Liberaalit vanhemmat olettivat transumiehen olevan turvallista seuraa tyttärelleen – 14-vuotias tuli raskaaksi

Alaikäinen tyttö joutui kärsimään suvaitsevaisuusharhoissa elävien vanhempiensa takia.

Rikos

25-vuotias brittiläinen transupedofiili, David Orton, on joutumassa yli yhdeksäksi vuodeksi vankilaan tämän onnistuttua houkuttelemaan 14-vuotiaan tytön kanssaan seksisuhteeseen.

Orton oli aiemmin ystävystynyt uhrinsa ja tämän perheen kanssa ja tytön harhaiset vanhemmat olettivat miehen olevan turvallista seuraa tyttärellensä, ”koska hän oli nainen.”

Orton onnistui saamaan tytön uskomaan heidän olevan tasa-arvoisessa asemassa ja tyttö oli kieltäytynyt uskomasta hänen olevan seksuaalisesti hyväksikäytetty. Tyttö tuli kuitenkin toisiin aatoksiin, kun huomasi olevansa transupedofiilille raskaana.

Lehtihaastatteluissa ja oikeudenkäynnissä Orton oli kieltänyt syyllisyytensä ja sanoi, että hän ei ole tehnyt mitään pahaa kenellekään. Hän tulee joutumaan miesten vankilaan.

Lähde: Daily Mail

Britannia Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Transut

  Vastaa

  Toivottavasti tytön vanhemmat ovat nyt tyytyväisiä. Transut ei kuulu normaalien ihmisten keskuuteen.

  • GLGL

   Vastaa

   No en tiedä. Ehkäpä transu nyt havahtui siihen faktaan, että hän on isä, ja se ajaa ylitse kaiken sen woke-paskan, jota hänelle on syötetty kaikki nämä vuodet. Isyys on vahvempi voima, kun sukupuolidystopiat. Tulevaisuus näyttänee, että hänestä tulee hyvä isä lapselleen. Ottaa aikansa, mutta voi hyvin toteutua. Tsemppiä David. Vankila-aika on hyvä aika kouluttautua ottamaan isyyden rooli vastaan.

   • Snif

    Vastaa

    Tuollaisesta paskasta muka hyvä isä, et ole tosissasi.

    • GLGL

     Vastaa

     Voi olla. En kuitenkaan pitäisi sitä mahdottomana, että joku voi eheytyä esimerkiksi isyyden kautta. Pitää uskoa, että muutos on mahdollista. Muutoinhan esimerkiksi vankeinhoitolaitoksissa nykymuodossaan ei olisi mitään järkeä.

     No, joka tapauksessa, suvakkiperhe sai mitä tilasi ja tytär on varmaan onnellinen, kun voi hypätä suoraan lapsesta aikuiseksi, kokematta nuoruuden iloa.

     • Ei käyp katteeks

      Vankilassa hän on pedofiili eli ”elämä” siellä sen mukaista.

     • GLGL

      ”Vankilassa hän on pedofiili”

      Naisten osastolla hänellä tuskin mitään ongelmaa.

  • Mielenterveysongelmaisia

   Vastaa

   Enemmän minä olisin huolestunut tulevasta jälkeläisestä. Jos kerran mielenterveysongelmainen lisääntyy toisen polven mielenterveysongelmaisten kanssa niin miten tervejärkinen jälkeläisestä voi tulla?

   Ennen vanhaan mielenterveysongelmaisilla ei ollut mahdollisuutta jatkaa sukua joka puhdstikin geeniperimää ja teki jälkeläisistä fiksumpia. Samaa rodunjalostusta pitäisi harrastaa tänäkin päivänä.

   Josta tulee sanonta ”lehtolapset”. Kaikki varmaan tuntevat sanonnan mutta harvempi tietää mistä se tulee. Lehtolapset olivat raskaaksi tulleiden yksinasuvien naisten lapsia jotka oli tehty saksalaisille upseereille. Siksi he olivat yhteiskunnallisesti hyväksyttyjä vaikka muutoin ilman isää asuvia perheitä katsottiin karsaasti. Syynä oli se että Amerikan juutalaiset halusivat steriloida kaikki saksalaiset naiset. Jolloin tuli kiire hankkiutua raskaaksi vielä kun pystyi. Ja toisaalta, kun näytti että sota ollaan häviämässä siviilipommitusten raakuuden vuoksi, niin tiedettiin että kohta on mihistä pulaa.

   Nämä kaksi asiaa johtivat suureen määrään syntyneitä lapsia. Joka olisi Suomessakin juuri nyt ajankohtaista. Mutta meillä kansa ei ajattele yhtä fiksusti kuin Saksassa taannoin. Eikä meillä puhalleta samalla tavalla yhteen hiileen. Meillä on tuhat ja yksi pienpuoluetta ja kaikkien agenda on sellainen ettei muiden kanssa voi tehdä yhteistyötä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Suomen pääministerillä ei ole itsensä kertoman mukaan isää, vaan hänet on sitten varmaan tehnyt kaksi naista. Ja näinhän se näyttää olevan totta, kun kerran Englannissakin on kaksi naista tehnyt lapsen. Tuo se on sitä moninaisuutta suvakkien toivomana.

  • Uistorian havinaa

   Vastaa

   Wanhoina aikoina isättömiä kutsuttiin yksinpuolintehdyksi. Mikään ei siis ole uutta auringon alla.

 • Maailma olisi parempi paikka

  Vastaa

  Transuille pitäis tehdä sellainen sielusta irtaantumisoperaatio niin pääsisivät eroon elon tuskistaan.

 • Iiris Vatipää S

  Vastaa

  Ooooh suwakismin riemuja!

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Pääministerimme isähän on sitten seminologi. Tuskin hän pyhästä hengestäkään ole
  sikissyt.

 • HS:n vastine

  Vastaa

  Lainaus:” Anna, 35 vuotta: ”Aloin tapailla yli parikymppisiä miehiä ollessani 14-vuotias”
  Loput maksumuurin takana: https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000009196285.html
  PS: HS:n mielestä namusedän tilalle sugardaddy parempi vaihtoehto

 • Nimetön

  Vastaa

  Toi varmaan oikeudessa viimeistään keksii syyttää tyttöä raiskauksesta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi