Kulttuurimarxismia Tuska-festivaaleilla: Pride-paneeli ja Johanna Vehkoo puhujana

Helsingin Sanomien ja Tuskan yhdessä järjestämä Tuska Forum by HS -puhetilaisuus korostaa musiikkilehti Infernon mukaan tänä vuonna "erityisesti sananvapauden, totuuden ja tasa-arvon teemoja".

Rappiokulttuuri

Kaupallisten ja valtavirtaista yhteiskuntaa syleilevien metalliyhtyeiden Tuska-festivaali liputtaa tänä vuonna entistäkin vahvemmin kulttuurimarxismin puolesta. Siinä missä aitoa vastakulttuuria edustavia metallikonsertteja, kuten savolaista Apocalyptic Ritesia, pyritään kieltämään Suomen eduskunnassa asti, Tuska tekee tänä vuonna yhteistyötä valtaeliittiä edustavan Helsingin Sanomien ja Priden kanssa.

Helsingin Sanomien ja Tuskan yhdessä järjestämä Tuska Forum by HS ‑puhetilaisuus korostaa musiikkilehti Infernon mukaan tänä vuonna ”erityisesti sananvapauden, totuuden ja tasa-arvon teemoja”. Sananvapauden aspektia paikalla edustaa Yleisradion vihapuhuja Johanna Vehkoo, joka on ollut viime vuodet otsikoissa saatuaan syytteen Junes Lokan kunnian loukkaamisesta.

Vehkoo joutui oikeuteen hänen vihjailtuaan, että rauhanomaisena kansalaisaktivistina tunnettu Lokka olisi pyrkinyt järjestämään hänen turvallisuuttaan uhannen ”natsiväijytyksen”. Mitään todisteita Lokan järjestämästä väitetystä ”väijytyksestä” ei koskaan kuitenkaan esitetty, vaan kyse oli Vehkoon sepittämästä poliittisesta valheesta.

Pride: Transustrippausta alaikäisille

Homolobbausta ja avoimien rajojen maahanmuuttoa kannattava Vehkoo on kerännyt roimasti uhripisteitä väittämällä, että oikeudenkäynnit ovat vieneet hänen mielenterveytensä ja työkykynsä. Suomen eliitti on palkinnut Vehkoon tästä hyvästä Kansainvälisen lehdistöinstituutin Suomen ryhmän sananvapauspalkinnolla ja journalistiikan työelämäprofessorin tittelillä Tampereen yliopistolla.

Vehkoon ohella Tuskassa vierailee myös Helsinki Pride ‑instituutio, joka on viime vuosina keskittynyt entistä vahvemmin lasten seksualisointiin eli pedofiliaan.

”Ohjelmaan kuuluu myös Pride-viikon kunniaksi Pride x Tuska ‑keskustelu, jossa pohditaan, kuuluuko vähemmistön ääni riittävästi taiteessa ja kulttuurissa,” Inferno uutisoi. Tänä vuonna Pride järjestää myös ”vain alaikäisille” suunnatun transujen strippaustyöpajan.

Lähde: Inferno

Apocalyptic Rites Helsingin Sanomat Helsinki Pride Homolobby Johanna Vehkoo Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Tuska

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hienoa, että Partisaani nostaa näitä esille. Jos jollain tämän luettua on vielä liput tähän tapahtumaan hankkimatta, tietää miten toimia.

  Homoagendaa jne. ovat tietääkseni olleet ajamassa viime vuodet kaikki suuret kesäfestarit. Viimeksi toki 2019 kun viime ja toissavuotena ei järjestetty lörönän takia.

 • Salomon

  Vastaa

  Yhtään ei karkaile yhtään tää touhu käsistä

 • Irmgard

  Vastaa

  Ei tarvitse enään Tuska-festareille mennä. Mielisairasta, luonnonjärjestyksen sekä Jumalan vastaista homomädätystä tungetaan nykyään jokapaikkaan. Yhdenkään lapsen ei pitäisi koskaan joutua kohtaamaan transvestiitteja eikä muitakaan samaan viiteryhmään kuuluvia mielenvikaisia perverssejä friikkejä. Hiekkakuopalla on heidän oikea, ja myös viimeinen osoitteensa tässä maailmassa.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Jaa että Tampereen Yliopisto myöntänyt tuollaisen tittelin – muinaisen Tiedotusopin Laitoksen perinne jatkuu. Ei ole Lokallakaan kaikki muumit kanootissa, mutta Vehkoon mielen terveydestä ei sen rinnalla voi edes puhua.

 • kalle randstedt

  Vastaa

  BOIKOTOIKAA TUSKAA !

  • GLGL

   Vastaa

   Pitääpä katsoa, mitä bändejä siellä soittelee ja jättää niiden seuraavat älpyt ostamatta. Ja, jos sattuu jo joitakin levyjä omistamaan, pitää harkita FOTC (Frisbee off the cliff).

   Todellinen metallipää ottaa mahdollisimman suuren etäisyyden noihin vehkooihin, vaikka kuinka olisi pitkä tukka.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Ei kai bändeillä nyt ole osaa tuohon marxilaismädätykseen tai ne ennestään vielä tiennyt siitä, kun sinne suostuivat ja eiköhän ne (yleensä ainakin) välitä vaan siellä hauskanpidosta ja siitä että saavat liksan siellä soittamisesta.
    Jotkut taas voivat olla mahdollisesti olla tietämättömiäkin joistain kulttuurimarxismin haitoista.

    Yksi bändi, mitä siellä ainakin kannattaa boikotoida, niin on Kreator! Se on ainakin hirmu vasemmistolainen.

    • Nimetön

     Vastaa

     Eikä tiedä myöskään valtaosa lammasmassasta, jotka tuonne kalliit liput hankkien, syystä tai toisesta, osallistuu.

    • GLGL

     Vastaa

     Olet oikeassa Suomen soturi. Karrikoin tahallani (cancel-kulttuurin hengessä…).

     Jos olisit esiintyvän bändin jäsen ja kävisi ilmi, että venue, jossa esiinnyt, on kaapattu vihervasemmistolaiselle mädätykselle, mitä tekisit? Pettäisit fanit perumalla keikan, vai esiintyisit myrkyt nielemällä? Vaikea paikka. No Tuskassa sitten mitataan, ketkä on metallia, ja ketkä ei.…

 • Leima otsaan epäilijöille

  Vastaa

  Lisäksi mukana on joku tietokirjailija puhumassa salaliittoteorioista. Saammeko kuulla, että transfobia on pelkkää äärioikeistolaisten levittämää salaliittoteoriaa? 

  Onhan se näppärää, kun voi leimata kenet tahansa väärää mielipidettä olevan helposti sekopääksi. Ai sinä epäilet, että Euroopan väestöä oltaisiin muka vaihtamassa. Olet hullu, se on pelkkä salaliittoteoria. Nyt sateenkaarilippu kouraan, ja muista huomioida uussuomalaisten erilainen kulttuuritausta.

  • TT

   Vastaa

   Salaliittoteoreetikoksi leimaaminen on osa laajempaa kaasuvalotus- eli ’gaslighting’- kampanjaa, jolla ihmiset saadaan hylkäämään oma pikku järkensä. Vihervasurit valehtelevat ja mädättävät jatkuvasti, mutta heidän luomansa ryhmäpaine pakottaa uskomaan kaikki terveen järjen tai moraalin vastaisuudet. Lopulta heikkomieliset antautuvat ja uskovat kaiken sen roskan, mitä hesarit ja ylet heille tyrkyttävät. Näin syntyy punavihreä kupla eli kultti sekä sen alakultit kuten koronakultti, ilmastokultti tai pervokultit, mutilaation tai jopa pedofilian hyväksyminen. Taustalla isorikkaat globalistit nauravat.

   Vain heikkomieliset surkimukset antautuvat näille kulteille. Salaliittohörhön maine on pieni hinta siitä, että välttää tämän.

   • Metallin "kapinaa"

    Vastaa

    Aika mielenkiintoinen konsepti kyllä ”festareilla”, kun kylkeen järjestetään valtamedian tukemana ties mitä propagandatilaisuuksia.

    Onneksi rankemman metallin ystäville on Steelfest Hyvinkäällä.

 • Ei pervoparaadeille

  Vastaa

  Kaikilta vanhemmilta jotka päästävät lapsensa transuparaateihin, pitäisi ottaa huoltajuus pois. Lapset kasvaa kieroon jos pääsevät noiden mielisairaiden aivopesemäksi

 • Eikka

  Vastaa

  Tuska-festivaalista on tullut nimensä veroinen.

 • White Boy

  Vastaa

  Eipä olisi tullut vuosia sitten kuuloonkaan, että sitoutumattomien metallifestareiden ohjelmistoon olisi musiikin lisäksi kuulunut ideologioiden pakkotuputus ja hyvesignalointi. Surullista, kuinka alas voidaankaan vajota.

 • Nimetön

  Vastaa

  Politiikka vittuun musiikista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   RAC-musiikkiin kuuluu politiikka, kokeile kuunnella sitä.

  • Hh1488

   Vastaa

   Yllättävän paljon kaikki Neil youngit silti niitä vasemmisto loruja lauleskelee

   • Nimetön

    Vastaa

    Mutta sehän on sitä yhteiskunnallista ”keskustelua” tai ”kritiikkiä” tai mitä onkaan..

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Johannaa voi nyt tituleerata professori Vehkooksi. 

  ”Hänet on valittu Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessoriksi lukuvuodeksi 2022–2023[5]. ”
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Johanna_Vehkoo

  Tehtävä lienee osa-aikainen eli palkka jäänee 20–50 prosenttiin täysiaikaisen professorin palkasta.

 • Syntymähullu

  Vastaa

  Miten vehkoo on muka voinut menettää mielenterveytensä, kun sillä ei ole sitä koskaan ollutkaan?

 • .

  Vastaa

  Kuvassa liivi bändilogoilla joista tiedän kahden jäsenen puhuneen homojen olevan negatiivinen ilmiö.
  Ainakin Pantera ja Guns n roses.
  Näissä ainakin oli rokin suorapuheisuuden ja sananvapauden henkeä, ellei muuta.

 • Observer

  Vastaa

  Tuska parhaimmillaan on paska turhimmillaan.

 • juha II

  Vastaa

  Löysä paska valuu alaspäin!!!

 • Kalle latosuo

  Vastaa

  Ja sitten ihmetellään miksi nuoret voi pahoin

 • Loppu

  Vastaa

  Hyvinkään Steelfesteillä ei sateenkaarilippuja näkynyt, mustia aurinkoja kylläkin. Tämä rappio tulee vain pahenemaan ja leviämään yhä laajemmalle, yhä sairaampia yksilöitä päästetään ääneen ja yhä pahempia perversioita syötetään pienille lapsille. Meidän yhteiskunta tulee kyykkäämään lopullisesti, siinä ei enää Taposen ja muiden kansansa ja ihmisyyden pettäneiden sensuuri- ja pelotteluhankkeet enää tehoa. Vielä jaksetaan ihmetellä, miksi varsinkin nuoriso voi erittäin huonosti tällä hetkellä, miksi syntyneisyys on pohjamudissa ja yksinäisyys tapissa. Juu juu nämä ovat vain vihaa lietsovia uutisia, mutta tämäkin TOTTA, se on vain esitetty siinä muodossa, missä perusterveen ihmisen sen pitäisi ymmärtää ja käsitellä. Terve ihminen EI pidä tällaista hyväksyttävänä ja luonnollisena.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Älkää menkö tuollaiseen turmelevaan tapahtumaan! Lapsille kasvurauha! Seksiperverssien ei kuulu päästä käsiksi lapsiin. Voihan kansallismieliset toimijat järjestää omia tapahtumia ja konsertteja. Mikä pakko on tunkea näihin kieroutuneisiin massojen tapahtumiin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi