Sateenkaariväki taas riidoissa – transumiehet ahdistelevat lesboja äärivasemmistolaisyhteisöissä

Lesboja syytetään transfobiasta, koska he eivät ole seksuaalisesti kiinnostuneita naisia esittävistä miehistä.

Viihde

"En pysty penetroimaan naista, sillä olen itsekin nainen."

Useampi lesbo feministiaktivisti Ranskassa on julkisesti kertonut yhteisössään esiintyvän seksuaalista ahdistelua miehestä naiseksi ”pyrkivien” transujen toimesta. Transut ovat vastanneet tähän syyttämällä lesboja transfobiasta, koska nämä eivät ole seksuaalisesti kiinnostuneita heistä.

11 lesbon allekirjoittamassa avoimessa kirjeessä, joka julkaistiin Marianne-lehdessä, allekirjoittajat kertovat, että ”transumiehet järjestelmällisesti yrittävät ottaa vallan lesbojärjestöissä”.

”Heidän johtamissaan tiloissa joudumme käymään läpi työpajoja nimeltä ’genitaalisten mieltymysten purkaminen’, joissa meitä aivopestään olemaan tuntematta vastahakoisuutta yhdyntään ja fellaatioon,” kirjeessä sanotaan.

Toisin sanoen, naisia esittävät miehet käytännössä käännyttävät lesboja heteroiksi saadakseen heiltä seksiä. Asetelma on äärimmäisen kiusallinen kulttuurimarxisteille, jotka omassa propagandassaan väittävät, että miehet voivat muuttua naisiksi yksinkertaisesti ilmoittamalla uuden ”sukupuoli-identiteettinsä”.

Lähde: Breitbart

Äärivasemmisto Feminismi Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Raiskaus Rappiokulttuuri Seksuaalirikokset Transut Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • mun sukuelimet,.maailman elimet

  Vastaa

  kiinnostaa aivan julmetusti,etta mihin kalustoon noita sukuelimiaan sohottellee.
  tunkekoon vaikka giljotiiniin minun puolesta.
  mina olen seksuaalusuudeltani kirahvi ja jos ei seksikumppanilla ole 5 metrin kaulaa niin ne kuuluu vankilaan kirahviseksifobiassaan, mieluummin tietty giljotiiniin koska seksi ja minun harvinainen yliherruuteni.
  oottelen postista lordin arvonimea,.eiko se anneta aina yhdelle maailman hulluimmista persoonista

 • Juha P

  Vastaa

  Hajota ja hallitse pоliisin toiminnassa.

  Pоliisi käyttäytyy entistä väkivaltaisemmin ja pоliisihаllintо vielä lisäksi valikoi erityisen väkivaltaiset yksilöt torjumaan hallituksen vastaisia miеlеnоsоituksiа.

  Se mikä on vähemmälle huomiolle jäänyt mutta on pоliisin kannalta suorastaan eksistentiaalinen kysymys on:
  – Jos pоliisi ei pysty osoittamaan erityistä raakuutta toimiessaan kansalaisia vastaan, johtaa siihen, että kansainvälinen eliitti muodostaa pakolaisista omaa valtaansa turvaavat joukot ja pоliisit syrjäytyvät kokonaan valtarakenteen ulkopuolelle.

  USA:ssa on jo nyt tilanne, että BLM-nimellä toimivat Antifаn palkkasotilaat ovat ottaneet merkittävän osan valtion toiminnoista haltuunsa. Esimerkiksi Minneapolisin oikeudenkäynnin tulos varmistettiin uhkaamalla oikeuden jäseniä murhaamisella.
  – POLICE SOURCES: Dоzеns Of Busеs Arriving Full Of Armеd Riоtеrs Bеfоrе Chаuvin Vеrdict

  Onkо Suоmеn аluееllе tаi lyhyеn lеntоyhtеydеn päähän jо muоdоstеttu väkivаltаisistа pаkоlаisistа jа kаukоmаillа kоulutеtuistа pаlkkаsоtilаistа kооstuvаt tаistеlujоukоt, jоtkа vаin оdоttаvаt käskyä?
  – Ulkоministеrin tоimеstа tällаistеn lеntоyhtеyksiеn tоimivuus оn jо tеstаttu, jоttа nе оvаt nоpеаsti оtеttаvissа käyttöön..

  Mitä mеidän pitäisi tеhdä …

 • kieroon kasvaneet

  Vastaa

  Ai saatana… Miten voi ihmiset olla noin sekaisin? Elämän pitää olla joko todella tylsää tai sitten on suuri määrä huumeita ja/tai mielenterveysongelmia. Mutta että transumiehet haluaa pippelilleen pimppiä… Hitto että naurattaa. Nehän on naisia ja eihän ne silloin halua edes omistaa pippeliä.

  Alkaako tässä olla se hetki että euroopan hovien ja sotien avioliittojen tulos vaikuttaa perinnöllisiin sairauksiin. Mannertahan on kuljettu ristiin rastiin ja kaikki ovat enemmän tai vähemmän toisilleen sukulaisia. Olisi mielenkiintoista tietää mikä on pedigree (sukusiitosprosentti) noilla ransumiehillä ja lesbonaisilla.

 • Niinpä niin

  Vastaa

  No usa taisi avata pelin eli ensimmäinen transuministeri. Kyllä se vielä euroopassakin. Mielisairaita nuo on.

 • juha.

  Vastaa

  Johan jo aikaa sitten Turun ”yliopistossakin” ovat nämä ”pörriäiset” sun muut ”omituisten otusten kerholaiset”- (by Rölli) – ovat olleet ilmiriidoissan keskenään.
  Kanadassa ”Kansaivälisenä naisten päivänä” transut hyökätä jo ennalta tai ”livenä” uhkaillen väkivallalla ”syntymä-naisia” juhlistamasta kyseistä juhlapäivää.
  Feministit Ranskassa hyökkäsivät mieltäänosoittavien tavis-naisten kimppuun fyysisesti, koska nämä protestoivat muslimien ja afrikkalaisten miesten tekemiä raiskausrikoksia vastaan ranskalaisia normi-naisia kohtaan.
  Kumma kyllä sensuellit ranskalaisnaiset tuossa rakkauden maassa luvatussamaassa ovat huomattavasti ”pihimpiä” kuin suomalaisnaiset, jotka ovat tilastoissa aivan kärkeä. Kerroin vain sen mitä käppyrät antavat ymmärtää. En muuta.

 • Late

  Vastaa

  Miksi nää transut ei kölki toisiaan. Pitävät varmaan siellä alitajunnassaan itsekkin toisiaan oksettavina epäsikiöinä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi