Pedofiili Mikael Vuorinen haastoi yliopiston oikeuteen ”syrjinnästä” – tahtoi lasten lähelle

Vuorinen sai 10 vuoden tuomion osallistuttuaan päätekijänä niin sanottuun Muuramen pedofiilirinkiin.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Pedofiili Mikael Vuorinen (ent. Kivitie) on haastanut Tampereen yliopiston johtoa oikeuteen, sillä hänen ei annettu osallistua muiden opiskelijoiden kanssa neuvolakurssille. Suomen historian julmimmista seksuaalirikoksista tuomittu Vuorinen tahtoo toisin sanoen päästä opintojensa myötä taas lasten läheisyyteen.

Vuorinen sai 10 vuoden tuomion osallistuttuaan päätekijänä niin sanottuun Muuramen pedofiilirinkiin. Tapaukseen liittyi muun muassa insestiä, omien lasten vuokraamista muille pedofiileille sekä lasten kiduttamista. Uhrit olivat hyvin nuoria.

Vuorinen tuomittiin kahdesta törkeästä raiskauksesta, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä sen yrityksestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Suomen hampaattoman oikeusjärjestelmän vuoksi Vuorinen pääsi vapaalle jalalle istuttuaan vain muutaman vuoden vankilassa.

Nosti syytteen itse

Välittömästi vapauduttuaan Vuorinen alkoi opiskella sosiaalitieteitä Tampereen yliopistosta. Hän herätti käytöksellään kuvotusta muissa opiskelijoissa, ja hänen taustansa selvisi kaikille pian. Pedofiili tahtoi tehdä kandidaatintutkielmansa masturboinnista, mutta yliopisto torppasi aikeen.

Tuore oikeusjuttu liittyy siihen, että muut opiskelijat ilmoittivat boikotoivansa neuvolakurssia, jos Vuorinen osallistuisi siihen. Yliopisto päätti käytännössä eristää pedofiilin tarjoamalla hänelle yksilöopetusta.

Vuorinen teki rikosilmoituksen, jossa hän väitti yliopiston ”syrjineen” häntä. Syyttäjä kuitenkin lopetti tutkinnan, minkä vuoksi Vuorinen nostikin syytteen itse. Tapauksen käsittely jatkuu Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja Turun hovioikeudessa.

Lähde: Yle

Kotimaa Mikael Vuorinen Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella kuvottava tyyppi, kehtaakin vielä haastaa oikeuteen, kun hänen pääsynsä lapsien lähelle evätään, sairasta.
  Iso kiitos Partisaanille, kun tiedotatte tämänkaltaisista asioista.

 • Jussi Pervojainen

  Vastaa

  Tää on vaan tuleva avantgardistinen ja radikaali sosiologi, vastaavasti kuin paskaa heitellyt Jumalan Teatteri 80-luvun lopulla.

 • Testos-Tero

  Vastaa

  Ilmiselvää YLE-uutisten asiantuntija-ainesta tulevaisuudessa, jopa ennen opintojen loppuunsaattamista.

 • Juuda

  Vastaa

  Kokemusperäinen erityisasiantuntija, Hyi helvetti! Mistä näitä sikiää?

 • Surullinen

  Vastaa

  Aivan sairasta. Tämä on vain jäävuoren huippu siitä millaisia sadisteja on päässyt aloille joilla tulisi olla nollatoleranssi näille. Videovalvonta turvaamaan ihmisiä, jotka ovat altavastaajina eri paikoissa esim. vanhusten- ja terveydenhuollossa ja siellä missä lapsia on.

 • Aito Suomalainen

  Vastaa

  Saunan takana on aina tilaa.

 • Oikeutta lapsille

  Vastaa

  Siinä on kuva. Miehet tietää mitä moiselle oliolle tulee tehdä!

 • PedoLivesDontMatter

  Vastaa

  Partisaanille ehdotus: joukkorahoituksena 10t€ sille joka pistää tämän saastan päiviltään. Teloitus ja eloton ruumis videoitava.

 • Horror

  Vastaa

  laittakaa osoite

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi