Britannian pääministeri Johnson flirttaillut pedofiili Epsteinin rikoskumppanin kanssa

Johnsonit ovat jo aiemmin kertoneet, että heidän suvussaan on Epsteinien ja Maxwellien tavoin juutalaista verta.

Sionismi

Boris Johnson suorittamassa juutalaista rituaalia.

Britannian pääministeri Boris Johnsonin sisko Rachel Johnson hätkähdytti hiukan ennen vuodenvaihdetta kirjoittamalla valtavirtaiseen The Spectator ‑lehteen artikkelin, jossa hän osoitti sympatiaa juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin juutalaiselle rikoskumppanille Ghislaine Maxwellille.

Epsteinin oikea käsi Maxwell sai vuodenvaihteessa useita tuomioita pedofiilirikoksista, kuten alaikäisiin kohdistuneesta seksiorjakaupasta.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt juutalainen finanssimies Jeffrey Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin lukeutui muun muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiä. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta.

Myös Ghislaine Maxwellin juutalainen isä oli pahamaineinen Mossad-agentti. Maxwell sai tuomion hänen saalistettuaan kaduilta tyttöjä, jotka Epstein raiskasi ja paritti sen jälkeen eteenpäin sionistiselle sisäpiirilleen.

Epstein ja Maxwell.

Boris Johnson flirttaillut Ghislaine Maxwellin kanssa

Britanniassa on kuohuttu erityisen paljon siitä, että yksi Epsteinin ja Maxwellin vakioasiakkaista oli Britannian prinssi Andrew, joka on kuningatar Elisabetin kolmas lapsi. Vähemmälle huomiolle on kuitenkin jäänyt raiskaavan juutalaiskaksikon suhde Britannian pääministeri Boris Johnsoniin ja hänen lähipiiriinsä.

The Spectator ‑lehden artikkelissa Rachel Johnson totesi, että ”on hankala olla säälimättä Ghislaine Maxwellia”. Heti artikkelin alussa Johnson kertoi myös tavanneensa Maxwellin. Johnsonin mukaan oli surullista, että Maxwell joutui kärsimään yli 500 päivää eristyksissä odottaessaan oikeudenkäyntiään.

Artikkelin kummallisimmassa kohdassa Rachel Johson kertoi kohtaamisesta Oxfordin yliopistolla. Tuolloin ”tuhmista silmistään” tunnettu Maxwell ”lepuutti korkeakorkoisen saappaan koristamaa säärtään” Boris Johnsonin reidellä. Toisin sanoen Britannian tuleva pääministeri flirttaili juutalaisen tulevan seksiorjakauppiaan kanssa. Maxwell kutsui Johsonit myös järjestämiinsä juhliin. Nyt Maxwellia odottaa jopa kymmenien vuosien vankeus ”juhliensa” ansiosta.

Johnsonit ovat jo aiemmin kertoneet, että heidän suvussaan on Epsteinien ja Maxwellien tavoin juutalaista verta. The Times of Israelille antamassaan haastattelussa Boris Johnson kertoi, että juutalaisten juurtensa vuoksi hän ”suuttuu aina, jos hän saa vainun antisemitismistä”.

Lähteet: The Spectator, Independent, Daily Mail, The Times of Israel

Antisemitismi Boris Johnson Britannia Britannian juutalaisyhteisö Ehud Barak Ghislaine Maxwell Ihmiskauppa Israel Jeffrey Epstein Joukkoraiskaus Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset Korruptio Kuninkaalliset Lapsenraiskaus LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rachel Johnson Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksiorjuus Seksuaalirikokset Sionismi Törkeä raiskaus Ulkomaat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  /// Boris Johnson kertoi, että juutalaisten juurtensa vuoksi hän ”suuttuu aina, jos hän saa vainun antisemitismistä”. ///

  Antisemitismi käsitetään yleensä juutalaisvastaisuudeksi. Kumminkin termi viittaa seemiläisyyteen eli kyseessä on antiseemiläisyys. Seemiläisiä kansoja ovat hebrealaisten lisäksi muun muassa arabit. 

  Johtopäätös. Ne, jotka puhuvat antisemitismistä juutalaisvastaisuutena, eivät ymmärrä, mistä puhuvat. Näitä ymmärtämättömiä on myös juutalaisissa. Esimerkiksi Jerusalem Post on julkaissut harhaanjohtavan määritelmän termille. Termin nykykäyttö on valheellista.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Seemil%C3%A4iset
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi
  https://www.jpost.com/Diaspora/Antisemitism

 • Talonpoika

  Vastaa

  Näillä Build Back Better poliitikoilla ja pedofiileilla tuntuu olevan paljon yhteistä.

 • L. Lammas

  Vastaa

  Ottakaa piikit älkääkä murehtiko turhia asioita, jotka eivät teille edes kuulu. Kyllä maailman johtajat hoitavat maailman asiat kuntoon.

 • Tomppa

  Vastaa

  Samaa kerhoa nämä ovat kaikki kärkipoliitikot ja miljardöörit. Samat on harrastukset ja huvitukset. Ei tämä valejuutalainen pankkiirieliitti jätä potentiaalisia pilliin puhaltajia henkiin. Heidän lonkeronsa ulottuvat kaikkialle, niin kuin Epsteinin ”itsemurha” paljastaa, ja heillä on loputtomasti rahaa suunitelmansa toteuttamiseen.

 • Kysyn vaan

  Vastaa

  Onko länsimaissa yhtään johtajaa, joka EI olisi juutalaisten sätkynukke?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sanat eivät riitä.

  Kuvaavaa nykytilanteelle oli Epsteinin uutisointi YLE:ssä. Eräskin vinkuva akka YLE-uutisissa sanoi aina Epsteinin nimen ”epstiin”. Huomatkaa ”epstiin. Eli Steiner sanottaisiin siis uutisissa ”stiiner”. Ja taas lehmä lensi.

  Tämä lienee jo ehkä liikaa kuviteltu, mutta mielestäni kyseisen ”uutisankkurin” äänessä oli vahva seelasellamainen vinku eli bona fide heprealainen vinku, mutta piru niistä tietää. Näin se kuitenkin menee, korruptoitunut media tekee mitä tahansa mielistellääkseen isäntäänsä, mitään häpyä ei ole, mikään ei ole pyhää, kunhan sionisti-isäntä on tyytyväinen.

  Bill Clinton lensi todistetusti muistaakseni 37 kertaa Epsteinin Lolita Expressillä. Ja vielä vuosi pari sitten ahvenanmaalainen oligarkki maksoi 100.000 euroa saadakseen tämän pedofiilin syntymäpäiviensä kunniavieraaksi. Oi näitä aikoja. Ja tämän ex-presidentin ja pedofiilin vaimo oli päästä Yhdysvaltain presidentiksi. Mutta eipä siinä mitään kummallista olisi ollutkaan, onhan nykyinen dementoitunut aasi ja hänen poikansa lukuisten huorien asiakas ja narkkari eli eipä mitään uutta sionistien korruptoimassa eliitissä. Arkipäivää.

  Sionismia arjessa.

 • juha II

  Vastaa

  Eikös tuo ole se ”pedo-kynttelikkö”?

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kyseessä on 9‑haarainen hanukkiah eli 7‑haaraisen menorah kynttelikön vain hanukka-aikaan käytettävä versio. Boriksella on päässään kipa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi