Nelonen aikoo esittää Temptation Islandin raiskaussyytteistä huolimatta

Temptation Island on kanavan yksi suosituimmista sarjoista.

Rappiokulttuuri

television, tv, broken

Nelonen aikoo esittää Temptation Island ‑roskaviihdesarjan 10. tuotantokauden yhden siinä mukana olevan miehen raiskaus- ja pedofiliasyytteistä huolimatta. Sarjassa varattuja naisia saalistava musta mies on saanut syytteen törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.

Kanavan kotimaisen viihdepuolen toimituspäällikkö Mirko Baas perustelee medialle seuraavaa: ”On kuitenkin syytä muistaa, että vaikka syytteet ovat raskaita ja järkyttäviä, asian oikeuskäsittely on vielä kesken.”

Nelonen on Sanoma Median omistama kanava. Sanoma Media on vuosia nostanut esille MeToo-kampanjoita, mutta ilmeisesti tällä kertaa kyse on eri asiasta, sillä kauden hyllyttäminen osuisi omaan lompakkoon. 

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Maahanmuutto MeToo Musta rotu Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Teknologia Uutiset Väestönvaihto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tero

  Vastaa

  Tuskin osuu edes omaan lompakkoon koska näiltä realitysarjoihin osallistuvilta vaaditaan tunnetusti etukäteen allekirjoittamaan salassapitopapereiden lisäksi myös takuulla esimerkiksi käynnissä olevista rikostutkinnoista yms muista asioista, joilla on vaikutusta ohjelman esityksen kannalta.
  Epäilen vahvasti että tämä on vain Sanoma Median mielestä eri asia, koska kyseessä ei ole valkoinen normi suomalainen.
  Käräjäoikeuden kautta aivan varmasti pystyisivät saamaan korvaukset kustannuksista vaikka tää (pedofiili)epäilty ei mitään maksaisikaan.
  Kertoo paljon tuonkin puljun arvoista kun eivät malta edes odottaa käräjien tuloksia.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jospa Nelonen on saanut ennakolta tietää, että huippuosaaja todetaan syyttömäksi. Nelonen on Sanomien omistama media, joka ajaa monikulttuuria Suomeen ja siihen agendaan ei sovi edes yksittäisen huippuosaajan tuomituksi tuleminen.

 • TT

  Vastaa

  Sodoma Media on päätöksensä tehnyt.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  television, tv, broken