Transuhulluutta Britanniassa: Miestä kiellettiin luovuttamasta verta, koska ei suostunut vastaamaan onko hän raskaana

Kuusikymppinen mies ei suostunut ottamaan osaa yhteiskunnan sukupuolisekoiluun.

Rappiokulttuuri

Leslie Sinclair. Joidenkin mielestä hän saattaa olla raskaana.

Säännöllisesti verta luovuttanut 66-vuotias brittimies Leslie Sinclair, yritti tapansa mukaan mennä tekemään verenluovutusta, mutta hänet käännytettiin pois paikalta koska hän ei suostunut vastaamaan klinikan lomakkeen kysymykseen siitä, onko hän raskaana. Raskaana olevat, tai alle kuusi kuukautta sitten raskaana olleet eivät saa luovuttaa verta.

”Tein henkilökunnalle selväksi, että en voi olla siinä asemassa ollessani kuusikymppinen mies, mutta minulle sanottiin, että kysymykseen pitää vastata tai en voi luovuttaa verta,” Sinclair kertoi.

Maan veripalvelun johto kommentoi tapausta sanoen, että kysymys raskaana olemisesta laajennettiin koskemaan kaikkia luovuttajia ”inklusiivisuussyistä”, koska ”aina ei voi tietää onko joku raskaana vai ei”.

”Julkisena toimijana otamme huomioon muutokset yhteiskunnassa ja kuinka moiset kysymykset voidaan kysyä ilman syrjintää. Meillä on myös velvollisuus edistää inklusiivisuutta ja näin ollen kaikilta luovuttajilta kysytään nykyään samat kysymykset,” veripalvelun ohjaaja Marc Turner kommentoi.

Lähde: Breitbart

Rappiokulttuuri Tiede & luonto Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Oi helvetin helvetti.
  Tulisi jo meteori ja tuhoaisi koko maapallon.

 • Timo

  Vastaa

  Jos uskotte johonkin ylempään voimaan, niin rukoilkaa ettette koskaan tarvitse pussiverta. Suomessakin veren puhtaus selvitetään maagisella A4-paperilomakkeella. Tämä taikapaperi puhdistaa veren. Rituaalissa lappu annetaan luovuttajalle, joka vastaa kysymyksiin ”oletko parisuhteessa” ja ”oletko harrastanut anaaliseksiä viimeisen puolen vuoden aikana”. Luuleeko joku etteivät homot käy silti luovuttamassa verta? Kannattaa muistaa että homoilla HIV on 200 kertaa todennäköisempää. Suurin osa ei tiedä kantavansa virusta. Naisillakin yleisin tapa todeta virus on ensiraskauden yhteydessä neuvolassa.

  Sitten nykyään on vielä ”biseksuaaleja” eli homoja, jotka känni/huumepäissään harrastavat myös joskus seksiä naisten kanssa. Näin se tauti leviää oikein kivasti kansaan.

  • mikael

   Vastaa

   Vaikka toi psykoosi nyt kivaa onkin niin kyllä se luovutettu veri testataan niin hiv:n kuin homobakteerienkin varalta.

 • Piikivi

  Vastaa

  Olisivat sitten tehneet miehelle raskaustestin, niin olisivat saaneet mielenrauhan. Pikkulapsikin tietää, ettei mies voi synnyttää. Mutta ei järkensä menettänyt aikuinen.

 • pöh

  Vastaa

  Ei kyllä hirveästi herätä luottamusta terveysviranomaisiin jos luulevat että mies on raskaana.
  Mies on biologinen sukupuoli eikä mikään valintakysymys.

 • K-Pax2

  Vastaa

  It’s hard to be a heteromies!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki miehet vaan laittamaan rasti ruutuun, että on raskaana tai molempiin ruutuihin.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Tulee mieleen amerikkalainen tarina miehestä, jonka havaittiin olevan raskaana tämän toimitettua pakollisen virtsanäytteen työnantajalleen.

 • George

  Vastaa

  Sitä kohta saa kutsun neuvolaan tarkastukseen, onko pieniin päin?

 • Ei näin.

  Vastaa

  Yksi hullus pois ”Kansainvälinen olympiakomitea lakkautti sukupuolitestit Sydneyn olympialaisten alla, vuonna 2000” mutta toinen tilalle

 • Julli

  Vastaa

  V i t u n h u l l u t!

  Vihervasemmistolaisuus 💚❤️☮️🌈 on ihmiskunnan syöpä!

 • juha II

  Vastaa

  On kunniallisempaa mennä hulluinhuoneele syystä kuin vastata mokomaan hulluuteen lomakkeessa. Jos henkilökunta on tuota tasoa niin yhtä hyvin voi mennä istumaan muurahaispesään. Siellä purraan eikä kysellä joutavia.

 • Schlageter

  Vastaa

  Verenluovuttamista kannattaa välttää. Koskaan ei tiedä, kenet sillä pelastetaan, ja kaikkien pelastaminen ei ole myönteistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi