Roskaruokajätit McDonald’s & Burger King painostavat homopropagandalla lapsia

Ravintolat järjestivät yhteisen tempauksen Helsingissä niin sanotulla Pride-viikolla.

Rappiokulttuuri

McDonald’s ja Burger King -pikaruokaloiden maskotit suutelemassa.

Roskaruokajätit McDonald’s ja Burger King ovat myrkyttäneet länsimaalaisten lapsien kehoja jo vuosikymmenten ajan. Nyt ketjut ovat päättäneet ryhtyä myrkyttämään lapsia myös kulttuurimarxistisella aivopesulla.

Ravintolat järjestivät yhteisen tempauksen Helsingissä niin sanotulla Pride-viikolla. Asiasta kertoi medialle Burger Kingin suomalainen ”brändijohtaja” Kaisa Kasila. ”Burger King on aina seissyt tasa-arvon ja tasa-arvon puolella”, Kasila totesi haastattelussa.

Tempauksessa roskaruokayhtiöt levittivät verkossa ja kaduilla kuvastoa, jossa Burger Kingin kuningasmaskotti suutelee McDonald’sin (niin ikään miespuolista) Ronald McDonald ‑maskottia. Kuvan yhteydessä on teksti ”Love Conquers All”, vaikka ”rakkauden” sijaan tämän vuoden Pride muistetaan lasten seksualisoimisesta sekä avoimesta huumemyönteisyydestä.

Burger King on käyttänyt tänä vuonna myös kulttuurimarxistien suosimaa ”uutta Pride-lippua”, jossa sateenkaaren sävyjen joukkoon on lisätty muun muassa ruskea raita symboloimaan afrikkalais- ja arabirotuja. Perinteistä sateenkaarilippua pidetään nykyään vasemmistopiireissä rasistisena.

Lähde: Breitbart

Burger King Homolobby Kotimaa Kulttuuri-imperialismi Kulttuurimarxismi Myrkyllinen ruoka Rappiokulttuuri Roskaruoka Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Eikös se olisi enemmänkin uutinen, että jokin suurfirma EI osallistuisi tähän roskaan. Ihan niin kuin mäkkärin ja burgerkingin kaltaiset firmat oikeasti välittäisivät ylipäätään ihmisistä, kun firmojen tarkoitus on tuhota ihmisten terveys myymällä halvalla roskaruokaa ja luomalla minimipalkalla olevia työpaikkoja, joihin tietysti sopisi paremmin halvemmat työntekijät kolmansista maista. Naurettavaa tekopyhyyttä, vielä naurettavampi ihmisarvon puolestapuhuja on vaikkapa Apple… Tämä poliittisten irtopisteiden kerääminen ja (sairaiden) trendien mukana meneminen on näiden firmojen markkinointia, eikä se muutu mihinkään, niin kauan kuin nykyinen rahajärjestelmä on pystyssä. Tällä hetkellä kaikkia firmoja ja valtiohallinnon toimijoita (osa jo sortunut tähän) painostetaan mukaan Prideen ym. vastenmieliseen toimintaan ja tämä tulee pahentumaan, vaikka kuinka näiden toimijoiden alaisuudessa työntekijät tätä vastustaisivat. Firmat eivät halua joutua rappioituneen someväen tai median hampaisiin. Eräs tunnettu kuntosaliyrittäjä juuri joutui tähtäimeen kieltäytyessään pridestä ja vastatessaan somessa todella hyvin näille painostajille. Tätä se tulee olemaan, ihmisten ura ja elämä tuhotaan, jos et suostu kaikkea paskaa nielemään. Nooh myrskyn jälkeen on pouta sää.

 • Los6666

  Vastaa

  pitäköön omat mieltymyksensä omana tietonaan kaikki saatanan kieroutuneet idiootit… pätee myö uskontoihin ja sukuelimiin.
  joo homous on luonnollista, mutta normaalia se ei ole, piste.
  esimerkkiä käytän apinalaumaa, mikä päättää yhtäkkiä alkaa homoiksi.
  mitenkäs sen lauman kävi? simple as that

 • anon

  Vastaa

  Tämän jälkeen aina kun näkee Burger Kingin tai Mäkkärin niin yrjö lentää. Tehokkaasti tuhottu brändi yhdellä kuvalla. Tätä ei nimittäin saa mielestä pois.

  Eipä tule syötyä roskaruokaa nykyään. Mutta boikottiin silti.

 • Ruokailija

  Vastaa

  No niin, raha äänestää. En mene syömään tänä aikana ja ehkä en sen jälkeenkään.
  Jokainen voi tehdä valintoja. Minä teen omat valintani.
  Löydän varmaan tilalle jonkun, jota ei ole syytä enää vaihtaa myöhemminkään.

 • RUNKKARI

  Vastaa

  vapaamuurarit PISTE!

 • Toffo

  Vastaa

  ”..sateenkaaren sävyjen joukkoon on lisätty muun muassa ruskea raita symboloimaan afrikkalais- ja arabirotuja”
  Kun näen kalsareissani ruskean raidan niin nyt tiedän mitä se symboloi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi