Törkeästä lapsenraiskauksesta vankeutta ulkomaalaistaustaiselle miehelle

Pengchinda on kiistänyt syytteen ja väittänyt sukupuoliyhteyden tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

Rikos

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 26-vuotiaan Saran Pengchindan 5 vuodeksi 3 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta.

Pengchinda on pakottanut alaikäisen sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttäen, sekä käyttäen hyväkseen sitä, että uhri on pelkotilan tai muun avuttoman tilan vuoksi ollut kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan. Pengchinda on myös koskettelemalla tehnyt uhrille seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä.

5 vuoden 3 kuukauden vankeustuomion lisäksi Pengchinda velvoitettiin korvaamaan uhrille henkisestä kärsimyksestä 12 000 euroa sekä asianosaiskuluista 214,60 euroa. Valtion varoista maksettiin uhrin avustajalle palkkiona 4842,20 euroa, mikä määrä vastaaja velvoitettiin korvaamaan valtiolle. Lisäksi vastaaja velvoitettiin korvaamaan valtiolle rikosuhrimaksu 80 euroa sekä todistelukustannukset 127,20 euroa.

Lähde: Kansalainen

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 88&28

  Vastaa

  Matkaselliin vaan tämäkin mutukka ja siellä yhteisymmärryksessä ollaan muiden kanssa niin pitkään kun tulee loppu. Yhteiskunnallekin kätevä ja kustannustehokas tapa hoitaa ”ongelmatapaus”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi