Transuhulluutta Britanniassa: Miestä kiellettiin luovuttamasta verta, koska ei suostunut vastaamaan onko hän raskaana

Kuusikymppinen mies ei suostunut ottamaan osaa yhteiskunnan sukupuolisekoiluun.

Rappiokulttuuri

Leslie Sinclair. Joidenkin mielestä hän saattaa olla raskaana.

Säännöllisesti verta luovuttanut 66-vuotias brittimies Leslie Sinclair, yritti tapansa mukaan mennä tekemään verenluovutusta, mutta hänet käännytettiin pois paikalta koska hän ei suostunut vastaamaan klinikan lomakkeen kysymykseen siitä, onko hän raskaana. Raskaana olevat, tai alle kuusi kuukautta sitten raskaana olleet eivät saa luovuttaa verta.

”Tein henkilökunnalle selväksi, että en voi olla siinä asemassa ollessani kuusikymppinen mies, mutta minulle sanottiin, että kysymykseen pitää vastata tai en voi luovuttaa verta,” Sinclair kertoi.

Maan veripalvelun johto kommentoi tapausta sanoen, että kysymys raskaana olemisesta laajennettiin koskemaan kaikkia luovuttajia ”inklusiivisuussyistä”, koska ”aina ei voi tietää onko joku raskaana vai ei”.

”Julkisena toimijana otamme huomioon muutokset yhteiskunnassa ja kuinka moiset kysymykset voidaan kysyä ilman syrjintää. Meillä on myös velvollisuus edistää inklusiivisuutta ja näin ollen kaikilta luovuttajilta kysytään nykyään samat kysymykset,” veripalvelun ohjaaja Marc Turner kommentoi.

Lähde: Breitbart

Rappiokulttuuri Tiede & luonto Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Snif

    Vastaa

    Oi helvetin helvetti.
    Tulisi jo meteori ja tuhoaisi koko maapallon.

  • Timo

    Vastaa

    Jos uskotte johonkin ylempään voimaan, niin rukoilkaa ettette koskaan tarvitse pussiverta. Suomessakin veren puhtaus selvitetään maagisella A4-paperilomakkeella. Tämä taikapaperi puhdistaa veren. Rituaalissa lappu annetaan luovuttajalle, joka vastaa kysymyksiin ”oletko parisuhteessa” ja ”oletko harrastanut anaaliseksiä viimeisen puolen vuoden aikana”. Luuleeko joku etteivät homot käy silti luovuttamassa verta? Kannattaa muistaa että homoilla HIV on 200 kertaa todennäköisempää. Suurin osa ei tiedä kantavansa virusta. Naisillakin yleisin tapa todeta virus on ensiraskauden yhteydessä neuvolassa.

    Sitten nykyään on vielä ”biseksuaaleja” eli homoja, jotka känni/huumepäissään harrastavat myös joskus seksiä naisten kanssa. Näin se tauti leviää oikein kivasti kansaan.

    • mikael

      Vastaa

      Vaikka toi psykoosi nyt kivaa onkin niin kyllä se luovutettu veri testataan niin hiv:n kuin homobakteerienkin varalta.

  • Piikivi

    Vastaa

    Olisivat sitten tehneet miehelle raskaustestin, niin olisivat saaneet mielenrauhan. Pikkulapsikin tietää, ettei mies voi synnyttää. Mutta ei järkensä menettänyt aikuinen.

  • pöh

    Vastaa

    Ei kyllä hirveästi herätä luottamusta terveysviranomaisiin jos luulevat että mies on raskaana.
    Mies on biologinen sukupuoli eikä mikään valintakysymys.

  • K-Pax2

    Vastaa

    It’s hard to be a heteromies!

  • Nimetön

    Vastaa

    Kaikki miehet vaan laittamaan rasti ruutuun, että on raskaana tai molempiin ruutuihin.

    • Kyynikko

      Vastaa

      Tulee mieleen amerikkalainen tarina miehestä, jonka havaittiin olevan raskaana tämän toimitettua pakollisen virtsanäytteen työnantajalleen.

  • George

    Vastaa

    Sitä kohta saa kutsun neuvolaan tarkastukseen, onko pieniin päin?

  • Ei näin.

    Vastaa

    Yksi hullus pois ”Kansainvälinen olympiakomitea lakkautti sukupuolitestit Sydneyn olympialaisten alla, vuonna 2000” mutta toinen tilalle

  • Julli

    Vastaa

    V i t u n h u l l u t!

    Vihervasemmistolaisuus 💚❤️☮️🌈 on ihmiskunnan syöpä!

  • juha II

    Vastaa

    On kunniallisempaa mennä hulluinhuoneele syystä kuin vastata mokomaan hulluuteen lomakkeessa. Jos henkilökunta on tuota tasoa niin yhtä hyvin voi mennä istumaan muurahaispesään. Siellä purraan eikä kysellä joutavia.

  • Schlageter

    Vastaa

    Verenluovuttamista kannattaa välttää. Koskaan ei tiedä, kenet sillä pelastetaan, ja kaikkien pelastaminen ei ole myönteistä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi