Sanoma-konsernin seksisarjaan värvätty rotumuukalainen tuomittiin pedofiliasta

Tuotantoyhtiön arvopohjasta kertoi kaiken oleellisen se, ettei Secomandia tahdottu poistaa sarjasta senkään jälkeen, kun uutiset syytteistä tulivat julki.

Rappiokulttuuri

Marion Lucas Secomandi.

Uutisoimme viime syksynä roskaviihdeohjelma Temptation Islandiin osallistuneen kiintiömustan Marion Lucas Secomandin odottaneen syytettä törkeästä raiskauksesta. Nyt rotumuukalainen on saanut tuomion kokonaisuudessa, johon liittyy muun muassa pedofiliaa.

Temptation Island on kulttuurimarxistinen tv-sarja, jossa nuoria aikuisia kannustetaan elämään kuten huorat. Länsimaiselle viihdeteollisuudelle ominaiseen tapaan sarjassa on pyritty parittamaan Secomandin kaltaisia rotumuukalaisia valkoisille naisille.

Tuotantoyhtiön arvopohjasta kertoi kaiken oleellisen se, ettei Secomandia tahdottu poistaa sarjasta senkään jälkeen, kun uutiset syytteistä tulivat julki. Todennäköisesti ajatus mustasta raiskaajasta ”houkutusten saarella” suomalaistyttöjen kanssa kiihotti juutalaisen Sanoma-konsernin omistaman Nelonen Median johtoa.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus päätti tuomita Secomandin vankeuteen törkeistä seksuaalirikoksista. Kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden tuomio tuli törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lähde: Yle

Afrikkalaiset Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Maahanmuutto Marion Lucas Secomandi Nelonen Media Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rodunsekoitus Rotu Sanoma Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Temptation Island Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Törkeä raiskaus

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Ped

    Vastaa

    Pedarin nimi on Marlon, ei Marion

  • Jorma Teräs

    Vastaa

    Miksi lähteenä yle, tuo kulttuurimarxismin johtotähti ja pahempi kuin Sanoma? Muualla kerrottiin siitä, että oli vedelty kakkoseen ja kaikesta päätellen ihan kuiviltaan. Tuomio oli siis naurettava…

    • Nimetön

      Vastaa

      Mystistä, että Reporadio kertoo tällaisia. Ovatko muuttaneet jotain linjauksia viime aikoina?

      Lammaslauman järjestelmäuskovaisuus – jälleen itse järjestelmän kertomana – lisääntynyt kuulemma viime aikoina: https://archive.ph/6WV47 , jonka näkee kyllä hyvin jopa Ylilaudalla.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Matkaselleissä taitaa olla tunkua. Tällaisen pikkutuomion voi varmaan kuitata noissa piireissä muutaman pamfletin lukemisella.

  • Jari Mäkinen

    Vastaa

    Munat Irti

  • Nimetön

    Vastaa

    Kiitos tiedosta, Partisaani! Sanoman, kuten muidenkin vihervassarimedioiden tavoite on tuhota kansallisvaltiot ja niiden kulttuurit ja moraali.
    Rahaeliitillä on utopistisen suunnitelmat koko maailman varalle kuten Marxilla aikoinaan. Rahaa sen toteuttamiseksi ei säästellä, mutta lopulta kaiken maksajana on rehellinen, työtätekevä kansa.

  • Piikivi

    Vastaa

    Iljetys

  • Julli

    Vastaa

    Rappioneekeri taas kykyjään vastaavissa hommissa.

    Näitä pitäisi muistaa kives-vasara-alasin-käsittelyllä ennen kuin lähetetään muiden neekereiden keskuuteen Afrikkaan.

  • juha II

    Vastaa

    Taas kävi ”Wanhanaikainen”!!!
    Sairasta, niin sairasta!

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Ihan kohta tulee varmasti uusi tosi-tv ohjelma, jossa noita rotumuukalaisia on muutamia suljettuna samaan rakennukseen ison määrän pieniä lapsia kanssa. Ja sitten katsotaan 247 sitä, kun ne raiskaa lapsia ja vihervassarit selostavat samaan aikaan ”kuinka tämä on ihan normaalia, kun olemme suvaitsevia”. Siinäpä uusi ohjelma formaatti Sanoma konsernille.

  • Vain yksi asia on mulle arvoitus

    Vastaa

    Miksi pitää raiskailla, jos kiimasia suvakkiämmiä riittää jonoksi asti?

    • GLGL

      Vastaa

      Koska suvakkiämmät tarjoavat ensin suostumusasiakirjaa, joka pitää allekirjoittaa.

      • julmajuha

        Vastaa

        Kukaan ei ole niin hullu, että nussisi jotain saatanan norsu suvakkia. Ei edes tyhmä tai umpisokea.

  • setämies

    Vastaa

    Veikkaan että Taposen mielestä mustien tekemiin seksuaalirikoksiin ei Suomessa ole siihen sopivaa infrastruktuuria.

  • herra X

    Vastaa

    Todella ylimielinen tyyppi ! Hän sai mitä ansaitsi, valitettavasti tuomio on liian pieni. Lyhyen elämänsä aikana hän loukkasi monia.

  • Herrenvolk

    Vastaa

    Kyrpä poikki juuresta ja mutiaisen omaan perseeseen. Juutalaiset päästivät tämänkin saastan televisioon.

  • herra X

    Vastaa

    Järkyttävää! … on kulunut kuukausi tuomion vastaanottamisesta ja tämä Marlon kävelee vapaasti Lappeenrannassa. Näyttää siltä, ​​​​että ”supertähti” ei joudu vankilaan. Onnistuitko lunastamaan?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi