Savolaispedofiilille 10 vuotta vankilaa

Timo Lappalainen oli aloittanut seksuaaliset teot hänen uhrin ollessa 4-vuotias ja jatkanut niitä seuraavat kymmenen vuotta.

Rikos

gavel, auction, hammer

Savolaispedofiili Timo Juhani Lappalainen sai kymmenen vuotta vankilaa pedofiliarikoksista, jotka tapahtuivat vuosina 2009–2019. Hän istuu tuomiotaan tällä hetkellä Kuopion vankilassa.

Lappalainen oli aloittanut seksuaaliset teot hänen uhrin ollessa 4‑vuotias ja jatkanut niitä seuraavat kymmenen vuotta. Lapsen ollessa 9‑vuotias olivat teot muuttuneet puhtaiksi raiskauksiksi. Tapahtumia oli viikoittain.

Oikeuden mukaan teko on erityisen törkeä, sillä mies käytti hyväkseen puolustuskyvytöntä lasta ja sitä, että uhri oli pelkotilojensa takia kyvytön puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan. Lisäksi mies oli painostanut lasta olemaan kertomatta asiasta kenellekään.

Oikeuden päätökset ovat salassa pidettäviä julkista selostetta lukuun ottamatta.

Lähde: PT-Media

Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hyi vittu

  Vastaa

  Kuolemantuomio tai munien leikkaaminen on tuon kaltaisille ihmishirviöille ainut ratkaisu. Uhri tuskin pystyy elämään tuon jälkeen normaalia elämää koskaan.

  • Ylipäätuomari

   Vastaa

   Samoin murhaajille ja muille väkivaltarikollisille tulisi tehdä lobotomia tai joku muu kemiallinen käsittely, joka muuttaisi aivot niin etteivä enää olisi vaaraksi muille.

   • Nimetön

    Vastaa

    Miten määrittelet väkivaltarikollisen?
    Jos puolustaa perhettään ja saa tuomion esim. liiallisen voimankäytön takia, onko kyseessä ”väkivaltarikollinen”?

    • k

     Vastaa

     Hyvä pointti. Pedofiili on aina pedofiili. Itseään ja perhettään/läheisiään yms. puolustava, vaikka väkivalloin, on ennenminkin sankari. Mutta summamutikassa tehty väkivaltarikos on aina tuomittava teko.
     Esim. Nyt julkisuudessa oleva nuoren postinjakelijan raaka murhaaminen…***** ** **** ******* **

 • TT

  Vastaa

  Niuvanniemen vankimielisairaala olisi näille vinksahtaneille pedareille ehkä parempi loppusijoituspaikka. Näiden pitäminen tavallisessa vankilassa loukkaa normaaleja ”rehellisiä” vankeja. Itse asiassa sairaat pedarit loukkaisivat jopa Niuvanniemen hoidokkeja.

  • Hyi vittu

   Vastaa

   Toivotaan että tuo hakataan vankilassa hengiltä

   • Konservatiivi

    Vastaa

    Se on totta, että linnassa istuu ihan kunnollisiakin ihmisiä. Joku on voinut tehdä vaikka veropetoksen hädissään ja toimeentulostaan huolissaan ja heti häkki heiluu. Se onkin paras ja melkein ainoa tapa saada kunnon kakku Suomessa: ”varasta” valtiolta! Murhaajat ja raiskarit selviävät lyhyillä tuomioilla, kun taas veropetturi voi istua pitkäänkin. Erityisesti moniosaajat yritetään saada pian vapaalle jalalle rikastamaan suomalaista yhteiskuntaa vähän lisää.

  • Nimetön

   Vastaa

   Niuvanniemen sairaala on oikeuspsykiatrinen sairaala, ei vankimielisairaala.

 • Laki ei ole kaikille sama

  Vastaa

  ihan oikein, mutta saispa matutkin vastaavat tuomiot, mutta kun vaan eivät.

 • Julma Juha

  Vastaa

  Hyi vittu mikä paskakasa. Toivottavasti saippuaan liukastuu, ennen vapautumistaan.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Taitaapa tulla rääkätyksi kiven sisässä. Hyvä niin, ei sureta yhtään!

 • nimellinen

  Vastaa

  Kyllä. Tuo ”muille väkivaltarikollisille” on väärä synonyymi pedofiileille juurikin tuon takia. Veikkaan että kaikki haluavat hakata paskaksi lapsiinsekaantujan.

 • Titta Mustonen

  Vastaa

  Ikävä kyllä nämä siat pidetään nykyään eristettynä muista vangeista, just tänän perseeseen naimisen ja pahoinpitelyn takia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer