”Etitään kaajeitten nimiä” – Vanhuksia ryöstäneet valepoliisit metsästivät nimenomaan valkoisia vanhuksia

Suomalaisten riesana jo viisisataa vuotta olleet mustalaiset osoittavat sukupolvi toisensa jälkeen kiittämättömyyttään suomalaista järjestelmää sekä suomalaisia kohtaan. Tällä kertaa kyse on niin sanotuista valepoliisi-tapauksista, joissa kyseisen vähemmistön edustajat ovat niittäneet kyseenalaista mainetta.

Rikos

judge, hammer, judgement

Ylen tekemän selvityksen mukaan eräässä valepoliisi-vyyhdissä mustalaiset etsivät nimenomaan valkoisia uhreja, jotta he eivät ryöstäisi omiaan. Uhreiksi päätyikin valkoisia vanhuksia, joilta varastettiin jopa kymmeniä tuhansia euroja kerralla.

Poliisin kuunnellessa rikollisten puhelimia tarttui nauhalle, kuinka toinen mustalainen ohjeistaa toista: ”Etitään kaajeitten (valkoisten) nimiä”, tämä kertoi.

Uhreiksi valittiin vanhalta kuulostavia naisia, joilla on julkinen puhelinnumero. Hilkka, Aino, Raija, Anja, Ritva, Aune, Kerttu ja Vuokko kuulostivat huijareiden korvaan sopivilta nimiltä. ”Siksi, että onnistuminen olisi helpompaa”, selvitti yksi kiinnijääneistä kuulusteluissa.

Mustalaisille ominaiseen tapaan koplan jäätyä kiinni alkoi toisten syyttely, kansankielisemmin tunnettuna vasikointi. Tutkintavankeudessa päätekijät syyttelivät toisiaan, toinen pyyteli vuolaasti anteeksi uhreilta ja kertoi, miten rikoksia oli tehty ennalta laadittujen ohjeiden mukaan. Toinen piti rikostoverinsa puheita valeena.

”Yrittää pelastaa oman nahkansa. Hän on itse tämän koko homman keksinyt ja järjestänyt”, mies sanoi.

Rikollisten moraalista kertoo myös bulvaanien suhtautuminen omiin lapsiinsa:

”Kun rikoksia tutkittiin, ensimmäisenä jäivät kiinni bulvaanit. Eräs nuori nainen haettiin kuulusteluun iltayöstä, koska hänen tililleen oli siirretty uhrilta rahaa.

Nainen oli pidätettynä kaksi yötä. Sen jälkeen selvisi, että todelliset bulvaanit olivat naisen äiti ja tämän miesystävä.

Vasta heidän yläpuolellaan oli ensimmäinen henkilö, joka oikeasti tiesi päätekijät. Varsinaiset valepoliisit olivat ulkoistaneet kaiken minkä pystyivät”, Yle kirjoittaa.

Rasistisen petoskoplan päätekijät saivat tässä tapauksessa suomalaisittain pitkät tuomiot. Leif Allan Åkerlund sai 5,5 vuotta, kun Henri Dimitri Nyman sai 5 vuotta.

Lähde: Yle

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Petos Rikos Romanit Rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • george

    Vastaa

    Ammatti ja taparikollisille nollatoleranssi.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Mustilaiset (vanha tapa nimittää!!) ovat kuitenkin omia toisin kuin nuo paskamurjaanit, joita laahataan tänne tuhansittain! Murjaaneille viiden ja puolen vuoden tuomioita ei lätkitäkään, koska ne ovat ”kunniakansalaisia”, perkele!

    • Snif

      Vastaa

      Minulle molemmat nuo ryhmittymät on ihan samaa sontaa. Kuten kaikki rikolliset.

      • SaddamHussein

        Vastaa

        Miksi vittu näille helvetin osapäivä neekereille ei voi antaa omaa pientä länttiä Suomesta omaksi maakseen. Nämä paskat tappaisivat toisensa sukupuuttoon 10 vuoden aikana.

    • Nimetön

      Vastaa

      Ovatpa omia.. Ei ainakaan meikäläisen ole.
      Yhtä kieroja kuin j‑laiset tosin eivät älyssä j‑laisille pärjää. Laiska heimo mustilaiset. Tulisi karkoittaa takaisin mistä tulivat alunperin eli Intiaan. Viharikoksia tekevät suomalaisia kohtaan. Ällöttäviä varastelijoita ja valehtelijoita!!

  • Neznamo

    Vastaa

    Miksei Unkarista voida ottaa Suomeen lisää mustalaisia? Siellä niitä kuitenkin on kaksi miljoonaa kappaletta. Voitaisiin ottaa ainakin 25 000 vuodessa muutaman vuoden ajan ja katsoa miten sopeutuvat ja työllistyvät, ja sitten päättää jatkosta lisää.

    • Snif

      Vastaa

      Vai että noita roskia tarvittaisiin lisää, hyvinhän nuo 500 vuotta on suomessa työllistynyt, eikös? Loisimisessa, ryöstäjinä ja murhaajina.

  • TT

    Vastaa

    Mustalaisten 400(?) vuotta kestänyt kotoutusprojekti on vaiheessa, mutta eiköhän kesään mennessä homma ole taputeltu.

  • Historia sen meille osoittaa - vittu että vituttas nämä raukat täällä Suomessa

    Vastaa

    Kauan sitten Ruotsin kuningas jakoi kansalle tapporahaa. Kyllä on ajat muuttuneet. Mutta tilastojen valossa kyllä mustalaiset täällä ovat aiheuttaneet valkoisten kuolemia aikas vitun paljon, oli se sitten Porvoosta tai Pohjanmaalta ja nimi mikä hyvänsä, niin miehet j0a naiset loistaa rikostilastoissa aivan täysillä. Murhamiehistä huijareihin, huumediilereistä varkaisiin!

  • Julli

    Vastaa

    Pahoittelen linkkiä, joka menee ylenannon puolelle, mutta sieltä löytyy sattumalta hyvä tieto aiemmin vallinneesta erinomaisesta laista. Tämän lain soisi olevan voimassa nykyisinkin.

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/08/21/mustalaismiehen-sai-1600-luvulla-hirttaa-ilman-oikeudenkayntia

    ”Vielä 1700-luvun alussa Suomessa oli voimassa laki, joka määräsi, että mustalaismiehen sai hirttää ilman oikeudenkäyntiä”.

    • Nimetön

      Vastaa

      Tässä tapauksessa voikin taas todeta että vanhat hyvät ajat

  • Jones

    Vastaa

    Aivanselvää rasismia, ellei jopa natsismia valkoisia kohtaan. Kuten tässä videossakin. Tuskinpa olisivat käyttäytyneet samallatavalla jos naapurina olisi asunut muita kuin valkoisia.
    https://www.youtube.com/watch?v=bqum-U5ZBf8

  • Irmgard

    Vastaa

    kehitysvammaisten sukurutsaajien jälkeläiset heille tyypillisissä puuhissa. Nollaihmisiä ja ongelmajätettä.

  • vanha ruuna

    Vastaa

    Viis ja viis-ja puol suvee kantamertsille. Se on ”vanhoille tutuille” melko paljon, varsinkin kun kumpikin ovat vielä ”avustaneet poliisia kertomalla toistensa puuhastelut”. Heh, heh!! Vasikoineet toisiaan kilpaa alussa ja sit vast kytät ovat innostuneina/vittuuntuneina kuulemaansa paskan määrään, keränneet kaiken mahdollisen näytön kokoon, hoitaneet ”tutun” syyttäjän ja domarin. Ja on toi jutun tutkijakin joskus elämässään ollut mustalaisten kanssa tekemisissä. – Ja nyt on nää einsteinit taas pari suvee vanhentumassa ennen seuraavaa ”keikkaa”.

  • Nimetön

    Vastaa

    Nyt tuli ainakin edes jonkinnäköiset tuomiot, hienoa. Eivät luultavasti ole ensikertalaisiakaan.

    Kantaväestö saisi pikku hiljaa heräillä siihen mikä on heidän roolinsa kyseisen kulttuurin silmissä – eli jotain hyödykkeen ja karjan väliltä. Tai ”nahka” kuten omassa slangissansa tavataan kuvata. Onhan tässä jo oltu sinisilmäisiä sen 500 vuotta.

  • Jaakko Heikkinen

    Vastaa

    Mustalaiset tappavat suomalaismiehen. Video ei herkille.
    https://ylilauta.org/satunnainen/131908094

    Video telegramista

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi

    judge, hammer, judgement