Vantaan vankilassa tapettu oli tuomittu pedofiili

Vantaan vankilassa tutkitaan epäiltyä henkirikosta. Se on tapahtunut niin sanotulla matkaselliosastolla sellissä, jossa on kuolleen lisäksi ollut viisi muutakin vankia.

Rappiokulttuuri

Viranomaiset ovat tällä hetkellä vaitonaisia tapauksesta. Kaikki sellissä olleet on otettu kiinni tutkinnan ajaksi. Selleissä ei saa lain mukaan olla kameroita, joten asiaa ei ainakaan niiden kautta saa selvitettyä.

Iltalehden tietojen mukaan arkkuun päätynyt olisi tuomittu pedofiili ja raiskaaja. Hän on viime syksynä saanut tuomion kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä yhdestä raiskauksesta. Uhrit olivat tekoaikaan 14- ja 15-vuotiaita. Tuomio oli 2 vuotta ja 6 kuukautta.

Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jossa uhrin sisko muistelee kuollutta veljeään. Tässä näkyy suomalaismies, joka olisi tämä kuollut pedofiili. Partisaani ei kuitenkaan saanut varmistettua videon aitoutta, joten emme ainakaan toistaiseksi julkaise sitä.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Suora toiminta Uutiset Vankeus Vankila

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Äärivasemmisto puolustamassa seksuaalirikollista, oli ihan arvattavissa.

    • Ari

      Vastaa

      Totta helvetissä.

  • Kapo

    Vastaa

    Jedem das sein Jokaiselle ansioidensa mukaan jo aikoinaan aseveljen vastaanottokeskuksella toivoteltiin.

  • Nimetön

    Vastaa

    Jos pitää paikkansa niin helvetin hyvä, yksi pedofiili vähemmän. Jutku-Dimitri tietenkin puolustelee pedaria.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Ollikaisen tilitys puhuu vahvasti sen puolesta että kyseessä OLI👍 lasten raiskaaja.

  • Tushkeissi

    Vastaa

    Onko kysees pahamaineinen Milan jaff.

    • toivossa elävä

      Vastaa

      Stadissa ainakin suomalaisnuoret, varsinkin tytöt juhlivat Milan Jaffin kuolemaa. Tänään on kuulemma juhlapäivä. Jos näin on, niin taidan itsekin ottaa pienet. On se, tai oli sellainen elukka, ettei paremmasta paskakasasta väliä. Vai onko ”herra” kutsunut omiaan? Allahu akbar!!

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Eikö tuo ollut joku iranilainen paskannpuskija; näin ainakin proffa kirjoitti. Siinä tapauksessa kädet ristiin ja Herralle kiitos: Yks´ vähemmän!

  • matti mainio

    Vastaa

    Pedofiilin Suomen oikeuslaitoksesta saatua pikku tuomiota hiukan korjattiin vankienhoitolaitoksessa vastaamaan rikoksen vakavuutta ja ihmisten oikeustajua. Korjattu tuomio sitten laitettiin täytäntöön ilman isompia valituskierroksia ja vitkuttelua saman tien eri tahojen yhteistyöllä. Lasten turvallisuudesta tulee huolehtia.

  • Aatu. H

    Vastaa

    Matti Mainio pedarit hoituu kuten kerroit! TsauTsauzeskutyylinen oikeudenkäynti on nopea ja tehokas. Aikaa ei mene turhiin valituskierroksiin ja kaveri pääsee mamanmajoille lerssiänsä heiluttelemaan.

  • Nimetön

    Vastaa

    Iltalehden mukaan väitettyjen tapahtumien aikaan poika on ollut 18 ja tytöt 14 ja 15 vuotta, joten näyttää siltä, että ikäero on ollut maksimissaan neljä vuotta.

    Ottaen huomioon lainkäyttöviranomaisten taso sekä se, että Suomessa mies voidaan tuomita raiskauksesta pelkästään sen johdosta, että nainen alkaa sittemmin väittää, että mies on hänet raiskannut, niin kyse on voinut olla samalla kehitystasolla olleiden henkilöiden epäselvästä seksuaalisesta kanssakäymisestä, minkä johdosta on päädytty langettavaan ratkaisuun. Joka tapauksessa tämä langettava ratkaisu on osaltaan sittemmin johtanut 19 vuotiaan pojan kuolemaan.

    Asian uutisoinnissa hieman rauhallisempi tyyli ja ”lööppivapaa” otsikointi olisi ollut paikallaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi