Maahanmuuttajalle ehdollista vankeutta suomalaismiehen puukottamisesta

Vastaaja on nimensä perusteella kotoisin Lähi-idästä.

Rikos

Syytteen mukaan vuonna 1984 syntynyt maahanmuuttaja oli pistänyt suomalaismiestä kääntöveitsellä kaksi kertaa selkään ja viiltänyt tätä vasempaan käteen. Teon seurauksena uhrille oli tullut kaksi tikkejä vaatinutta haavaa selkään sekä noin viisi senttiä pitkä viiltohaava vasempaan käsivarteen.

Uhri on kertonut olleensa kavereittensa kanssa rannalla heittelemässä frisbeetä, joka oli kimmonnut uhrin kädestä alas kalliolta ja osunut vastaajan puolison päähän. Uhri oli mennyt hakemaan frisbeetä alhaalta, mahdollisesti sen jälkeen, kun hän oli pyytänyt vastaajaa heittämään sen ylös, jolloin asianosaisten välille oli syntynyt molemminpuolista suunsoittoa ja tönimistä. Frisbee oli ollut vastaajan kädessä ja uhri oli yrittänyt repiä sitä pois. Saatuaan frisbeen itselleen, uhri oli kääntynyt lähteäkseen ylös. Tuolloin hän oli kuullut ylhäältä kaverinsa varoittavan huudon veitsestä, ja oli lähtenyt juoksemaan lujaa vauhtia ylös. Pistoja hän ei ollut tuntenut eikä nähnyt tekovälinettä, mutta juostessaan hän oli tuntenut selkänsä olevan märkä. Päästyään ylös hän oli huomannut selkänsä olevan veressä. Uhrin kaverit olivat ottaneet vastaajan kiinni, ettei tämä pääsisi poistumaan paikalta ennen poliisin tuloa.

Vastaaja myönsi menetelleensä kuvatulla tavalla, mutta ei pitänyt tekoaan törkeänä. Käräjäoikeus tuomitsi vastaajan yhden vuoden kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi vastaaja joutuu korvaamaan uhrille kärsimyksestä, pysyvästä kosmeettisesta haitasta ja rikkoontuneista vaatteista yhteensä 2550 euroa sekä uhrin asianajajakulut 1159 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 214438)

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Älä koskaan käännä rotumuukalaiselle selkääsi, se on hyvä pitää mielessä aina.

 • pöh

  Vastaa

  Halvalla menee puukotuksetkin nykyään..
  Sitä voi vain pohtia että mitä jos ois toisinpäin? Olen varma että ainakin haettaisiin jotain ”rasistista vihamotiivia” ja todella pitkää tuomiota.
  Lähi-itäläisten ja afrikkalaisten kanssa on juuri se, että eivät he pidä ehdollista minään tuomiona, eivätkä edes lyhyttä vankeutta koska se vastaa jotain hotellia ja rahaa saa vaikka siellä istuu.
  Meidän oikeuslaitos kannustaa kehitysmaalaisia pahoinpitelemään, ryöstämään tappamaan ja raiskaamaan suomalaisia.

 • juha II

  Vastaa

  Kas kun matu sai tuomion ilmiselvästä itsepuolustuksesta. Valkoinen mies oli jo kuvauksen perusteellakin ”korkeammassa asemassa” lähi-itäläiseen mieheen, jonka veri kuohahti mustasukkaisuudesta kun kuffari ”muksi” hänen vaimoaan. Kuten me KAIKKI valistuneet impivaaralaiset takkupäät jo tiedämme. VAIN muslimimiehellä on oikeus ”muksia” vaimoaan!

 • Silmänruokaako?

  Vastaa

  Mitä matu teki puolisonsa kanssa rannalla? Puolisonhan olisi pitänyt olla jätesäkki päällä kotona odottamassa miestään kotiin jos vaikka ei olisi rannalta löytynytkään tyydytystä. Niin kotona olisi ollut odottamassa.

 • Hiekkakampela

  Vastaa

  Ihan normaalia puukottaa toista frisbeen takia. Rannalla. Selkään. Selvinpäin. Päivällä. Ihan normaalia. Ainahan noin on Suomessa tehty. Perus biitsipäivä. Hienoa nähdä että tapon yritys ei ole Suomessa enää mitenkään vakava rikos! Mikäköhän sen on muuttanut..hmmmmm?

 • jose

  Vastaa

  vittuun nuo parasiittielukat,mieluummin kaks metriä maahan !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi