Brittisairaala peitteli transun tekemää raiskausta: ”Paikalla ei ollut miestä!”

Sairaalan kieron logiikan mukaan "transnainen raiskaamassa naista ei voi olla raiskaus, koska tapauksessa ei ole miestä osallisena."

Rappiokulttuuri

"En pysty penetroimaan naista, sillä olen itsekin nainen."

Iso-Britannian julkisen terveydenhuollon johto pyrki peittelemään viime vuonna tapahtunutta transun tekemää raiskausta sairaalan ”pelkästään naisille” tarkoitetulla potilasosastolla. Raiskatuksi joutuneen naisen tehtyä rikosilmoituksen viranomaisille, sairaala oli väittänyt poliisille, että raiskausta ei ole voinut tapahtua, koska ”tiloissa ei ole ollut yhtäkään miestä.”

Suoritetusta rikoksesta löytyi valvontakameramateriaaliakin, mutta sairaala piti jääräpäisesti kiinni näkemyksestään, että ”raiskaus vaatii uhrin penetroimista ja tekijän ollessa nainen, hän ei ole voinut tehdä moista.”

Sairaalan seinähullu johto siis vakavissaan väitti, että mies, joka esittää naista, ei voi raiskata naista, koska hänellä ei voi olla penistä koska tämä on nainen.

Tapauksesta on käyty väittelyä Britannian parlamentin ylähuoneessa asti, paronitar Emma Nicholsonin puhuen sairaalan toimia vastaan.

”Kesti melkein vuoden, ennen kuin sairaala viimeinkin myönsi, että osastolla oli mies ja että raiskaus todella tapahtui,” hän kommentoi.

Lähde

Britannia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Sekoaminen alkaa olla aika totaalista.

 • Teeperi

  Vastaa

  Transun tunteitahan olisi loukattu jos häntä sanottaisiin mieheksi. Transun tunteet on modernissa maailmassa tärkeämmät kuin raiskauksen uhri

 • pää määrää

  Vastaa

  Pakko sairaalan oli yrittää pimittää tapaus, koska naisten potilasosastolle oli päästetty mies.
  Tämä on seurausta sairaasta kulttuuristamme. Seuraavaksi voikin ihmitellä, miksi kulttuurimme on ylisuvaitsevainen, tasa-arvoa ylikorostava ja enemmistöä kohtaan rasistinen.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Koska myönnetään että elämme eurokommunismissa ja internatsismissa. Pyhät arvot homot ja pakolaiset. Kiinan kommarikin antaa yrittää. On siellä silti Kiinakommunismi. Tosin ilman mamuja ja homoja. Koronafasismi. Venäjä lähinnä kansallinen sosialismi. Venäjä ensin.

 • Eikka

  Vastaa

  Tämä transupelleily on mennyt jo liian pitkälle.

 • Louhi

  Vastaa

  Traagisinta ei ole transut, jotka ovat lauma mielenterveysongelmaista rikollissaastaa, vaan kaikki ne oletettavasti tolkulliset ja lainkuuliaiset kansalaiset, joista ei ole sanomaan… Ei!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionismia par excellence. 

  Mikään ei ole vierasta sionismille. Mies on nainen, nainen on mies, pedofiilejä ihaillaan, suurikokoiset miehet voivat mukiloida naisia ”urheilussa”. Kammottavan näköiset huoriksi maalatut transut ”lukevat satuja” lapsille, mahdollisesti tekopenikset vilkkuen.

  Mitä kammottavampi perversio, sitä varmemmin sionistimediat suojelevat sitä.

  Missä sionismi, siellä perversio. Missä sionismi, siellä valkoinen nainen, mies ja lapsi alistetaan perversseille, 247.

  Ilman sionismia tulevaisuus olisi valoisa. Sionismi vie meidät helvettiin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tällainen hulluus saa melkein toivomaan, että Biden ja Putin selvittäisivät välinsä ydinaseilla. Ei tämä enää demokraattisilla keinoilla kirjaudu

 • juha II

  Vastaa

  On aivan turha siunailla mihin tämä maailma on menossa kun olemme jo siellä!
  Lyön vetoa, että Afrikan masait nauravat kysymykselle: ”Mikä on nainen?”
  Täällähän se on täysi mysteeri. Eikä kukaan edes uskalla vastata oikein!!!

  • Nimetön

   Vastaa

   Jep. Koko muu maailma nauraa paskaista naurua tälle touhulle. Täällä kuvitellaan et ollaan fiksua länttä vaik maapallon aivopessyin ja siten typerin sakki asuu täällä
   Vittu ku hävettää tä länsimaailma ja siksi jos venäjä hyökkäisi en puolustaisi tätä hallitusta,”kulttuuria” tai ”arvoja”. Ja tosiaan ”kulttuuri” ” ja ”arvot” siksi että niitä ei oikeasti enää edes ole

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi