Sääntöuudistus: Oscareita vain homo- ja monikulttuurisuuselokuville

Sääntöuudistuksella propagandasta tehdään järjestelmällisempää ja tehokkaampaa.

Rappiokulttuuri

Oscar-akatemian johtaja David Rubin on juutalainen julkihomo.

Elokuva-alan Oscar-palkinnoista päättävä juutalaisjohtoinen elokuva-akatemia on julkistanut tiukat sääntöuudistukset. Vastaisuudessa palkintoja jaetaan ainoastaan ankarat poliittiset reunaehdot läpäiseville filmeille.

Sääntöuudistuksesta uutisoineen New York Timesin mukaan vuodesta 2022 alkaen tuottajien täytyy toimittaa akatemialle salaiset ”tasa-arvostandardilomakkeet”, joilla elokuvien homo- ja rotumuukalaisystävällisyys todistetaan. Ainoastaan lomakkeen hyväksytysti täyttävät elokuvat pääsevät kilpailemaan Oscareista. Akatemia tulee vakoilemaan ja tekemään pistokokeita varmistaakseen, että tuotantoyhtiöt pitävät sanansa.

Akatemian mukaan kyse on ”monimuotoisuuskomponentin” lisäämisestä elokuva-alalle. Kuten amerikkalaisia filmejä nähneet tietävät, kulttuurimarxistinen propaganda eli ”monimuotoisuuskomponentti” on tosiasiassa ollut viihdeteollisuuden keskiössä jo vuosikymmeniä. Sääntöuudistuksella propagandasta tehdään kuitenkin järjestelmällisempää ja tehokkaampaa.

Juutalainen elokuvamoguli: ”Elokuvien heijastettava monikulttuurista maailmaa”

Vaatimus koskee paitsi elokuvien sisältöä myös tuotantotiimejä. Akatemian mukaan tuotantoyhtiöiden on vastaisuudessa syrjittävä valkoisia heteroita palkkauspäätöksissään ja värvättävä työntekijöiksi mahdollisimman paljon ”rodullisia ja seksuaalisia vähemmistöjä”. Myös elokuvien markkinointi ja jakelu suositellaan luovutettavaksi rotumuukalaisten tai homojen omistamille yrityksille.

”Valkokankaan on aika laajentua, jotta se kykenisi edustamaan monikulttuurista maailmaamme kokonaisuudessaan”, akatemian johtaja David Rubin totesi New York Timesille. Rubin on juutalainen homoseksuaali.

Tuotantoyhtiöille annetaan hiukan päätäntävaltaa siinä, miten ”monikulttuurisuutta” elokuvissa lobataan. Vähintään yhden päänäyttelijän on oltava rodullisesti ei-valkoinen. Toissijaisissa rooleissa ei-valkoisia tai homoja on oltava vähintään 13 näyttelijöistä. Mikäli elokuva ei täytä rotukiintiötä, voidaan tämä kompensoida rakentamalla koko elokuvan juoni ”sorretun vähemmistön” ympärille, juutalaisjohtoinen akatemia toteaa.

Lähde: New York Times

David Rubin Hollywood Homokiintiö Homolobby Maahanmuutto Oscar Rappiokulttuuri Rotu Rotukiintiö Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  No, eipähän tässä ole Hollywoodin tuotoksia yleisesti, tai elokuva-akatemian arvostamia rainoja erityisesti tullut suosittua juuri aikaisemminkaan. Nollaanhan se tällä menolla urvahtaa. Kovin on kauas tultu niistä ajoista. jolloin joku elokuvatuottaja totesi, että jos hänellä on jokin viesti lähetettävänä, hän kääntyy sähkösanomayhtiön puoleen.

 • Omien gaala

  Vastaa

  Jos joku ei vielä ole ymärtänyt niin Oscar-gaalahan on juutalaisten oma juhla. Sielä juutalaiset (ja sionistit) antavat palkintoja toisilleen omista töistään. Aniharva ei-juutalainen/sionistinen näyttelijä tai ohjaaja saati käsikirjoittaja on edes ehdolla. Ja yllätys yllätys, voittajat ovat aina kovinkin samaa rotua.

  Sielä siis taputellaan toisiaan selkään ja kehutaan toisiaan.

 • Arjis

  Vastaa

  Yhtä tyhjän kanssa moiset Oscar-gaalat. Oscar-palkinnon arvo on romahtanut, kuten kävi Nobelin rauhanpalkinnollekin(jaettu mm. terroristi Arafatille, ja kenialaiselle Obamalle(ei mitään meriittejä).

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tästä ei hyvää seuraa. Kulttuurin rajoittaminen poliittisin perustein ei toiminut itäblokissa eikä tule toimimaan monikulttuurisessa lännessä.

  Tässä täytyy kämyjen ryhtyä tekemään omia elokuvia/musiikkia/kirjoja ja rakentaa niille maanalainen jakeluverkosto.

 • Hasta la vista

  Vastaa

  On aivan turhaa enää katsella leffoja, kun ne on pelkkää mädätystä.Perinteisesti elokuvat ovat olleet jonkinlaista rentoutumista ja todellisuudesta irtautumista.Mitä järkeä maksaa päästäkseen kattomaan suvakkiagendaa, kun sitä on tarjolla ilmaiseksi kaikkialla muutenkin mihin ikinä menetkin?

 • Markku Ohtava

  Vastaa

  Mitenkäs se monikulttuurisuus kukoistaa siellä juutalaisten omassa maassa,Israelissa?

 • Lennu

  Vastaa

  Hollywood on pedofiilien ja saatananpalvojien mekka.

 • Only black & brown matters

  Vastaa

  Valkoinen kangaskin on valkoista supremasismia, valkoisen ylivaltaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi