Lasta ahdistellut homopoliitikko työskenteli hallituksen pedofilian vastaisessa työryhmässä Britanniassa

Useat poliisit ovat jo aiemmin jääneet kiinni pedofiilijengien suojelemisesta, koska tämä on ollut osa virkavallan "rasisminvastaista strategiaa".

Rappiokulttuuri

Imran Ahmed Khan.

Britannian ”konservatiivipuolueen” parlamentaarikko, maahanmuuttajataustainen homopedofiili Imran Ahmed Khan työskenteli hallituksen työryhmässä, jonka tavoite oli torjua lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Asia nousi julki hiljattain, kun Khan sai tuomion poikaan kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.

Tuomarin mukaan Khan oli juottanut alaikäisen uhrinsa väkisin humalaan, näyttänyt tälle pornoa ja sen jälkeen käynyt tähän käsiksi. Khan tunnetaan Britannian ensimmäisenä homomuslimina, joka pääsi parlamenttiin.

Khanin pitkäaikainen ystävä, niin ikään ”konservatiivipuolueeseen” kuuluva homoaktivisti Crispin Blunt puolusteli seksuaalirikollista ja kutsui tuomiota ”oikeusmurhaksi”. Blunt on johtanut parlamentissa Global LGBT+ Rights ‑nimistä homolobbausryhmää, johon kuului useiden eri puolueiden edustajia.

Puoluejohdolla yhteys Epsteiniin

Tieto siitä, että pedofiili oli päästetty työskentelemään pedofilian vastaiseen hallituksen työryhmään, on järkyttänyt brittejä. Maassa on toiminut vuosikymmenten ajan pääasiassa pakistanilaisten johtamia kylmäverisiä pedofiilijengejä, jotka ovat erikoistuneet valkoisten lasten kaappaamiseen ja raiskaamiseen. Useat poliisit ovat jo aiemmin jääneet kiinni pedofiilijengien suojelemisesta, koska tämä on ollut osa virkavallan ”rasisminvastaista strategiaa”.

Tieto Khanin roolista työryhmässä viittaa siihen, että maahanmuuttajien pedofiilijengeillä on ollut suojelijoita jopa poliisijohtajiakin korkeammissa asemissa. Khan liittyi työryhmään sen jälkeen, kun hän oli ahdistellut lasta ja käynyt poliisin kuulusteluissa.

”Konservatiivipuoluetta” oltiin varoitettu Khaniin liittyneestä rikosepäilystä, mutta puolue nimitti pedofiilin työryhmään siitä huolimatta. Tämä ei ole yllättävää, koska puolueen juutalaistaustaisella puheenjohtajalla Boris Johnsonilla on ollut yhteyksiä jopa juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin globaalia ihmiskauppaverkostoa organisoineeseen Ghislaine Maxwelliin.

Lähde: Breitbart

Boris Johnson Britannia Crispin Blunt Ghislaine Maxwell Homolobby Homoseksuaalisuus Imran Ahmed Khan Jeffrey Epstein Lasten seksualisointi LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Pakistanilaiset Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi