Uutuusjulkaisu Kielletyiltä Kirjoilta: Kansallissosialismi – Luonnonsuojeluaate

Kielletyt Kirjat julkaisi perjantaina vähintäänkin mielenkiintoisen kirjauutuuden nimeltään Kansallissosialismi - Luonnonsuojeluaate. Teoksessa on 327 sivua ja se maksaa vaivaiset 25 euroa.

Kulttuuri

Kirjan kirjoittaja ja puheiden sekä kirjoitusten kääntäjä Werner Toivonen kuvailee teosta seuraavanlaisesti:

Teos on ensisijaisesti historiallinen tarkastelu Kolmannen Valtakunnan vihreiksi luokiteltaviin arvoihin. Kirja myös sisältää käännöksinä useita kirjoituksia ja puheita suoraan Kolmannesta Valtakunnasta, joista useimmat ovat toistaiseksi olleet saatavilla vain alkuperäislähteistä saksaksi ja ovat tässä kirjassa tiettävästi ensimmäistä kertaa käännettyinä toiselle kielelle. Vaikka kirjan painopiste on historiassa, sen ensimmäinen osio ei kuitenkaan käsittele suoranaisesti historiaa, vaan kansallissosialismin luontofilosofiaa ja ideologiaa lähinnä 2000-­luvun painotuksin. Tämän ideologisen osion sisällyttäminen kirjaan oli olennaista monestakin syystä; ensinnäkin se toimii välttämättömänä johdantona historiaan ja ideologiaan niille lukijoille, joille maailmankatsomus ei ole täysin tuttu.

”Korkeimman tasoinen kulttuuri sisältää myös korkeimman velvollisuuden suojella luontoäitiä ja kaikkia hänen luomuksiaan”
Walther Shoenichen, Kolmannen Valtakunnan Luonnonsuojeluviraston johtaja

Voit tilata teoksen suoraan tästä

Historia Kansallissosialistinen Saksa Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Luonnonsuojelu Tiede & luonto Werner Toivonen

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Suomessa vain Pentti Linkola toteutti Kolmannen Valtakunnan ”vihreää ohjelmaa”, nykyiset vihreät ovat ainoastaan sionistien asialla!

  • Petturi-vihreät

   Vastaa

   Joo, siksi Pena erosi Vihreistä kun näki että sillä ei ole mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa.

  • Topi

   Vastaa

   Siksihän Linkolaa niin moni ”vihreä”, suvakki ja muukin vihasi: Hän oli ajatteleva, aidosti älykäs ihminen. Toki hän keräsi monasti huomiota mielipiteilleen ja provosoi siksi tahallisesti. Mutta hänellä oli myös huumorintajua, joka käy hyvin ilmi esim. kissakeskustelussa Kaken pesula ‑ohjelmassa. Katsokaa YouTubesta.

  • Linkolasta

   Vastaa

   Ei Linkola sitä toteuttanut. Vaan juutalaista Rooman klubin ja muiden globalistien ekotyranniaa. Kansallissosialismiin ei kuulunut misantrooppinen fantasiointi joukkotuhosta jota Linkola elätteli. Kuten vesijohtovesien myrkyttäminen, joka on kuin suoraan juutalaisten kommunistien kynästä ja päästä. Collan lienee jotain juutalaista sukuakin jota Linkolalla oli. Jan Vapaavuori(((Friberg)) oli myös Collaneita.

 • TT

  Vastaa

  Manipulaattorit kaappaavat kaikki hyvät aatteet, lisäävät niihin valheita ja kääntävät ne kontrollin, rahanteon tai kieroutuneen maailmanparannuksen välineeksi. Luonnonsuojelun nimissä ollaan keksitty depopulaatio-ohjelmia sekä ihmisten elinpiiriä rajusti kutistava Vihreä Siirtymä. Juutilainen tai vastaava manipulaattori aivopesee uhrinsa koristelemalla aikeensa ylevin ideoin, mutta tarjoaa lopulta vain pelkkää kaaosta, kurjuutta ja ankeutta. Tämä on käänteistä kansallissosialistien aatteille, joissa kansaa pyritään vahvistamaan ja kansalaisten elinpiiriä kasvattamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi