Maahanmuuttaja toi teinitytön laittomasti Suomeen ja raiskasi tämän

Zbali tuomittiin laittoman maahantulon järjestämisestä, törkeästä raiskauksesta ja törkeästä ihmiskaupasta viiden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.

Rikos

Lapin käräjäoikeus on tuominnut 28-vuotiaan Abdalla Razak Zbalin viiden ja puolen vuoden vankeuteen, sillä tämä toi muiden ihmisten avustuksella Suomeen 15-vuotiaan tytön ja raiskasi tämän.

Tuomion julkisen selosteen mukaan tyttö kuljetettiin Kreikasta Espanjan Barcelonaan ja edelleen Saksan Berliiniin toisen henkilön nimellä ja henkilöpapereilla. Ruotsista tuomittu matkusti tytön kanssa junalla Suomeen.

Törkeä raiskaus tapahtui Suomeen tulon jälkeen elokuussa. Oikeuden mukaan mies käytti hyväkseen tällöin 16-vuotiaan uhrin turvatonta tilaa.

Tuomittu Abdalla Razak Zbali määrättiin maksamaan uhrille korvauksia yli 30 000 euroa. Tuomio on annettu viime viikolla.

Lähde: MTV Uutiset

Kotimaa Laiton maahantulo Laiton siirtolaisuus Rikos Rotu Törkeä ihmiskauppa Törkeä raiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Paras

  Vastaa

  Mohamedeja, Ahmedeita ja Hassaneita tarvittaisiin lisää ihan sinne pohjoisimpaan Suomeen. Oikein kunnon satsi sinne näitä EU-kansantalouden pelastajia. Itä-Helsingin tyyliin; niin että kaupunginosissa on yli 40 % mustaa ja ruskeaa. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä mikä olisi vastaanotto kulttuurinrikastajille kaamoksen ja jänkän mailla, kun keppostelu alkaisi.

 • Että näin

  Vastaa

  Tässä hyvä esimerkki siitä että MMV ja muut viranomaiset muka tietävät tulijoiden taustat ja henkilöllisyyden.
  Heti kun on äbläväblä niin sinisilmäisyys on tapissaan, toinen toistaan uskomattomampia p‑puheita ja läpi menee heittämällä.
  Tämän kun suhteuttaa siihen, keitä nämä pakoloiset todella ovat taustaltaan ja millä asioilla, paljonko onkaan sitten tulijoista keksityillä/varastetuilla henkilöllisyyksillä maassa.
  Sehän on jo yleistä tietoa että eri henkilöllisyyksillä nämä elintasosurffarit nostavat eri maiden sosiaalietuuksia, yhteiskunnan kustantama asuntokin on monesti vuokralla jollekin ”ystävälle” tai sukulaiselle.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Millä muka maksaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi