Sarjapedofiili Saran Pengchindalle lisää vankeutta

Partisaani on uutisoinut saman pedofiilin tuomioista aiemminkin. Pengchinda lähestyi lapsia erilaisten keskustelusovellusten kautta ja lähetti heille seksuaalissävytteisiä viestejä.

Rikos

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Saran Pengchindalle, 27, viisi vuotta ja kahdeksan kuukautta vankeutta. Lisäksi oikeus määräsi hänet maksamaan tuhansien eurojen edestä korvauksia rikosten uhreille.

Hänen katsottiin syyllistyneen kaikkiaan 30:een eri rikokseen. Joukossa on 20 lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä, joista neljä oikeus arvioi törkeiksi. Teot on tehty vuosina 2018–2021, ja uhrit olivat oikeuden mukaan tapahtumien aikaan 11–15-vuotiaita.

Käräjäoikeuden julkisen tuomion perusteella valtaosassa teoista Pengchinda lähestyi lapsia erilaisten keskustelusovellusten kautta ja lähetti heille seksuaalissävytteisiä viestejä. Vakavimmissa tapauksissa mies oli sukupuoliyhteydessä lapsiin, joiden kanssa hän oli ollut yhteyksissä.

Pengchinda ei ollut käräjillä ensimmäistä kertaa.

Lähde: IS

Kotimaa Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Monikulttuurinen rikollisuus Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Realisti

  Vastaa

  Näyttää siltä, että Suomessa tarvitaan lisää kansalaisaktivismia naisten ja lasten turvallisuuden takaamiseksi. Sisäministeriö ei näytä siihen kykenevän.

  • TT

   Vastaa

   Yksittäisiä perverssejä saalistajia on aina ollut, mutta transupaskalla ja sukupuolihumpalla pyritään laajassa mittakaavassa tuhoamaan lasten viaton lapsuus. Arvokkaimpia asioita, mitä meillä on.

   • Julius Streicher

    Vastaa

    Toki SETA-degeneraatio vaikuttaa, mutta eräissä etnoklustereissa nämä taipumukset ovat moninkertaisia verrattuna suomalaisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi