Netflix pyrkii sensuroimaan kritiikin pedofiilielokuvaansa kohtaan

Netflix ei ole kyennyt argumentoimaan uskottavasti kriitikoitaan vastaan, joten se on pyrkinyt hiljentämään julkisen keskustelun pakkokeinoin.

Rappiokulttuuri

Netflixin alkuperäistuotanto nojaa selkeästi 11-vuotiaiden lasten seksualisointiin.

Netflix-yhtiö on puuttunut rajuin ottein kritiikkiin, jota se on saanut Cuties-elokuvan (Suomessa ’Söpöläiset’) johdosta. Yhtiö on menettänyt syksyn aikana valtavan määrän asiakkaitaan eri puolilla maailmaa, sillä elokuvaa pidetään lapsia seksualisoivana sekä pedofiliaa normalisoivana.

Cutiesin julkaisun myötä maailmalla käynnistettiin satojentuhansien ihmisten allekirjoittama adressi elokuvan poistamiseksi. Yhdysvalloissa elokuvan ikärajaksi on asetettu 18 vuotta ja sitä vastaan on nostettu Texasissa myös kanne oikeudessa.

Elokuvan markkinointitekstissä puhutaan 11-vuotiaan tytön ”naiseuden heräämisestä” sekä ”aistikkaasta tanssiharrastuksesta” eli takapuolen heiluttamisesta vieraiden aikuisten edessä. Elokuvassa kamerat kuvaavat läheltä stripparihenkisiä tansseja esittävien vähäpukeisten tyttöjen intiimialueita.

”Tekijänoikeusrikkomuksia”

Netflix ei ole kyennyt argumentoimaan uskottavasti kriitikoitaan vastaan, joten se on pyrkinyt hiljentämään julkisen keskustelun pakkokeinoin. Yhtiö on painostanut muun muassa Twitteriä sensuroimaan raa’asti mahdollisimman suuren osan Cuties-vastaisista viesteistä.

Torrent Freak ‑sivuston mukaan Netflix on muun muassa vedonnut ”tekijänoikeusrikkomuksiin” perustellessaan sensuurivaatimuksia. Mikäli Twitter-käyttäjä on uudelleentwiitannut negatiivisten kommenttien kera Netflixin itse jakaman Cuties-trailerin, on Netflix syyttänyt kriitikkoa ”trailerin luvattomasta käytöstä”.

Mikäli traileria on sen sijaan levitetty positiivisten kommenttien kera, ei Netflix ole syyttänyt twiittaajaa ”tekijänoikeusrikkomuksista”. Menettely on kuitenkin vain lisännyt kansalaisten vihaa Netflixiä ja Twitteriä kohtaan sekä vahvistanut epäilyksiä siitä, että useat monikansalliset suuryhtiöt tukevat pedofiliaa.

Lue myös: Valtamedia valkopesee Netflixin uutta pedofiilielokuvaa

Lähde: Torrent Freak

Internet Kulttuurimarxismi LGBT Netflix Pedofilia Rappiokulttuuri Sensuuri Tekijänoikeudet Teknologia Twitter Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Retardies

  Vastaa

  Mitäpä muutakaan voi suvakeilta odottaakaan, kun uhriutumista (tässä tapauksessa ”tekijänoikeusrikkomus”). Ja siihen vielä sensuuri päälle. Kai nyt vielä näiden sylihauva polpo lähetetään tekemään kotikäyntejä? Muistaakseni ”äärioikeistolainen terrorismi” oli nousussa.Taitaa olla salakieltä ja tarkoittaa mm. pedofilian vastustamista?

 • juha.

  Vastaa

  Juutalaiset, ne juutalaiset! Kyseinen paska-firma lanseerasi viime jouluna Jeesusta pilkkaavan elokuvan, jossa homo Jeesus tuli kotonaan käymään äitinsä isänsä luona. Mukanaan Hän toi poika ystänsä – totta kai. Luopuen siitä tehtävästä, josta Uusi Testamentti kertoo läpikotaisin kristitylle maailmalle. Sen sijaan kaiken päähuomion saa tämä uusi ”morsmaikku” ja kaikki siihen liittyvä homosteleva keikistely. Että se siitä!

  En omista kyseisen paska-firman kanavaa enkä ole katsonut mainittua ”joulukuvaelmaa”, jonka läpimädät ja räävittömät juutalaiset kasasivat kokoon häväistäkseen taas jälleen kerran Jeesuksen ja kristityn maalman sen Pyhimpänä Juhlapäivänä. Vaikka ei olisi millään muotoa edes ns. uskovainen. On kuitenkin kaiken solvaamisen huippu nähdä kuinka juutalaiset kusevat silmille goyimeja keskellä kristikansan pääjuhlaa vailla mitään häpyä. 

  Mutta onhan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sanonut: ”Kristityt ovat pohjasakkaa, mutta sitä ei pidä sanoa heille, vaan heiytä on käytettävä hyväksi niin paljon kuin mahdollista!” Siis tuo Bidenin luokkaa oleva talousrikollinen.

  Ei muuta kuin esirukousta peliin Israelin valtion puolesta, että valkoisen rodun kansanmurha onnistuu varmasti! Onnistuuhan se kun se onnistui Etelä-Afrikassakin! Paitsi se meni mönkään, että buurien omaisuus jäi kaappaamatta mustan ANC:n ”värisokeuden” takia. Harmillista, perin harmillista!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi