Jyväskylä: Maahanmuuttaja tarjosi 15-vuotiaalle kannabista ja raiskasi tämän

26-vuotias Piruzdelan houkutteli 15-vuotiaan tytön asunnolleen, tarjosi tälle kannabista ja raiskasi useaan kertaan. Oikeus tuomitsi miehen heinäkuussa tapahtuneesta teosta neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Rikos

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut törkeästä lapsenraiskauksesta 26-vuotiaan Farhan Piruzdelanin, joka tarjosi 15-vuotiaalle tytölle kannabista ja raiskasi tämän useaan kertaan. Teko tapahtui heinäkuussa Jyväskylässä.

Piruzdelan tuomittiin neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen. Törkeän lapsenraiskauksen lisäksi hän sai tuomion huumausainerikoksesta. Piruzdelan määrättiin maksamaan tytölle kärsimyksestä sekä kivusta ja särystä yhteensä 6 600 euroa.

Piruzdelan tapasi tytön supermarketissa ja kertoi ajatelleensa, että onpas siinä paljastavasti pukeutunut nuori henkilö. He vaihtoivat yhteystietoja ja alkoivat viestitellä. Viestittelyssä sovittiin tapaamisesta.

Tarkoitus oli mennä kävelylle, mutta Piruzdelan houkutteli tytön asunnolle. Tytön mukaan tarkoitus oli katsella televisiota, vaikka miehellä ei lopulta edes ollut tv:tä.

Asunnolla Piruzdelan tarjosi tytölle kannabista. Tyttö kertoi, ettei hän olisi halunnut polttaa sitä, muttei uskaltanut kieltäytyä. Tämän jälkeen Piruzdelan raiskasi tytön useaan kertaan.

Piruzdelan kiisti raiskaukset ja sanoi kaiken tapahtuneen yhteisymmärryksessä. Hän myös kertoi uskoneensa, että tyttö on 17-vuotias.

Kun tyttö oli päässyt pois asunnosta, hän oli saanut sekavuustilastaan huolimatta soitettua nuorisokotiin, jossa hän asui. Ohjaaja oli tullut paikalle, soittanut hätäkeskukseen ja lähtenyt viemään tyttöä heti sairaalaan. Sinne poliisi oli tullut puhuttamaan häntä.

Oikeuden mukaan tytön yksityiskohtaista ja muuttumatonta kertomusta tuki myös muu näyttö, muun muassa todistajien havainnot tytön käytöksestä heti teon jälkeen.

Piruzdelanin kertomus oli taas muuttunut siltä osin, kun hän kertoi tapahtumista ennen asunnolle menoa.

Lähde: HS

Huumausainerikos Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Eniten näistä alkaa ärsyttämään noiden suomalsisten ritsojen nälöalattomuus, kuten myös se, että monet noista tulee nuorisokodeista. Minua vituttaa kerta toisensa jälkeen veronmaksajana joutua maksamaan sekä tekijän että ”uhrin” kaikkia kuluja.

 • Heinrich

  Vastaa

  Neekeri hirteen, kakaralle piiskaa.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Piru mieheksi piruzdelani. Mistähän vinkuintiasta tulee tuon nimisiä elättejä. Osasyy tapahtumaan ollut kyllä tytölle aivopesty arvomaailma. Kun sen mukaan matut on ihania eivätkä tee mitään pahaa.

 • Oikeutta uhreille

  Vastaa

  Suomen oikeuskäytännössä hämää kuka saa pyytää karkoitusta. Onko se vain viranomaiset vai voiko hyväksikäytetty tälläisessa tapauksessa vaatia oikeudessa syytetyn karkoittamista vankeustuomion jälkeen. Uhri joutuu jatkossakin pelkäämään mm. kosto toimia tuomitun taholta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Katsokaa FB:stä ja ihmetelkää. Vaikkapa henkilön ”ystävistä” rouvaa, jolla on sama sukunimi, ja joka työhistoria sisältää ”yllätysten-yllätys” maahanmuuttoaiheisia ”työpaikkoja”.
  Jos 15-vuotias tyttö lähtee muukalaisen asunnolle, hänet on huonosti kasvatettu. Vanhemmat hävetköön.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Tuota rouvaa kun jaksaisi seurata, tuskin vaihtuu toimiala, lapsiseksiorjasta puhumattakaan.

   Tyttö nyt oli lastenkodissa jo lähtöjään, melkein näitä vanhempia siitäkin kyseenalaistaisin. Harvemmin kai lapsi omasta syystään vinoon kasvaa.

 • ORION

  Vastaa

  Niin nainen kuin olenkin niin sympatiaa ei heru tälle tytsylle. Tänä päivänä ei voi olla tietämätön siitä mitä yleensä tapahtuu kun matujen asunnolle lähdetään. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja tämä neitonen saa olla tyytyväinen ettei siellä kämpässä ollut jonomuodostelmaa.

  • Jokke Piiperin perikunta

   Vastaa

   Tällaiset tytöt pitäisi laittaa tiukasti valvottuihin koulukoteihin. Ja mutiaisia ei pitäisi edes Suomessa olla.

 • p.grandell

  Vastaa

  niinhän se on juu, että pitäisi olla varovainen, mutta,mutta laki ei silti salli että raiskataan, oli tyttö sitten tyhmä tai mitä oli, se on kuitenkin rikos.meinaan raiskaus..suomen valtiolle ”rikosvälineet” eli pussit pois ja ulos maasta..

 • Ketku

  Vastaa

  Suomeenkin tunkee ”ihmisiä” esim. afrikasta ja lähi-idästä joilla on tuhansien vuosien kokemus omien maidensa tuhoamisesta, on täysin turha odottaa että näiden ääliöiden riehuminen loppuu kun ne oääsevät eurooppaan. Ei muuta kun leirit pystyyn ja uunit kuumaksi niin lpppuu se riehuminen euroopassa.

 • Jäppinen

  Vastaa

  Maahanmuuttaja, ei vaan
  Elintasopakolainen!

 • KokenutMies

  Vastaa

  Vaikka tekee mieli syyllistää uhria ja vaikka siihen olisi paljon järkisyitä, niin silti kannattaa muistaa, että iso osa ihmisistä ja eteenkin nuorista naisista, on hyväuskoisia ja helposti hyväksikäytettäviä. Meidän tehtävä olisi puolustaa heitä. Aina voi kuitenkin ihmetellä, että eikö tälle lapselle ole kukaan aikuinen puhunut asioista ja matuista. Silloin, kun aivopesu saa aikaiseksi sen, että lapsemme ovat lampaita näiden saatojen hyväksikäytön edessä, niin viha pitää kohdistaa niihin tahoihin, jotka ovat tämän mahdollistaneet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi