Skotlannin oikeus määräsi: Sukupuolikiintiöitä ei saa täyttää transuilla

Transut eivät täytä naisen määritelmää oikeuden mukaan.

Rappiokulttuuri

Skotlannin hallitus hävisi oikeustaistelun hakemansa lakimuutoksen suhteen joka olisi ”laajentanut naisen määritelmää” kattamaan naisia esittävät transut. Naistenoikeusaktiivit sanoivat lakimuutoksen rikkovan ”suojattuja ominaisuuksia” liittyen sukupuoleen Iso-Britannian vuoden 2010 Tasa-arvolain mukaan.

Edinbughin oikeus myös linjasi Skotlannin kansallispuolueen ylittäneen arvovaltansa suunnitellessaan sukupuoliedustuksen vaatimustaan julkisen sektorin johtokuntiin, millä näihin vaadittiin 50 prosentin naisosuutta.

Tuomarit huomauttivat, että lakimuutoksen määritelmä naisesta olisi teoriassa mahdollistanut sen, että johtokunnat olisivat voineet täyttää naiskiintiönsä ottamatta mukaan yhtäkään biologista naista.

On harvinaista, että länsimaassa oikeus nykyään tekee moisia linjauksia. Voi olla, että tulevaisuudessa transuilun kiihtyessä naisen määritelmä päätyy Skotlannin oikeudessa uudestaan käsittelyyn. Kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa transut kuitenkin ovat naisten yläpuolella.

Lähde

Rappiokulttuuri Skotlanti Transut Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Lännestä on tullut koko maailman naurun aihe. Esimerkiksi Länsi on ainoa maapallon osa, joka sabotoi itse itseään ilmasto-hoaxin kautta. Kiina, Intia, Arabimaat, Etelä-Amerikka, Afrikka tai Venäjäkin viittaavat kintaalla ympäristövaatimuksille. Mitään transu- tai naiskiintiöiden kaltaista typeryyttä niissä ei ole eikä niihin tule. V*tuttaa päivä päivältä enemmän olla osa mielisairasta Länttä. Koko ajan keksitään uusia ”hoaxeja” ja sekopäisiä kampanjoita, joiden vuoksi tulevaisuuden suunnittelu alkaa olla Suomessa mahdotonta. Lainsäätäjä tai viranomainen uhkaa jopa rangaistuksilla, jos et näihin usko.

 • totaali Vallan kaappaus

  Vastaa

  Hysteerinen ukrainalainen aktivisti, joka purskahti kyyneliin tiedotustilaisuudessa ja anoi Britannian pääministeriä Boris Johnsonia määräämään lentokieltoalueen, on paljastunut Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan Klaus Schwabin asiamieheksi.

  tämä ukrainan kriisi on valjastettu kokonaan
  **rajattoman vallan keppihevoseksi **

  tukemaan – näiden liberaali demokraattien
  vasemmistolaisten vähemmistöjen
  koko maailman vallankaappausta

 • Hh1488

  Vastaa

  Milloinkohan keksitään nais kiintiöt puolustusvoimien kenraalikuntaan. Aivan älytöntä toimintaa. Ihmiset pitäis valita pelkästään pätevyytensä perusteella kyseiseen tehtävään ei sen perusteella, että olet nainen/naistesittävä homo transu saudiarabiasta. Juuri tämän takia länsi tulee katoamaan ja häviämme venäjälle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi