Kanadalaismies vankilaan tämän kieltäydyttyä kutsumasta transutytärtään ”pojakseen”

Kanadassa on laitonta kutsua tarkoituksella ihmistä "väärällä" sukupuolitermillä.

Rappiokulttuuri

14-vuotiaan sukupuolidysforiasta kärsivän tytön isä Robert Hoogland vangittiin Kanadassa hänen kieltäydyttyä kutsumasta tytärtään miespuolisilla ”he”- ja ”him”-pronomineilla.

Tytär oli koulussa keksinyt olevansa transu opettajien näytettyä tälle oppitunnilla pahamaineista ”SOGI 123” ‑nimellä tunnettua sateenkaaripropagandaa. Koulu oli myös vanhempien tietämättä alkanut kohdella tyttöä poikana ja käyttänyt tätä psykologilla, joka oli neuvonut tyttöä aloittamaan testosteronihoidot.

Tapaus oli johtanut oikeudenkäyntiin, jossa tuomari oli käskenyt Hooglandia jä hänen vaimoaan tunnustamaan tyttärensä ”uusi sukupuoli-identiteetti”. Hän oli lisäksi uhannut Hooglandia tuomiolla ”perheväkivallasta”, mikäli tämä yrittäisi muuttaa tyttärensä mieltä sukupuolestaan tai jos hän kutsuisi tätä naisiin liittyvillä termeillä.

”Väärän” sukupuolitermin tarkoituksellisen käyttämisen kriminalisoiva lakiuudistus C‑16 astui voimaan hallituksen hyväksynnällä vuonna 2017 Kanadan ääriliberaalin pääministerin, Justin Trudeaun suojeluksessa. Trudeaun tärkein rahoittaja on juutalainen Stephen Bronfman.

Lähde: Breitbart

Homolobby Hyväksikäyttö Justin Trudeau Kanada Kanadan juutalaisyhteisö Lasten manipulointi LGBT Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Stephen Bronfman Transut Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Koulussa pistetään tyttö seikaisin ja sitten hyökätään vanhempia vastaan, jos nämä eivät tue sitä koulussa aiheutettua sekoilua. 14-vuotiaalle on helppo syöttää ajatuksia, jotka saavat mielen horjumaan ja aikuisten suositukset jostain hormonihoidoista (siis kehon kehityksen manipulointia hormoneilla, ei hoitoa).

  Entäs kun tyttö pääsee muutaman vuoden eteenpäin ja katuu koko juttua ja tajuaa koulun painostuksen johtaneet hänet harhaan? Tyttö kärsii ja ”auttajat” viittaavat kintaalla sekä keskittyvät uusiin uhreihin.

  Sekopäisyys on kyllä aika tapissa nykymaailmassa.

 • Marjaana

  Vastaa

  Mielisairautta ei aina voida parantaa, etenkään jos sitä paljon liikenteessä. Olen pahoillani isä poloisen puolesta.

 • juha.

  Vastaa

  Juutalaisilla on massiivinen halu mädättämällä tuhota valkoinen kristitty rotu, koska se on juutalaisten pahin kilpailija, joka toisin kuin he ovat päässeet belämässään ja innovaatioissaan eteenpäin kovalla työllä itseään säästämättä. Juutalaiset ovat aina varastaneet valkoisten töiden hedelmät ja jos he ovat jotain suurella älyllään kehitelleet. Ne ovat erilaisia ”aateita”, jotka ovat aina vieneet maailman kansakunnat täydelliseen tuhoon ja hävitykseen tavalla, jotka tunnetaan kaikkein suurimpana kärsimystä tuottavina katastrofeina. Paljon suurempina kuin yksi holokausti, jossa he maksoivat vain hintaa, että olivat huutaneet Jeesus Kristuksen veren päälleen Maaherra Pontius Pilatuksen kysyessä sitä heiltä. Samalla kun juutalaiset halusivat Jeesuksen sijasta vapaaksi Barabbaan. Heistä tuli hajoittajia kansakuntien joukossa.
  On käsittämätöntä ja rikollista altistaa lapset ja nuoret millekään propagandalle kouluissa ja lastentarhoissa, koska heillä ei ole vielä tarvittavia henkisiä edellityksiä kyseenalaistaa sitä tietoa, jota heille kritiikittömästi tungetaan aivoihin. Kanada on äärimmäisen sairas kuvottava valtio, jota johtaa Kuuban kommunistijohtajan Fidel Castron äpärä.
  1960-luvulla taistolainen näyttelijä Kristiina Halkola lauloi TV:ssä ylimielisen riettaasti: ”Lapsesi ei ole sinun!!!”

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikähän sukupuoli on vaahteralla? Ihan varmuudeksi jos joskus täytyy kanadaan matkustaa..

 • Goebbels

  Vastaa

  Koittaa vielä päivä jolloin kärsivällisyytemme on kulutettu loppuun ja silloin näiden likaisten juutalaisten valehtelevat suut tukitaan.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Tytär kärsii sukupuolidysforiasta, isä kärsii sukupuolidystopiasta. Sairas maailma. Lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja rangaistavuuden piiriin pitäisi lukea myös poliittisten seksuaalijärjestöjen lapsiin kohdistama lasten seksualisointi, aivopesu ja hyväksikäyttö järjestön omiin tarpeisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi