Ali Mukhlus Jawdat Al-Mofti raiskasi jälleen

Ali Mukhlus Jawdat Al-Mofti tuomittiin käräjäoikeudessa vuonna 2017 törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Tuomiota käsiteltiin uudestaan hovioikeudessa seuraavana vuonna.

Rikos

judge, hammer, auction hammer

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ali Mukhlus Jawdat Al-Moftin seitsemän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeän raiskauksen yrityksestä sekä useista muista seksuaalirikoksista 12- ja 13-vuotiaita poikia kohtaan.

Tuomittu houkutteli 12-vuotiaan pojan luokseen tarjoamalla vesipiippua, minkä jälkeen hän yritti pakottaa tämän yhdyntään esimerkiksi kuristamalla. Poika onnistui kamppailemaan itsensä irti miehen otteesta ja pääsi pakoon, joten teko jäi yritykseksi. Tuomittu myös masturboi saman lapsen nähden videopuhelussa.

Mies kosketteli tai yritti kosketella muita 12- tai 13- vuotiaita lapsia. Osalle hän yritti tarjoutua myös maksamaan seksistä.

Yhteensä kuusi lasta joutui miehen uhriksi loppukesästä. Tuomittu houkutteli poikia asuntoonsa järjestelmällisesti lupaamalla näille ruokaa, rahaa tai vesipiipun polttelua. Sitten hän pyrki kiristämään poikia esimerkiksi väittämällä näiden olevan velkaa tai uhkaamalla lähettää lasten vanhemmille kuvan vesipiipun polttelusta.

Maahanmuuttajapedofiili ei ollut ensimmäistä kertaa käräjillä

Tällä kertaa tuomiota kovennettiin, koska Al-Mofti on aiemmin tuomittu samankaltaisista rikoksista. Vuonna 2018 Itä-Suomen hovioikeus tuomitsi hänet kolmeksi vuodeksi vankeuteen muun muassa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka oltiin tehty vastaanottokeskuksessa.

Turvapaikanhakijana tulleen Ali Al-Moftin todettiin käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen turvapaikanhakijoina olleita lapsia Siilinjärven vastaanottokeskuksessa touko–syyskuussa 2016. Miehen uhrit olivat 13–14-vuotiaita poikia.

Lähteet: Iltalehti, Savon Sanomat, HS

Kotimaa Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Turvapaikanhakija

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  näitähän meidän mätä hallitus tahtoo lisää, kunpa olis ollut poliitikon lapsia, ehkä olisivat oppineet jotakin, vaikka pk hölmöt eivät kyllä ymmärrä sitäkään.. ulos maasta ja heti. saisi hallitus mennä myös…

 • Observer

  Vastaa

  Kravatti kaulaan ja munat vex. No, pedarin rooli vankilassa ei liene ihan sieltä mukavimmasta päästä.

 • Realisti

  Vastaa

  ..ttu näitä Ohisalon ja Haaviston suojatteja! Elinikäinen karkoitus maasta pieksämisen jälkeen oikea ratkaisu.

 • Piisaa

  Vastaa

  sairasta. miks vitussa tänne roudataan noit kuvottavia ihmis jätteitä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eihän tämä ole kuin yksittäistapaus ja kärsii vaan vähän mielenterveyden ongelmista pikku raukka.

 • Veli Vihtori Lähteenmäki

  Vastaa

  Menisi nussimaan Pekka Haavistoa perseeseen ja veisi mukanaan Afrikkaan.

 • Arjis

  Vastaa

  Pedofiileilta rikoksentekovälineet 100%:sesti veks. Pienen tyngän voi toki jättää, koska sillä ei enää ole muuta käyttöä kuin pissaamiseen. Hyvä olisi rangaistusta soveltaa myös tavanomaisiin raiskaajiin
  Moinen tehokas rangaistus saisi aikaan suoranaisen maastapaon ja eitoivottu maahantulo tyrehtyisi kokonaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, auction hammer