsä mainostamatta itseään sen kummemmin. Eli normaalia elämää vain. Nämä (((agendaa))) tai mitälie saastaa ajavat sekopäät ovat sitten eri asia. Tämä superlesbojen ja supersuvakkien välinen tappelu on yhtä hienoa kuin albaanien ja irakilaisten jengitappelut Suomessa.

 • Arto

  Vastaa

  Tällee paskalla istuessa hyvää viihdettä… xD

 • Jarkko

  Vastaa

  Katselen juuri Suomi–Ruotsi-maaottelua. Enää ei saisi pojista ja tytöistä käyttää vihasanoja ”pojat” ja ”tytöt”, vaan on puhuttava M17- ja N17-sarjoista. Ilmeisesti tuossa on takana se ettei alaikäisiä saa enää sukupuolittaa. (Aikuisena saa sitten parrakas, meikkinaamainen mies urheilla hyvällä omallatunnolla nuorten naisten seassa.) Mutta miksi heitä saa kutsua ”miehiksi” ja ”naisiksi”? Entä gender fluid – ja bi-gender-ihmiset (two-spirit), joilla vaihtuu sukupuoli vaikka päivittäin tai monta kertaakin päivässä? On hienoa että vihaliikennemerkeistä on saatu sukupuolet pois ja korvattu hahmot sukupuolettomilla pallopäillä. Mutta miltä tämä tuntuu aseksuaalien ja hermafrodiittien mielestä? Onko heiltä kysytty lupaa tähän positiiviseen syrjintään, joka on myös syrjintää, jos se tehdään ilman suostumusta.

  Toinen havainto on se että stadionilla on mukana henkilöitä, joilla on ollut maailman vaarallisin tauti (korona) kaksikin kertaa viimeisen parin kuukauden aikana, mutta jotka silti kulkevat muiden urheilijoiden, toimittajien, toimitsijoiden & yleisön joukossa ilman Kiinassa 0,1 sentillä valmistettuja kangaspaloja, joita Suomessa sitten myydään euron hinnalla? Mihin koronan vaarallisuus katosi?

 • Eikka

  Vastaa

  Hehehehee.…..heh.…..hehhehheheheeeeeeeee.

 • juha II

  Vastaa

  Eipä tunnu olevan ”keneltäkään pois”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi