Tohtori twiittasi: ”White lives don’t matter” — potkujen sijaan ylennys professoriksi

Yliopisto näki rotumuukalaistohtorin olevan tapauksen uhrina, koska hän sai twiitin takia paljon vihapostia valkoisilta.

Rappiokulttuuri

Professoriksi ylennetty Priyamvada Gopal twiitasi, ettei valkoisten elämillä ole väliä.

Englannin Cambridgen yliopistolla luennoiva tohtori Priyamvada Gopal teki Twitterissä päivityksen, missä hän sanoi että valkoisten elämillä ei ole väliä. Myöhemmin Gopal ilmoitti, että yliopisto aikoo ylentää hänet professoriksi.

Yliopisto sanoi tapaukseen liittyvässä tiedotteessaan: ”Yliopistomme puolustaa akateemikoidensa oikeutta ilmaista lailliset mielipiteensä, jotka toiset saattavatkin nähdä kiistanalaisina.”

Twitter poisti Gopalin päivityksen sääntöjensä vastaisena.

Ei kadu

Toisin kuin monet päivityksillään kohua herättäneet selkärangattomat maahanmuuttokriitikot, Gopal ei kadu tai pyydä anteeksi päivitystään.

”Haluan tehdä selväksi, että seison twiittieni takana, jotka poistettiin Twitterin toimesta, ei minun”, hän ilmoitti.

Lähde: Daily Mail

Black Lives Matter Britannia Rappiokulttuuri Rotu Ulkomaat Yhteiskunta Yliopisto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Saarinen

  Vastaa

  Tällä ylennyksellä ei ole mitään tekemistä hänen tieteellisten saavutustensa kanssa. Pelkästään poliittisen mielipiteen.

  Jotta urakehitys riippuisi pelkästään poliittisista ansioista saipa sitten elantonsa tieteen, taiteen, kulttuuri, urheilun tai minkä tahansa “ammatin” harjoittamisesta, on mahdollista pelkästään sellaisessa järjestelmässä, jossa palkan maksaminen on otettu valtion haltuun, sosialisoitu.

  Helsingissäkin on satoja keskusliittoja, joiden ainoa vuosittainen tehtävä on hankkia valtion avustus taas seuraavalle vuodelle. Vielä pari vuotta sitten teki hyvän tilin pakolaisilla, nyt painopiste on LBQT:n kautta siirtynyt BLM:ään.
  – Uusia järjestöjä syntyy, mutta ainoakaan vanha ei lakkaa. Ei ainakaan niin kauan kuin “poliittiset suhteet”, eli lahjonta ja vaalirahoitus, ovat kunnossa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi