Maahanmuuttajapedofiili uhriutuu kohdattuaan metsästäjänsä

Rotumuukalainen luuli pääsevänsä seksitreffeille 14-vuotiaan kanssa, mutta kohtasikin pedofiileja metsästävän Guardians Of The North -ryhmän.

Rappiokulttuuri

Minesh Patel.

Verkkoon vuodetulla videolla 27-vuotias rotumuukalainen Minesh Patel on päätynyt pedofiileja metsästävän Guardian Of The North ‑ryhmän ”hunaja-ansaan”. Hän oli ottanut yhteyttä Whatsapp-sovelluksen kautta 14-vuotiasta tyttöä esittävään ryhmän jäseneen, jolle tämä oli ehdottanut seksitreffejä.

Säälittävä pedofiili yrittää videolla luvata työskentelevänsä ilmaiseksi kiinniottajilleen, jos he vain päästävät hänet menemään. Hän myös itkien mumisee epämääräisesti joidenkin ”tappavan hänet, jos he saavat tietää”. Eräs ryhmän jäsen toteaakin tähän: ”Krokotiilin kyyneleitä.”

Patel tuomittiin 28 kuukauden vankeuteen yrityksestä houkutella lapsi seksuaaliseen tekoon. Pedofiilien metsästäminen Whatsappissa on helppoa myös Suomessa – sitä varten tarvitaan vain prepaid-liittymä ja esimerkiksi kirpputorilta hankittu puhelin, jota ei voida liittää metsästäjään. Näin metsästäjä vaalii samalla omaa tieto- ja oikeusturvaansa.

Lähde: Daily Mail

Arabit Britannia Britannian muslimiyhteisö Guardian of the North LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Omankäden oikeus Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Vahinko vain että kohta tuo ei enää toimi, sillä Suomessa laillistetaan pedofiiliaa kovaa vauhtia. Kohta 12-vuotiaidenkin kanssa saa touhuta. Ja mitä enemmän siirtolaisia on, sitä enemmän heillä on valtaa. Näin he voivat toteuttaa haaveensa laillisesti.

 • jar-jar

  Vastaa

  Twitterissä oli ainakin 100 videota britannian pedofiili metsästäjiltä missä oli pakistaani saastaa lähes joka videolla jossa ne otti kiinni ja haastatteli, kanava tietenkin taidettiin poistaa eivätkä nämä videolla olleet saalistajat suuremmalta osin edes näyttäneet katuvansa kiinni jäämistä

  Eikä liiottelua, että niin paljon videoita kun yritin ladata kaikki, luovutin 30:n kohdalla, ette voi edes kuvitella miten paljon tätä tapahtuu päivittäin jos he vain saisivat mahdollisuuden

 • jar-jar

  Vastaa

  Twitterissä oli lähes satoja videoita britannian pedofiili metsästäjiltä missä oli pakistaani saastaa lähes joka videolla jossa ne otti kiinni ja haastatteli, kanava tietenkin taidettiin poistaa eivätkä nämä suuremmalta osin edes näyttäneet katuvansa kiinni jäämistä.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Noita pedareita on liikaa. Itse joskus täysi-ikäisen tyttökaverin kanssa houkuteltiin niitä ansaan. Paikallispoliisia ei kiinnostanut mutta KRP kävi korjaamassa niitä talteen ja toivoi jatkoa toiminnalle ja olisi tarjonneet vastapalveluksia. Yksi pedari teki rikosilmoituksen, kytät kyllä kuulusteli mua mutta sanoi, että vaan siksi kun sika oli tehnyt paljon kanteluita. Sanoivat että esitutkintaa ei suoriteta.

 • timmu

  Vastaa

  hyi helvetti, minkälaisia sikoja.
  jos mä kuulen että mun 15-vuotiasta pentua houkutellaan tommosiin, niin lähden kyllä kyselemään hieman kovemmilla otteilla. 

  olkoonkin, vaikka kuinka omankäden oikeus, mutta nää lampaan n.ssijat joutaa jätepuristimeen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi