Britannian historian pahin pedofiili murhattiin brutaalisti vankilassa

Pedofiili Richard Huckle sai vankilassa ansaitsemansa lopun psykopaatin käsissä.

Rappiokulttuuri

Pedofiili Richard Huckle.

Britannian pahimmaksi pedofiiliksi nimetty Richard Huckle tuomittiin 2016 vähintään 25 vuodeksi vankilaan 9 vuotta kestäneen ”raiskauskampanjan” seurauksena, jonka aikana hänen tiedetään raiskanneen jopa 200 alle teini-ikäistä lasta. Nuorimmat uhrit olivat vain 6‑kuukautisia vauvoja.

Huckle toimi vapaaehtoistyöntekijänä kehitysmaissa, ja kertoi avoimesti dark webissä toisille pedofiileille, kuinka kehitysmaiden lapsia on helpompi hyväksikäyttää jäämättä kiinni. Hän olikin kirjoittamassa ohjekirjaa pedofiliarikosten suorittamiseen jäämättä kiinni, ennen kuin poliisi pääsi hänen jäljilleen.

Pedofiili kohtaa loppunsa vankilassa

Vankilassa Huckle oli päätynyt samalle osastolle väkivaltarikoksista ja raiskauksen yrityksestä tuomitun psykopaatin, Paul Fitzgeraldin kanssa. Fitzgerald haaveili väkivaltafantasioidensa toteuttamisesta, ja päätti toteuttaa ne Hucklella.

Hucklen selliin mennyt Fitzgerald oli sitonut ja suukapuloinut tämän, ja sitten tehnyt hänelle seksuaalista väkivaltaa keittovälinettä käyttämällä. Hän kuvasi tekoa runolliseksi oikeudeksi, sanoen että hän tahtoi pedofiilin tuntevan uhriensa kärsimyksen.

Lopuksi hän työnsi kynän Hucklen nenästä sisään ja hakkasi tämän päätä toistuvasti lattiaa vasten. Fitzgerald tuomittiin teosta 34 vuoden vankeuteen.

Lähde: Daily Mail

Britannia Henkirikos Murha Paul Fitzgerald Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Richard Huckle Rikos Törkeä raiskaus Ulkomaat Vankeus Vankila

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kullerwo

  Vastaa

  saatto olla silti liian nopea ja tuskaton loppu tolle oliolle…

 • mrr@luukku.com

  Vastaa

  Ihanaa. Äitinä voin sanoa että lisää tällaista ja tännekin

 • Anonyymi

  Vastaa

  Onkohan antifa järjestämässä jo muistokulkuetta?

  • Bye Joden

   Vastaa

   Kyllä siitä luultavasti on Takku kommuninistisella vihasivustolla voitu jo suunnitella, Liiin, Marian, Sannan, Paavon ja muiden veijarien kesken. Ehkä päivilläkin marssisaappaat jo sauhuaa? Kestääkö Koivulaakso jo hevosten hakkauskeppejä? 

   Mene ja tiedä, mutta usein sieltä suunnalta näitä lämpimiä kyyneleitä löytyy eri sortin pahantekijöiden ja rikollisten puolesta.

 • Oikeus toteutui, osittain

  Vastaa

  Meilläpäin tällaista olisi pidetty poikkeuksellisena itsemurhana.

  Totuushan on että tuosta pedofiilista ei olisi ikinä tullut yhteiskuntakelpoista. Ja nyt kun siitä koituneet kulutkin pienenivät, niin tässä yheiskunta voitti. Ehkä uhritkin saivat vähän lohdutusta.

  Miksei muuten briteihin otettaisi kuolemanragaistusta uudelleen käyttöön?

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Nättiä. Kyllä nykymaailmassakin vielä on oikeutta, kunhan joku sitä viitsii omin käsin jakaa.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Vieläkö Dutroux on hengissä, vai ”unohdettu” vankilan käyttämättömään osaan kokemaan nälkäkuolema?

 • Pedareille köysi kaulaan

  Vastaa

  Taisi se Jimmy Saville ja hänen pedarikamunsa olle vielä pahempia, harmi kun korruptoitunut polpo suojeli ja pimitti Savillen rikoksia ja paskiainen ehti kupsahtaa ennen tuomiota.

  Pedosteinkin teki paha kyllä ”itsemurhan” ennenkuin kerkesi puhua pedari-Andrewista tai pedari-Clintonista

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tämä oli selvästi win-win

 • juha.

  Vastaa

  Vankilassa on parempi ja oikeudenmukaisempi lain luenta kuin ympäröivissä yhteiskunnissa, jonka kaikkinainen mädännäisyys ei ole ainakaan vielä kyennyt läpäisemään vankilan muureja. Sen sijaan umpikieroutuneet ”hyvää tarkoittavat idiootit” nostavat lapsen raiskaajat ”oksalle ylimmälle” eli sinne missä jo eliittikin jo on. sanottakoon, että tämä kaikki visva ja mätä, mikä kulttuurimarxistista länsimaailmaa riivaa ja sen rakenteita jäytää on alkukotinsa sylttytehtaan bisnesmiesten aikaan saamaa ja kieroa suunnitelmaa siinä missä monikulttuurisuuskin on.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Voin kuvitella vasemmistolaisen soijahomon menevän vankilaan puolustaakseen pedofiiliraiskaajaa. Joko sille tulee itku tai sitten lähtee molemmat lobotomiaan. (Tämä ei ole uskottava uhkaus, en aio brittiläiseen vankilaan raiskaajien osastolle.)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi