Muhammad Alin poika: ”Isäni olisi vihannut Black Lives Matteria ja Antifaa”

Muhammad Ali Jr. totesi myös kannattavansa Antifan luokittelua terroristijärjestöksi.

Rappiokulttuuri

Muhammad Ali Jr.

Nyrkkeilijälegenda Muhammad Alin poika Muhammad Ali Jr. ottaa rajusti kantaa Black Lives Matter- (BLM) ja Antifa-liikkeitä vastaan. Hänen mukaansa mellakoinnin motiivi on rasistinen ja ”paholaismainen” viha ei-mustia kohtaan.

Pojan mukaan hänen isänsä olisi pitänyt ”kuvottavana” BLM-liikkeen retoriikkaa ja toimintaa. Viime kuukausina BLM on leimannut esimerkiksi ”All lives matter” ‑iskulauseen käyttäjät ”valkoisen ylivallan kannattajiksi”.

”Kaikki Antifan jäsenet sietäisi tappaa”

Musta nyrkkeilijälegenda itsekin ajoi oman rotunsa asiaa, mutta täysin eri strategialla kuin BLM. Siinä missä BLM:n taustalla on rodunsekoituksen nimiin vannovia juutalaisia ja valkoisia kulttuurimarxisteja, Muhammad Ali kannatti mustaa separatismia, homovastaisuutta sekä antisionismia ajanutta Nation of Islam ‑liikettä.

— Eivät amerikkalaiset poliisit herää aamuisin ajatellen, että ”tapanpa tänään neekerin”, Muhammad Ali Jr. kommentoi BLM-liikkeen valhetta virkavallan rakenteellisesta rasismista.

Muhammad Ali Jr. totesi myös kannattavansa Antifan luokittelua terroristijärjestöksi. ”Antifa ei eroa muslimiterroristeista – - kaikki Antifan jäsenet sietäisi tappaa”, hän totesi.

Lähde: NY Post

Antifa Antifascistisk Aktion Black Lives Matter Muhammad Ali Nyrkkeily Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi