Ruotsin ”puolustusvoimat” mainostaa itseään sateenkaarilipulla

Kyse on symbolisesta tavasta ilmoittaa, kuka täällä hallitsee.

Rappiokulttuuri

Ruotsin ”puolustusvoimat” markkinoi itseään sateenkaarilipulla kertoen sen olevan puolustamisen arvoinen lippu. Sotilasjoukoksi tarkoitetun joukon tarkoitus olisi mainostaa sotilaallista pelotetta potentiaalisille vihollisille, mutta kyseinen sotilasjoukko tuskin pelottaa ketään.

Puolustusvoimien mainoskuva julkaistiin Svenska Dagbladetissa sunnuntaina. Se on kuin symbolinen tapa ilmoittaa, kuka täällä hallitsee.

Puolustusvoimat pyrkii varsinaisen puolustustyön ja kansanterveydelliten asioiden sijaan ottaa osaa politiikkaan sekä rekrytoimaan homoja, transuja ja muita ”vähemmistöjen edustajia”, joiden sotilaalliset avut tai uskollisuus Ruotsin valtiolle ja kansalle ovat toissijaisia asioita.

Ruotsin armeija on pitkään tunnettu yleisenä vitsinä, eikä tämä luultavasti muuta kyseistä kuvaa.

Homokiintiö Homolobby Kulttuuri Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Puolustusvoimat Rappiokulttuuri Ruotsi Ruotsin puolustusvoimat Sateenkaarilippu Sukupuoli Svenska Dagbladet Transut Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vad i helvete

  Vastaa

  Tule ja raiskaa, kertoo lippu.

 • Jp68

  Vastaa

  Itse jouduin olemaan kosovossa ruotsalaisten kanssa samassa leirissä kfor-joukoissa ollessani ja päällimmäinen muisto kustaan rt- miehistä on se että täysiä pellejä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

 • EV

  Vastaa

  Taisitte missata Suomen PV:n Pride-päivityksen IG:ssä… Kaikki rappioituu. Ja tyypit jotka alunperin lobbasivat tätä saastaa yhteiskuntaan, tietävät tasan tarkkaan mitä se edustaa, vaikka julkisuudessa ölisevät ”tava-arvosta” ja ”yhdenvertaisuudesta” < sateenkaarisirkus on kaukana siitä. Kyseinen kulttuuri edustaa mielenvikaisia perverssioita, pedofiilien ja seksuaalirikollisten suojelua ja näiden sairaiden yksilöiden normalisointia. Suurin osa ihmisistä ei edes tajua, minkä puolesta juhlivat, mutta sehän on ”nykyaikaa”!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vielä 1980-luvulla luvulla ruotsalaiset olivat sotureita. Kauas ovat harhautuneet viikinkien jalanjäljiltä.

  Pahinta tässä on se, että Suomi orjallisesti seuraa Ruotsin esimerkkiä. Viiden vuoden kuluttua Suomen puolustusvoimat on kuin Ruotsin vastaava tänään, ellei tule sotaa, joka pakottaa palaamaan raiteille.

 • Patriootti

  Vastaa

  Aika hyvin on eurokommunistit onnistuneet suhteellisen lyhyessä ajassa. ‑70 ja ‑80 luvulla alkoivat eurokommunistit hakemaan hyväksyntää julkishallinnossa työskentelevästä keskiluokasta ja lähestyivät uusia sosiaalipoliittisia liikkeitä, kuten feminismiä ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolustajia. (lähde: Wiberg, Matti: Politiikan sanakirja ja https://www.britannica.com/topic/Eurocommunism )

  Tässä nähdään lopputulos. Miksei tämä voisi toimia käänteisesti jonkin vaikuttavan kansallismielisen liikkeen toimesta?

 • Jutku rappari

  Vastaa

  Siis ruotsia hallitsevat vapaamuurarit eli jutkujen juoksu pojat mainostavat! Kuin myös Suomen armeijan johto on täysin rappari en mädättämä!

  • Wrecking Ball

   Vastaa

   Näinhän se on, rapparit rappaa entiset Pohjoismaat umpeen kakka-tiilillään. Kaikki heitä tottelevat, sillä heidän likaisten käsien kautta kulkevat kaikki rahat, uutiset, opetusmateriaali, oikeuden päätökset ja iso osa lainsäädäntöäkin. Rapparit, te voititte, pitäkää p*ska hyvänänne!

 • Klux

  Vastaa

  ”Vähemmistö” on enemmistö kaikkien komeroiden ovet on auki.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi